Τα καλύτερα γεγονότα Μαρτίου στη Νέα Ορλεάνη

Ο Μάρτιος είναι ένας γεμάτος δράση στη Νέα Ορλεάνη. Το Mardi Gras συνήθως τελειώνει, και μετά από μια εβδομάδα ή δύο ανάκαμψης, όλοι οι αυστηροί Τζέιστερ γλύφτες είναι έτοιμοι να ξανακάνουν. Επειδή το Mardi Gras είναι ιδιαίτερα νωρίς το 2018, το Πάσχα και όλη η γλυκιά δόξα του θα πέσουν την 1η Απριλίου, οπότε περιμένετε παρελάσεις, κυνηγόσκυλα αυγών του Πάσχα και διακοσμήσεις εν αφθονία όλο το Μάρτιο.

Μια χούφτα άλλων διακοπών επίσης πέφτουν καθ 'όλη τη διάρκεια του Μαρτίου, συμπεριλαμβανομένης της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου, η οποία βρίσκει τους παραδότες να ρίχνουν λάχανα και πατάτες στα πλωτά στη γειτονιά της Ιρλανδίας Channel και την Ημέρα του Αγίου Ιωσήφ, η οποία περιλαμβάνει ειδικούς εορτασμούς για την ουσιαστική Σικελιανή / Ιταλική κοινότητα της Νέας Ορλεάνης .

Κατά τη διάρκεια αυτού του πολυάσχολου μήνα διακοπών, ο ωραίος καιρός αρχίζει να επιστρέφει. Ο ήλιος βγαίνει, λουλούδια όλων των ειδών ανθίζουν, και το μπροστινό τέλος της σεζόν φεστιβάλ αρχίζει να σηκωθεί. Ο Μάρτιος σηματοδοτεί επίσης μια βουτιά στην τουριστική περίοδο. Οι τουρίστες του Mardi Gras έχουν περάσει πολύ και οι τουρίστες της JazzFest παραμένουν ακόμη ένα μήνα μακριά, οπότε οι ντόπιοι έχουν την ευκαιρία να αποστασιοποιήσουν με τους δικούς τους όρους σε μερικά από τα μικρότερα φεστιβάλ που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του Μαρτίου.

Οι μεσαίες και μεταβαλλόμενες θερμοκρασίες του Μαρτίου στη Νέα Ορλεάνη σημαίνουν ότι το καλύτερο στοίχημά σας είναι να φέρετε πολλά στρώματα: πακέτα τζιν ή ελαφριά μακρύτερα παντελόνια ή φούστες, πουκάμισα με κοντό μανίκι και ζακέτες ή hoodies. Αν σχεδιάζετε να παρευρεθείτε σε υπηρεσίες Πάσχα ή παρελάσεις, το παστέλ και το μεγάλο καπέλο είναι πολύ ωραίο! Όπως πάντα, τα καλά παπούτσια είναι απαραίτητα.