Εργασία στη Νορβηγία

Πού να πάτε για την αναζήτηση εργασίας σας στη Νορβηγία

Οι θέσεις εργασίας στη Νορβηγία προσφέρουν μεγάλη ποικιλία παροχών, σταθερή απασχόληση και υψηλή αμοιβή. Η εύρεση εργασίας στη Νορβηγία δεν είναι δύσκολη ούτε υπάρχει χαμηλό ποσοστό μετανάστευσης και υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας ειδικά για εκπαιδευμένους, εξειδικευμένους επαγγελματίες και εργαζομένους στον τομέα των τεχνολογιών πληροφορικής.

Ως υπήκοος τρίτης χώρας, μπορείτε να λάβετε νορβηγική άδεια εργασίας με μια υπάρχουσα προσφορά εργασίας από νορβηγικό εργοδότη ή να υποβάλετε αίτηση για την ιδιότητα του «Εργαζομένου ειδικευμένου» για δεξιότητες εργασίας σε σύντομη ζήτηση.

Οι νορβηγικές πρεσβείες μπορούν να βοηθήσουν με αυτό.

Πώς να βρείτε θέσεις εργασίας στη Νορβηγία

Εάν δεν βρίσκεστε ήδη στη Νορβηγία κατά τη διάρκεια της αναζήτησης εργασίας σας και δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις τοπικές εφημερίδες, υπάρχει ένας ευκολότερος τρόπος. Απλά ξεκινήστε με την αναζήτησή σας για θέσεις εργασίας στη Νορβηγία με αυτές τις τοποθεσίες που είναι οι πιο δημοφιλείς μεταξύ των νορβηγικών εργοδοτών:

Αν μιλάτε νορβηγικά , αναζητήστε τις λίστες των θέσεων εργασίας στη Νορβηγία σε αυτούς τους ιστότοπους:

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε κάτι κατάλληλο, σκεφτήκατε να επεκτείνετε την αναζήτησή σας στις γύρω χώρες, όπως η Σουηδία και η Δανία ; Κοιτάξτε αυτές τις πρακτικές συμβουλές για την εύρεση εργασίας στη Σκανδιναβία .