Θα μπορούσε αυτή η ιδιωτική υπηρεσία αεροπλάνων να είναι το Uber του ουρανού;

Το ιδιωτικό σας Jet

Το FlyOtto είναι μια νέα υπηρεσία πτήσης κατά παραγγελία που μπορεί να μεταφέρει τους ταξιδιώτες σε περισσότερα από 5.000 αεροδρόμια των ΗΠΑ με το δικό τους χρονοδιάγραμμα. Μήπως αυτός ο τρόπος μεταφοράς ακούγεται γνωστός; Αλλά μην περιμένετε τον συνιδρυτή Fly Otto και τον διευθύνοντα σύμβουλο Rod Rakic ​​να καλέσει την εταιρεία του το Uber του ουρανού.

Ο ρατσικός, εμπορικός πιλότος, σημείωσε ότι ενώ οι αεροπορικές εταιρείες βρίσκονται μόνο σε 300 αεροδρόμια στις ΗΠΑ, οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν κράτηση σε περισσότερα από 5.000 αεροδρόμια, πολλά από τα οποία είναι πιο κοντά στα κέντρα των πόλεων ή είναι πιο εύκολα προσβάσιμα.

Η πλατφόρμα επιτρέπει στους ταξιδιώτες να βρίσκουν εύκολα, να κάνουν κράτηση, να πετούν και να πληρώνουν για περιφερειακά ταξίδια σε ιδιόκτητα ναυλωμένα αεροσκάφη .

Το FlyOtto ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016, όπως υποστηρίζουν οι ιδρυτές του, είναι η πρώτη σε απευθείας σύνδεση εμπειρία για την κράτηση ιδιωτικών πτήσεων κατ 'απαίτηση. Είναι εύκολο να αναζητηθεί και παρέχει άμεσα αποσπάσματα για ταξίδια και κρατήσεις με αναχωρήσεις σε λιγότερο από 24 ώρες.

Ο Ρακίκ ήρθε με την ιδέα για το FlyOtto καθώς έχτισε την άλλη του επιχείρηση, το Open Airplane, που επιτρέπει στους πιλότους να ενοικιάσουν αεροσκάφη. "Πολλά από τα σχολεία πτήσεων και το δίκτυο ενοικίασης για το Open Airplane έχουν επίσης δραστηριότητες ναύλωσης που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις τους", δήλωσε. "Είπαν ότι ήταν ωραίο ότι οι πιλότοι ενοικιάζονταν αεροσκάφη, αλλά είπαν ότι έχουμε και αεροσκάφη που χρειάζονται καλύτερη χρήση".

Η αεροπορική κοινότητα εργάζεται εδώ και χρόνια προσπαθώντας να επιλύσει τις ίδιες ανάγκες, δήλωσε ο Ράντιτς. "Με το FlyOtto, καταλήξαμε τελικά σε έναν τρόπο να μιλήσουμε γι 'αυτό σε άτομα που δεν γνωρίζουν την αεροπορία.

Είναι απλό - το FlyOtto ταιριάζει με ταξιδιώτες με πιλότους και αεροπλάνα κατόπιν αιτήματος. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για το FlyOtto ", εξήγησε. "Δεν λέω ότι αυτό είναι το Uber της αεροπορικής υπηρεσίας. Αλλά, επίσης, δεν χρειάζεται να πληρώσετε χρήματα στο Uber για να κάνετε κράτηση με αυτοκίνητο. Εγγραφείτε και κλείστε ένα ταξίδι και τα χρήματα ανταλλάσσονται μόνο μετά την πορεία. "

Η FlyOtto είναι στην επιχείρηση του να ταιριάζει με τους ταξιδιώτες με παρόχους αεροπορικών υπηρεσιών που προσφέρουν πιο ευέλικτες επιλογές ταξιδιού, δήλωσε ο Rakic. "Κρατάμε μια πιστωτική κάρτα από την αρχή, έτσι είναι εύκολο να κλείσετε μια πτήση όταν είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε. Δεν δημιουργούμε περίπλοκη δομημένη συμμετοχή. "

Τι είναι ο ανταγωνισμός του FlyOtto; "Ο ανταγωνισμός μου είναι οι ταξιδιώτες που είναι κολλημένοι σε αυτοκινητόδρομο που οδηγεί τέσσερις έως έξι ώρες ή ξοδεύουν όλη την ημέρα σε μεγάλες και περιφερειακές αεροπορικές εταιρείες", δήλωσε ο Ρακίς. "Οι αεροπορικές εταιρείες είναι εξαιρετικές για να μετακινούν ανθρώπους από το αεροδρόμιο για να μιλήσουν. Το σύστημα hub-and-spoke δημιουργήθηκε για να οδηγήσει την αποτελεσματικότητα, με τις αεροπορικές εταιρείες να αντιμετωπίζουν το ταξίδι σαν ένα παζλ εφοδιαστικής ».

Το FlyOtto δεν ανταγωνίζεται μια αεροπορική εταιρεία που πετά από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σικάγο Ο Χέαρ προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες , δήλωσε ο Ράνικ. «Υπάρχουν πολλές επιλογές με πολλαπλές πτήσεις», είπε. "Το πρόβλημα για τους ταξιδιώτες πηγαίνει από μιλήσει να μιλήσει, όπως η Τάμπα στο Tallahassee. Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ αυτών των δύο πόλεων, θα πρέπει να πετάξετε είτε στην Ατλάντα είτε να το οδηγήσετε, επειδή δεν υπάρχει πτήση απευθείας. Δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις μεταξύ Λας Βέγκας και Παλμ Σπρινγκς, Καλιφόρνια . Πρέπει να συνδεθείτε μέσω του Λος Άντζελες. "

Πόσο κοστίζει η χρήση του FlyOtto;

"Αν κοιτάξετε το κόστος ανά θέση όταν ταξιδεύετε από μη αεροδρόμια σε αεροδρόμια που δεν είναι αεροδρόμια, θα είμαστε κοντά σε ένα αεροπορικό εισιτήριο πρώτης κατηγορίας ή ακόμα και θα κερδίσουμε την τιμή", δήλωσε ο Ράντιτς. "Αλλά κάτω από το μοντέλο μας, μπορείτε να πετάξετε στο πρόγραμμά σας, έτσι ώστε να νικήσουμε πάντα τις αεροπορικές εταιρείες όταν πρόκειται για ευελιξία."

Στις πτήσεις κάτω των 800 ναυτικών μιλίων, το FlyOtto μπορεί επίσης να νικήσει τις αεροπορικές εταιρείες εγκαίρως, δήλωσε ο Ράνικ. "Ο μέσος χρόνος από την πύλη στην πύλη έχει αυξηθεί κατά 20%, σύμφωνα με τη NASA", δήλωσε ο Ράντιτς. "Ο λόγος για τον οποίο υπάρχει συμφόρηση. Με το FlyOtto, μπορείτε να παρακάμψετε τους πολυσύχναστους αυτοκινητόδρομους και τα μεγάλα αεροδρόμια χρησιμοποιώντας τα τοπικά και δημοτικά αεροδρόμια. "

Οι μεγάλες εμπορικές αεροπορικές εταιρείες μπορούν να φτάσουν σε 300 αεροδρόμια, δήλωσε ο Ράντιτς "Έχουμε πρόσβαση σε 5000. Οι μόνοι που είχαν πρόσβαση σε αυτά τα αεροδρόμια ήταν διασημότητες και τιτάνες της βιομηχανίας", δήλωσε.

Λόγω του FlyOtto, πολλοί περισσότεροι ταξιδιώτες μπορούν να παρακάμψουν το σύστημα πλήμνης και ακτίνων και η μύγα μιλούσε να μιλήσει, είπε ο Ράνικ. "Για παράδειγμα, έχουμε πελάτες που πετούν από το Boeing Field στο Spokane", είπε. "Μπορούν να οδηγήσουν, αλλά χρειάζονται τρεις ώρες, έτσι ώστε να μπορούν να παραλείψουν αυτό, hop σε ένα Cessna 206 και πετούν πέρα ​​από την κίνηση επειδή είναι επαγγελματίες του οποίου ο χρόνος είναι πολύτιμος."