Πολιτικές αποσκευών στο Norwegian Air Shuttle ASA

Το Norwegian Air Shuttle ASA διαθέτει περισσότερα από 100 αεροσκάφη, κυρίως Boeing 737s και Boeing 787 Dreamliners. Όπως και άλλες αεροπορικές εταιρείες, η Norwegian Air έχει αυστηρές οδηγίες σχετικά με τις αποσκευές που μπορείτε να μεταφέρετε και να κάνετε check in, συμπεριλαμβανομένων των ορίων μεγέθους και βάρους.

Χειραποσκευή

Η Norwegian Air σας επιτρέπει να μεταφέρετε δωρεάν μια τσάντα μεταφοράς - την οποία η αεροπορική εταιρεία αναφέρεται επίσης ως "χειραποσκευή" - στην καμπίνα.

Μπορείτε επίσης να φέρετε ένα μικρό προσωπικό στοιχείο στο σκάφος, όπως μια μικρή τσάντα ή μια λεπτή θήκη για φορητό υπολογιστή που ταιριάζει άνετα κάτω από το κάθισμα μπροστά σας. Ο τύπος εισιτηρίου καθορίζει τα όρια βάρους των αποσκευών σας. Για ό, τι η Norwegian Air καλεί τα εισιτήρια LowFare, Lowfare + και Premium, επιτρέπεται:

Τα εισιτήρια Flex και PremiumFlex έχουν τα ίδια μέγιστα διαστάσεων, αλλά τα αντικείμενα μεταφοράς μπορούν να φτάσουν μέχρι 15 κιλά ή περίπου 33 λίβρες.

Εάν ταξιδεύετε προς και / ή από το Ντουμπάι, οι χειραποσκευές σας δεν μπορούν να υπερβούν τα 8 κιλά. Στις πολύ απασχολημένες πτήσεις, η Norwegian Air λέει ότι μπορεί να σας ζητήσει να ελέγξετε τα αντικείμενα μεταφοράς σας στην αποβάθρα αν όλα τα εναέρια διαμερίσματα είναι γεμάτα - ακόμα κι αν οι αποσκευές σας παραμένουν εντός των επιτρεπόμενων ορίων μεγέθους και βάρους.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, η Norwegian Air συνιστά να αφαιρέσετε τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα, τα έγγραφα ταυτότητας, τα φάρμακα και τα εύθραυστα ή πολύτιμα αντικείμενα από την τσάντα μεταφοράς. Επιπλέον, εάν χρειάζεστε περισσότερες τσάντες, μπορείτε να παραγγείλετε το δικαίωμα να παραγγείλετε online επιπλέον σάκους με επιπλέον χρέωση.

Δεν υπάρχει αποζημίωση μεταφοράς αποσκευών για βρεφικά εισιτήρια - τα βρέφη είναι άτομα κάτω των 2 ετών - αλλά μπορείτε να φέρετε μια λογική ποσότητα παιδικής τροφής και γάλακτος ή φόρμουλα για την πτήση.

Τα παιδιά ηλικίας 2 έως 11 ετών μπορούν να μεταφέρουν το ποσό των χειραποσκευών και των ελεγμένων αποσκευών που επιτρέπει ο τύπος εισιτηρίου τους.

Ελεγμένες αποσκευές

Όπως συμβαίνει με τα είδη μεταφοράς, ο τύπος του εισιτηρίου σας καθορίζει εάν συμπεριλαμβάνονται οι αποσκευές που περιλαμβάνονται ή εάν θα χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον. Για τα εισιτήρια LowFare, δεν επιτρέπεται να ελέγχετε τυχόν τσάντες. Για εσωτερικές πτήσεις, εάν αγοράσετε ένα εισιτήριο LowFar +, επιτρέπεται να ελέγχετε μία τσάντα βάρους 20 κιλών ή περίπου 44 κιλών. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει επίσης εισιτήρια flex, τα οποία σας επιτρέπουν να ελέγξετε δύο σακούλες, το καθένα ζυγίζει 20 κιλά.

Για διεθνείς πτήσεις, δεν επιτρέπεται να ελέγχετε τυχόν τσάντες για εισιτήρια LowFare. Για κάθε εισιτήριο LowFare +, επιτρέπεται μία τσάντα βάρους μέχρι 20 κιλά. Με τα εισιτήρια Flex, Premium και PremiumFlex, μπορείτε να ελέγξετε δύο σακούλες καθένας που ζυγίζει μέχρι 20 κιλά.

Επιπλέον αποσκευές

Εκτός από τα δικαιώματα αποσκευών, μπορείτε να αγοράσετε το δικαίωμα να ελέγξετε επιπλέον σάκους. Το κόστος εξαρτάται από τις χώρες ή τις περιοχές στις οποίες ταξιδεύετε, τις οποίες η Norwegian Air αναφέρει ως "ζώνες". Μπορείτε να ελέγξετε το κόστος των πρόσθετων αποσκευών μέσω αυτού του συνδέσμου.

Η Norwegian Air έχει μερικά πρόσθετα όρια συγκεκριμένων αποσκευών, ως εξής, ακόμη και αν αγοράζετε το δικαίωμα να ελέγχετε επιπλέον αποσκευές: