Υγιεινά τρόφιμα στη γαλλική συνοικία

5 υπέροχα εστιατόρια που σερβίρουν υγιεινό (και νόστιμο) ναύλο

Είτε είστε υγιής τρώγων από τη φύση είτε έχετε πάρει τον εαυτό σας μια φαύλο περίπτωση του po-boy-itis, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας αναζητώντας ένα υγιεινό εστιατόριο ενώ είστε διακοπές στη γαλλική συνοικία της Νέας Ορλεάνης. Παρά τη φημισμένη φημισμένη φήμη της πόλης, είναι πραγματικά δυνατό να βρούμε κρέατα ψημένα στη σχάρα, καρπούς-υγιείς ολικής αλέσεως και πολλά πράσινα λαχανικά, τα οποία είναι βαριά για τη γεύση, αλλά για τα κακά λίπη.

Σημειώστε ότι σε σχεδόν οποιοδήποτε από τα καταστήματα καλής διατροφής του Quarter, όπως η Bayona του Chef Susan Spicer, η NOLA του Chef Emeril Lagasse ή το υπέροχο εστιατόριο θαλασσινών GW Fins, θα βρείτε υγιεινές επιλογές στα μενού: σαλάτες, ψητά ψάρια, χορτοφάγους , και ούτω καθεξής. Μην φοβάστε να ζητήσετε κάτι για να ψηθείτε στη σχάρα αντί για τηγάνισμα, για παράδειγμα, ή για να παραλείψετε τις πατάτες υπέρ των διπλών λαχανικών. Τα καλύτερα εστιατόρια θα χαρούν να ικανοποιήσουν τις διατροφικές σας ανάγκες.

Αν είστε διακοπές σε έναν προϋπολογισμό, όμως, ή απλά δεν ενδιαφέρονται για κάτι τόσο φανταχτερό-schmancy για κάθε γεύμα, υπάρχουν μερικά αξιόλογα τοπικά εστιατόρια που εξυπηρετούν νόστιμα, καλό για σας τα γεύματα σε περιστασιακές ρυθμίσεις. Απλά πρέπει να ξέρετε πού να τα βρείτε. Εδώ είναι το καλύτερο της δέσμης.