Διαδρομή πολεμικών διαδρομών κρατικού πάρκου γκολφ, Kingsport, Τενεσί

Το Γήπεδο Γκολφ του Warrior State Park, Kingsport, Tennessee, ένα μέρος του Τενεσί Golf Trail , παίζει περίπου 6.600 μέτρα από τις συμβουλές για μια παρτίδα 72 με βαθμολογία μαθήματος 71.5 και μια κλίση βαθμολογία 123. Σχεδιασμένο από τον George W. Cobb , το Γήπεδο Γκολφ του Πολεμιστή είναι ένα από τα εκπληκτικά όμορφα σημεία στο άνω ανατολικό Τενεσί - σχεδόν στους πρόποδες των Απαλατσιών, αλλά όχι αρκετά. Το γήπεδο γκολφ βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Fort Patrick Henry και είναι εξίσου όμορφο σημείο που ακούγεται.

Η λίμνη, το τροχαίο έδαφος, οι τεράστιες εκτάσεις του ποταμού μεταξύ των οποίων τα ποτάμια των πράσινων ποταμών περνάνε μπροστά και πίσω, το καθένα με στίγματα από ένα κυματιστό πράσινο, όλα για να κάνουν το μονοπάτι του Πολεμιστή τόσο γραφική απόλαυση όσο και γκολφ. Δεν είναι λοιπόν περίεργο το γεγονός ότι η πορεία είναι αγαπημένη στους παίκτες του γκολφ στην περιοχή Tri-Cities.

Ακόμη και αν δεν πας να παίζεις γκολφ, θα ήθελα να σας παροτρύνω να προσπαθήσετε να επισκεφθείτε το State Park Path Warrior. Αν αγαπάτε το υπέροχο ύπαιθρο, θα αγαπήσετε το Μονοπάτι του Πολεμιστή επειδή προσφέρει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία αρκετά διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη στην πολιτεία του Tennessee. Το πάρκο πήρε το όνομά του από τον κοντινό αρχαίο πολεμικό και εμπορικό δρόμο του Τσερόκι και ήταν πάντα ένας δημοφιλής προορισμός για ταξιδιώτες, πρωτοπόρους και μοντέρνους. Σήμερα, το πάρκο των 950 στρεμμάτων, όταν αποτελεί μέρος των τεράστιων αποθεμάτων TVA, είναι δημοφιλές όχι μόνο με τους ντόπιους αλλά και τους επισκέπτες. Βρίσκεται στις όχθες της δεξαμενής Patrick Henry του TVA και του ποταμού Holston, είναι ένα από τα πιο γραφικά κρατικά πάρκα του Tennessee, το γήπεδο του γκολφ το κάνει περισσότερο.

Πράσινα Τέλη: Ποτέ δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί το γκολφ σε μερικά από τα μεγάλα θέρετρα κοστίζει τόσο πολύ, ειδικά όταν εξετάζετε πράσινα τέλη όπως αυτά - πρέπει να είναι οι εγκαταστάσεις, υποθέτω. Εν πάση περιπτώσει, οι αμοιβές στο Μοίχτη του Πολεμιστή είναι εξίσου εύλογοι λόγοι για κάθε προγραμματισμό μιας επίσκεψης: Η τιμή της εβδομάδας για 18 τρύπες, κατά τη διάρκεια της σεζόν (1 Μαρτίου έως Οκτώβριος), είναι μόλις 17 δολάρια, με το καλάθι να είναι 32 δολάρια.

Τα Σαββατοκύριακα το ποσοστό για 18 τρύπες με καλάθι είναι $ 36. Δεν έχει καλύτερη από αυτή.

Accolades:

Έπαιξα αρκετές φορές το γήπεδο γκολφ στο Μονοπάτι των Πολεμιστών και πάντα απολάμβανα την εμπειρία. Αυτό που δεν ήξερα όταν επισκέφθηκα το πάρκο ήταν ότι η διάταξη έχει χαρακτηριστεί ως Πιστοποιημένο Ορειβατικό Συνεταιρισμό Audubon από την Audubon International . Το μονοπάτι των πολεμιστών είναι το ενδέκατο γήπεδο γκολφ στο Τενεσί για να λάβει αυτή την τιμή, και το τέταρτο στο σύστημα των κρατικών πάρκων του Tennessee και στο γήπεδο γκολφ του Τενεσί, για να τιμηθεί. Τα γήπεδα γκολφ Trail στο Paris Landing , στο Harrison Bay και στο Fall Creek Falls State Park έκαναν επίσης την πιστοποίηση. Είναι σημαντικό να τιμηθεί; Μπορείτε να στοιχηματίσετε, επειδή λιγότερα από 800 γήπεδα γκολφ παγκοσμίως έχουν χαρακτηριστεί ως Συνεταιριστικά Ιερά Audubon .

Tee Times: Θα χρειαστεί να κάνετε κράτηση για ένα χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Οι ώρες τσαγιού μπορούν να κρατηθούν 6 ημέρες νωρίτερα. Καλέστε τον αριθμό που αναφέρεται παρακάτω.

Που να μείνω:

Θα θέλατε να εξετάσετε τιμές ξενοδοχείων σε Kingsport, TN.

Επικοινωνία:

Warrior's Path State Park, Hemlock Road, Kingsport, ΤΝ 37663; (423) 323-4990

Επιστροφή στο Τείχη Γκολφ του Τενεσί και την Αρχική σελίδα του Bear Trace

Πώς να πάτε εκεί:

Από τον αέρα:

Το Kingsport, TN εξυπηρετείται από το αεροδρόμιο Tri-Cities.

Το αεροδρόμιο εξυπηρετείται από όλες σχεδόν τις μεγάλες αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες, την United, τη Delta, την Continental, την US Air και την αμερικανική.