2017 Ευχαριστιών παρελάσεις στην περιοχή της Ουάσιγκτον, DC

Η Ουάσιγκτον, DC δεν γιορτάζει την ημέρα των Ευχαριστιών με παρέλαση. Αλλά, υπάρχουν μερικές μικρές παρελάσεις που πραγματοποιούνται στη μητροπολιτική περιοχή. Πάρτε τα παιδιά και να πάρετε μια μεγάλη γειτονιά σε μια από αυτές τις παρελάσεις των Ευχαριστιών.

Ασημένια Άνοιξη Ευχαριστιών
Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017. Γιορτάστε την Ημέρα των Ευχαριστιών με παρέλαση στην καρδιά της Silver Spring , Maryland. Η παρέλαση θα περιλαμβάνει μπαλόνια 50 ποδιών, πλωτήρες που προωθούν την περιοχή Arts and Entertainment Silver Spring, την περιοδεία The Washington Redskins Marching Band, τη μεγαλύτερη μπάντα Overbrook String από τη Φιλαδέλφεια, τις τοπικές μπάντες του Montgomery Blair, Eubie Blake και Einstein, Φωτιστικά, πυροσβεστικές μηχανές, αυτοκίνητα αντίκες, εκπαιδευμένα σκυλιά, άλλες ομάδες πορείας και χορού και ειδική επίσκεψη από τον Άγιο.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ

Reston Parade Holiday Centre
Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017. Απολαύστε μια πλήρη γιορτή με την κοινότητα του Reston. Οι εορτασμοί ξεκινούν με την ετήσια φυλή για τα παιδιά στην πλατεία Fountain. Η παρέλαση των Ευχαριστιών περιλαμβάνει τον Άγγελο και την κ. Claus που ενώνει τα μπαλόνια στυλ, τις μουσικές ομάδες, τους χορευτές και τα παλαιά αυτοκίνητα του Macy που κάνουν το δρόμο τους κάτω από την Market Street. Άλλες εορταστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν επισκέψεις με το Santa, βόλτες με άμαξα, Holiday Tree Lighting & Sing μαζί με χορωδία παραδοσιακής μουσικής διακοπών. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ

Δείτε έναν οδηγό για το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών στη Washington DC