Συμβουλές για τη βελτιστοποίηση των φορολογικών εκπτώσεων στις επιχειρήσεις

Πρέπει να γνωρίζετε ποιοι ταξιδιώτες μπορούν να αφαιρέσουν νόμιμα από τις φορολογικές δηλώσεις τους Δυστυχώς, η απάντηση δεν είναι πάντα απλή. Οι φορολογικές εκπτώσεις που σχετίζονται με ταξίδια μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβουν. Εξαρτάται πραγματικά από τις ατομικές περιστάσεις του ταξιδιώτη.

Οι ταξιδιωτικές πολιτικές της εταιρείας, οι ταξιδιωτικοί κανονισμοί και οι διαδικασίες, τα ταξίδια διάρκειας μίας ημέρας, τα ημερήσια ταξίδια, τα ταξίδια στο εξωτερικό έναντι των εγχώριων ταξιδιών και η καταλληλότητα της τήρησης αρχείων είναι όλοι παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη όταν αποφασίζετε τι πρέπει να αφαιρεθεί ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Γιατί οι φοροαπαλλαγές για ταξίδια δεν είναι τόσο απλές

Η IRS συνεχίζει να εξετάζει προσεκτικά τις κρατήσεις των επαγγελματικών ταξιδιών. Μαζί με το Κογκρέσο, το IRS δημιούργησε ένα περίπλοκο σύνολο νόμων για επαγγελματικούς ταξιδιώτες , κανόνες, κανονισμούς, διαδικασίες και πολιτικές που αποσκοπούν στη συγκράτηση ορισμένων από τις αντιληπτές καταχρήσεις. Ωστόσο, αυτό έχει προσθέσει μεγάλη πολυπλοκότητα στη διαδικασία.

Δυστυχώς, με την προστιθέμενη πολυπλοκότητα, τώρα το εκκρεμές έχει μετατοπίσει τον άλλο τρόπο. Σήμερα, οι επιστρεφόμενοι και οι μη επιστρεφόμενοι επιχειρηματικοί ταξιδιώτες μπορούν εύκολα και λανθασμένα να υποθέσουν ότι δεν έχουν δικαίωμα να ταξιδεύουν στις κρατήσεις όταν, στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι. Επιπλέον, οι επαγγελματίες ταξιδιώτες τείνουν να βασίζονται στους ίδιους τους ορισμούς της κοινής λογικής των εξόδων επαγγελματικής μετακίνησης που επηρεάζονται ή όχι από τις δικές τους ταξιδιωτικές πολιτικές. Ωστόσο, το IRS ορίζει τα έξοδα επαγγελματικών ταξιδιών ευρύτερα από ό, τι τόσο η κοινή λογική όσο και πολλές πολιτικές της εταιρείας.

Ωστόσο, η διεκδίκηση όλων των εξόδων επαγγελματικής μετακίνησης του IRS που δικαιούται ένας επαγγελματίας ταξιδιώτης απαιτεί τη διέλευση από λαβύρινθο απαιτήσεων τήρησης αρχείων, όπου σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να μην απαιτούνται αποδείξεις και, σε άλλες περιπτώσεις, οι αποδείξεις δεν επιτρέπεται αρκετά!

Το IRS δεν περιορίζει απλώς τις αντιληπτές καταχρήσεις στο επαγγελματικό ταξίδι στην περιοχή, αλλά δυσκολεύει, αν όχι αδύνατο, τον μέσο επαγγελματία ταξιδιώτη να διεκδικήσει με βεβαιότητα όλες τις νόμιμες κρατήσεις ταξιδιού του.

Παρακολούθηση εξόδων ταξιδιού

Όπως γνωρίζει κάθε επαγγελματίας ταξιδιώτης . οι δαπάνες στο δρόμο μπορούν να αυξηθούν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές υπηρεσίες ηλεκτρονικής παρακολούθησης δαπανών είναι τώρα διαθέσιμες για τον επαγγελματία ταξιδιώτη. Πολλές από αυτές τις υπηρεσίες χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση των σχεδίων αποζημίωσης ταξιδιών της εταιρείας, για την παραγωγή αναφορών λογαριασμού πελάτη ή απλά για την παρακολούθηση των βασικών εξόδων ταξιδιού και πολλοί από αυτούς προσφέρουν εφαρμογές που επιτρέπουν πλέον τη λήψη αποδείξεων με το τηλέφωνό σας.

Παρόλο που οι υπηρεσίες αυτές εκπληρώνουν τις προβλεπόμενες λειτουργίες τους καλά, δεν έχουν σχεδιαστεί για να παρακολουθούν και να αναφέρουν τα ποσά που πράγματι αφαιρούνται από τον ταξιδιώτη επιχείρησης για τη φορολογική του δήλωση. Ωστόσο, οι υπηρεσίες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ένα καλό σημείο εκκίνησης για: 1) Τη δημιουργία ποσών ταξιδιού που πραγματικά εκπίπτουν από την δική τους φορολογική δήλωση και 2) Την ικανοποίηση ενός λαβυρίνθου των κανόνων του IRS και του φορολογικού δικαστηρίου που καθορίζουν το "βάρος της απόδειξης" κρατήσεις. Πολλές από τις εκθέσεις τέλους τέλους αυτών των υπηρεσιών θα χρειαστεί να τροποποιηθούν ή να τροποποιηθούν προκειμένου να διεκδικήσετε όλες τις φορολογικές εκπτώσεις και να ικανοποιήσετε ταυτόχρονα τις απαιτήσεις του IRS.

Επειδή τα πάντα είναι πιο ακριβά ενώ βρίσκεστε σε on-road, είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε κάθε δεκάρα που δαπανάται για επαγγελματικά ταξίδια, ακόμη και για "προσωπικά" έξοδα, ακόμα και όταν έχουν χαθεί εισοδήματα, καταστραφούν ή δεν είναι διαθέσιμα, π.χ. συμβουλές.

Μετά από όλα, κατά τη φορολογική περίοδο, ακόμη και αυτές οι δαπάνες μπορεί να εκπέσει.

Συμβουλές φορολογίας για ταξιδιώτες επιχειρηματίες για τη μεγιστοποίηση των εκπτώσεων

Φροντίστε να λάβετε υπόψη αυτές τις φορολογικές συμβουλές κατά την παρακολούθηση των εξόδων επαγγελματικής σας μετακίνησης:

Λάβετε υπόψη αυτές τις βασικές οδηγίες καθώς πλησιάζετε σε ένα νέο έτος επαγγελματικών ταξιδιών και εσείς και ο φορολογικός σας σύμβουλος θα είστε σε καλό δρόμο για την ασφαλή διεκδίκηση, αφαίρεση και υπεράσπιση των νόμιμων εξόδων ταξιδιού σας.