Ετήσιες παρελάσεις στην πρωτεύουσα της Ουάσιγκτον

Όλοι αγαπούν μια παρέλαση! Η περιοχή Washington, DC φιλοξενεί πολλές παραθεριστικές παρέες όλο το χρόνο. Αυτά τα φιλικά προς την οικογένεια εκδηλώσεις φέρνουν την κοινότητα μαζί για μια γιορτή της ιστορίας, του πολιτισμού και του πατριωτισμού. Κάθε παρέλαση περιλαμβάνει μια πομπή από μπάντες, τοπικές και εθνικές κοινοτικές οργανώσεις, πλωτήρες και μερικές φορές μεγάλα μπαλόνια. Εδώ υπάρχει ένα ημερολόγιο ετήσιων παρελάσεων που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον, DC και στα προάστια του Μέριλαντ και της Βιρτζίνια.

Φεβρουάριος

Κινέζικη Πρωτοχρονιά - Chinatown, Ουάσιγκτον, DC. Ξεκινήστε τη νέα χρονιά με κινέζους χορούς δράκων, ζωντανές μουσικές παραστάσεις και πολλά άλλα. Ο εορτασμός είναι αφιερωμένος κάθε χρόνο σε ένα από τα δώδεκα ζώα του Κινέζικου Ζωδιακού.

Παρέλαση γενεθλίων George Washington - Αλεξάνδρεια, VA. "Η μεγαλύτερη παρέλαση που γιορτάζει τα γενέθλια της Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ!" πραγματοποιείται κάθε χρόνο την Ημέρα των Προέδρων.

Μάρτιος

Οι Παρέδες της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου - Ουάσινγκτον, DC, Αλεξάνδρεια και Manassas, VA και Gaithersburg, MD Δεν χρειάζεται να είστε ιρλανδοί για να απολαύσετε αυτή την γιορτή της Ιρλανδίας cheer! Τα μέρη συνεχίζουν το απόγευμα και το βράδυ στις τοπικές ιρλανδικές παμπ.

Απρίλιος

Εθνική Cherry Blossom Festival Parade - Ουάσιγκτον, DC. Γιορτάζει την άφιξη της άνοιξης και το δώρο των 3.000 κερασιών που έδωσε η πόλη Τόκιο στην πρωτεύουσα του έθνους μας. Η παρέλαση είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία του ετήσιου φεστιβάλ της άνοιξης.

Ενδέχεται

Παρέλαση Ημέρας Μνήμης - Ουάσινγκτον, DC.

Η παρέλαση τιμά εκείνους που έχουν πεθάνει στη χώρα μας. Μέλη του κάθε τμήματος του στρατού συμμετέχουν σε αυτή την πατριωτική γιορτή.

Rolling Thunder Μοτοσικλέτα Parade - Ουάσινγκτον, DC. Χιλιάδες μοτοσικλέτες παρελαύνουν μέσω της πόλης ζητώντας την αναγνώριση και προστασία της κυβέρνησης από τους φυλακισμένους του πολέμου (POWs) και αυτούς που λείπουν εν δράσει (MIAs).

Πρόκειται για μια μακρόχρονη παράδοση Σαββατοκύριακου Μνήμης και μία από τις μεγαλύτερες παρελάσεις στην πρωτεύουσα του έθνους.

Διακοπές πατρίδας - Rockville, MD. Η κοινοτική εορτασμός της Ημέρας Μνήμης αναλαμβάνει την πόλη του Rockville με τοπικές στρατιωτικές και πολιτιστικές ομάδες που διασκεδάζουν το πλήθος.

Ιούνιος

Capital Parade Pride - Ουάσινγκτον, DC. Η ομοφυλοφιλική και λεσβιακή κοινότητα παρουσιάζει το πνεύμα τους με ετήσιο φεστιβάλ παρέλασης και οδού. Η εκδήλωση αναλαμβάνει τη γειτονιά Dupont Circle για το Σαββατοκύριακο.

Ιούλιος

Η παρέλαση της Ημέρας της Ανεξαρτησίας - Washington, DC. Η πρωτεύουσα του έθνους γιορτάζει στις 4 Ιουλίου με μια πατριωτική παρέλαση που περιλαμβάνει πολεμικές συγκρούσεις, στρατιωτικές ομάδες, τοπικές και εθνικές κοινοτικές οργανώσεις, πλωτήρες και μεγάλα μπαλόνια.

4 Ιουλίου Παραστάσεις στο DC, Μέριλαντ και Βόρεια Βιρτζίνια - Πολλές κοινότητες στην περιοχή γιορτάζουν τις διακοπές της Ημέρας της Ανεξαρτησίας με παρέλαση.

Βαλτιμόρη-Ουάσινγκτον Καρναβάλι μιας Καραϊβικής - Μια ετήσια παρέλαση και φεστιβάλ της Καραϊβικής γιορτάζει τον πολιτισμό της Καραϊβικής με πολύχρωμα κοστούμια και ζωντανή ψυχαγωγία.

Σεπτέμβριος

Εορτασμοί της Ημέρας Εργασίας - Gaithersburg και Kensington, MD. Γιορτάζοντας την Ημέρα Εργασίας και σηματοδοτώντας το τέλος του καλοκαιριού. Οι παρελάσεις αυτές αποτελούν μια ετήσια παράδοση για τις τοπικές κοινότητες.

Νοέμβριος

Manassas Parade Ημέρα Βετεράνων - Manassas, VA αποτίει φόρο σε όλους τους βετεράνους και ενεργό στρατιωτικό με μια κοινοτική παρέλαση μέσα από την ιστορική περιοχή. Τοπικές στρατιωτικές και κοινοτικές ομάδες πορεύονται στην πομπή.

Ευχαριστιών Παρέδες - Reston, VA και Silver Spring, MD. Οι εορτασμοί της Ημέρας της Τουρκίας περιλαμβάνουν μια ποικιλία τοπικών ομάδων και εποχιακών χαρακτήρων.

Δεκέμβριος

Παρέλαση της Σκωτίας - Αλεξάνδρεια, VA. Εκατοντάδες σκωτσέζοι συγγραφείς με τις γκάιντες τους συγκεντρώνονται για την παραδοσιακή αγαπημένη παρέλαση της Σκωτίας. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα γεγονότα εδώ και πολύ καιρό στην Παλιά Πόλη.

Alexandria Holiday Boat Parade - Αλεξάνδρεια, VA. Δεκάδες εορταστικά διακοσμημένα σκάφη αναψυχής φωτίζουν τον ουρανό κατά μήκος του ποταμού Potomac για να γιορτάσουν την περίοδο των διακοπών.

Eastport Yacht Club Parade of Lights - Αννάπολη, MD. Κατά τη διάρκεια της ετήσιας παράδοσης των διακοπών, οι ιδιοκτήτες σκαφών επιδεικνύουν τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις τους στο λιμάνι της Αννάπολης

Χριστουγεννιάτικη παρέλαση Manassas - Manassas, VA. Η παλιομοδίτικη Χριστουγεννιάτικη παρέλαση ξεκινάει την περίοδο των διακοπών σε αυτή την πόλη της Βόρειας Βιρτζίνια.