Το μονοπάτι γκολφ του Τενεσί και το ίχνος του Jack Nicklaus Bear Trace

Το μονοπάτι γκολφ Tennessee και το Bear Trace είναι μια συλλογή γηπέδων γκολφ που διαδίδονται σε όλη την πολιτεία από το Pickwick Landing στα δυτικά μέχρι το Kingsport στα ανατολικά. Έχω παίξει κάθε ένα από αυτά και μπορώ να σας πω ότι ο καλύτερος χρόνος για να παίξετε είναι το φθινόπωρο όταν τα χρώματα φέρνουν μια εντελώς νέα και εντυπωσιακή διάσταση σε ό, τι είναι αναμφισβήτητα οι καλύτερες διατάξεις στο Τενεσί. Το ίδιο το Trail περιλαμβάνει τρία από τα πρωτότυπα μαθήματα Bear Trace, Jack Nicklaus Signature, καθώς και έξι πιο λεγόμενα "παραδοσιακά" μαθήματα.

Όλα αυτά, συμπεριλαμβανομένων των άλλων δύο σειρών μαθημάτων Bear Trace, βρίσκονται στα κρατικά πάρκα του Tennessee, πράγμα που σημαίνει ότι όλα μπορούν να παιχτούν για λιγότερο από $ 60, ακόμη και τα σαββατοκύριακα (τα περισσότερα μπορούν να παιχτούν για $ 35 από Δευτέρα έως Παρασκευή). Το μονοπάτι γκολφ Tennessee / Bear Trace είναι η απάντηση του Tennessee στο μονοπάτι γκολφ Robert Trent Jones στην Αλαμπάμα. Είναι τόσο καλό; Ίσως, αν συγκρίνουμε τα σχέδια υπογραφών νίκης Nicklaus με αυτά της RTJ.

Τα έξι παραδοσιακά γήπεδα γκολφ στο μονοπάτι γκολφ του Tennessee:

Το σύστημα κρατικών πάρκων του Tennessee δηλώνει ότι «Συνδυάσαμε την καλή φύση του Tennessee με το ταλέντο των εκλεκτών σχεδιαστών ποδηλατοδρόμων όπως ο Jack Nicklaus και ο Joe Lee για να δημιουργήσουμε το τρενάκι του τένις του Tennessee. μόνο στα κρατικά πάρκα του Tennessee. " Και, φυσικά, όλα αυτά είναι αληθινά, και στη συνέχεια κάποια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτά τα εννέα μαθήματα γκολφ βρίσκονται μέσα σε μερικά από τα πιο εκπληκτικά όμορφα ακίνητα στις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα έξι "παραδοσιακά" μαθήματα ειδικά έτσι - Fall Creek Falls State Park είναι ένας χώρος μεγάλης φυσικής ομορφιάς, και για να βρείτε ένα γήπεδο γκολφ, ειδικά ένα σχεδιασμένο από τον Joe Lee, σε μια τέτοια θεαματική θέση είναι μια πίσω απόλαυση.

Fall Creek Falls , Pikeville, TN

Χένρι Χόρτον , Τσάπελ Χιλ, ΤΝ

Πορεία του πολεμιστή , Kingsport, TN

Mongomery Bell , Burns, TN

Pickwick προσγείωση, Pickwick Dam, TN

Προσγείωση του Παρισιού , Buchanan, TN

Τα γήπεδα γκολφ Bear Trace:

Το Bear Trace είναι μοναδικό στο σχεδιασμό του γήπεδου του γκολφ, καθώς είναι μια συλλογή πέντε γηπέδων γκολφ του Jack Nicklaus Signature Championship και όλα αποτελούν μέρος του συστήματος κρατικών πάρκων του Tennessee. πέντε εκπληκτικά γήπεδα γκολφ που σχεδίασε ο ίδιος ο πλοίαρχος.

Το Bear Trace στο Chickasaw - Henderson, 30 λεπτά νότια του Τζάκσον, ονομάστηκε πρόσφατα "One of the Top Ten You Can Play" από το περιοδικό Golf. Πολύ πυκνοκατοικημένο, γεμάτο παγίδες και κινδύνους που περιλαμβάνουν τη σκληρή και ασυνήθιστη χρήση των φυσικών τους ελών και ενός κολπίσκου που τρέχει σε επτά από τις εννέα τελικές τρύπες.

Το Bear Trace στο βουνό Cumberland, Crossville, μέρος της διαδρομής του τένις του Τενεσί, είναι το πιο δημοφιλές από τα πέντε μαθήματα στο Trace. Επίσης, το 1999, ονομάστηκε "One of the Top Ten You Can Play" από το περιοδικό Golf.

Το Bear Trace στο Harrison Bay, το Chattanooga, μέρος της διαδρομής του τένις του Τενεσί, είναι το αγαπημένο μου πρόσωπο. Στα 7,140 μέτρα, είναι η μακρύτερη πορεία του Trace και ίσως και η πιο σκληρή.

Το Bear Trace στο Tims Ford, Winchester, μέρος του τρεξίματος του γκολφ του Τενεσί, είναι μέρος συνδέσμους, μερικώς κυλιόμενους λόφους και μια πορεία όπου ο Nicklaus εξυπηρετεί την κάπως νοσηρή αγάπη του για το bunker.

Το Bear Trace στο Ross Creek Landing, Clifton, είναι μια εξωγήινη γη από έλη, κολπίσκους και ποτάμι. Ο Jack εργάστηκε σκληρά για να διατηρήσει το φυσικό περιβάλλον. Το αποτέλεσμα είναι μια νέα πορεία που φαίνεται σχεδόν τόσο παλιά όσο και η ίδια η ώρα.

Αλλά η εμπειρία Bear Trace πηγαίνει πολύ πέρα ​​από τις πλαγιές του και τα πράσινα. Εξαιρετική φιλοξενία, άψογη εξυπηρέτηση, μια συνολική ατμόσφαιρα και μια γλυκιά αίσθηση μοναξιάς και ηρεμίας που έχω ακόμα στον αγώνα για οπουδήποτε αλλού.

Που να μείνω:

Πώς να πάτε εκεί:

Το μονοπάτι γκολφ Tennessee και το Bear Trace εξυπηρετούνται από τα ακόλουθα μεγάλα αεροδρόμια: Nashville (BNA), Chattanooga (CHA), Memphis (MEM), Knoxville (TYS) και The TRi-Cities (TRI). Όλα εξυπηρετούνται από όλες σχεδόν τις μεγάλες αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των νοτιοδυτικών (Nashville και Memphis), της United, της Delta, της Continental, της US Air και της αμερικανικής αεροπορίας.

Πέρα από το μονοπάτι γκολφ του Tennessee και το Trace Bear, ίσως θελήσετε να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες, όπως: Σκωτία, Φλόριντα , Αμερικάνικη Νοτιοδυτική , Βερμούδες , Μπαχάμες , σε όλη την Καραϊβική και το Μεξικό και πολλά άλλα. Για ενημερωμένες ειδήσεις και πληροφορίες για το ταξίδι του γκολφ, φροντίστε να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου.

Παρακολουθήστε με στο Google Plus και το Twitter. Διαβάστε το Blog μου σχετικά με το Golf και παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου