Κέντρο Τεχνών Chandler

Το Chandler Center for the Arts βρίσκεται στο Chandler της Αριζόνα στην Ανατολική Κοιλάδα . και φιλοξενεί διάφορες εκδηλώσεις όλο το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων θεατρικών έργων, συναυλιών, μεμονωμένων ερμηνευτών, οικογενειακών εκδηλώσεων και δωρεάν συναυλίες . Βρίσκεται δίπλα στο Γυμνάσιο Chandler στο Downtown Chandler.

Κέντρο Chandler για τη Διεύθυνση Τεχνών

250 Βόρεια λεωφόρος Αριζόνα
Chandler, ΑΖ 85225

Τηλέφωνο 480-782-2680

Online chandlercenter.org

Οδηγίες για το Κέντρο Τεχνών του Chandler

Από το Νότο: Πάρτε το βρόχο 101 βόρεια στην έξοδο Chandler Blvd.

Στρίψτε δεξιά (ανατολικά) στο Chandler Blvd. Περάστε Σχολή Άλμα School Road. Στρίψτε αριστερά στην California Street σε χώρο στάθμευσης.

Από το Βορρά: Πάρτε I-10 ανατολικά προς Tucson. Μέσα στο παρελθόν Chandler Blvd, πάρτε το βρόχο 202 ανατολικά. Έξοδος στη Λεωφόρο Αριζόνα. Στρίψτε αριστερά (βόρεια) στο Chandler Blvd. Στρίψτε αριστερά (δυτικά). Στρίψτε δεξιά στην California Street σε χώρο στάθμευσης.

Από την ανατολή / δύση: Πάρτε US 60 στο Country Club (Route 87) έξοδο. Στρίψτε νότια. Country Club γίνεται λεωφόρος Αριζόνα. Στρίψτε δεξιά (δυτικά) στο Chandler Blvd. Στρίψτε δεξιά στην California Street σε χώρο στάθμευσης.

Δείτε αυτήν την τοποθεσία στους Χάρτες Google.

Το Valley Metro Rail δεν διαθέτει σταθμό κοντά σε αυτήν την τοποθεσία.

Περισσότερα για το κέντρο τέχνες του Chandler

Το Κέντρο Τεχνών Chandler ανήκει και λειτουργεί από κοινού από την πόλη Chandler και την Chandler Unified School District και προγραμματίζεται από το πολιτιστικό ίδρυμα Chandler, μια ξεχωριστή μη κερδοσκοπική εταιρεία. Εκτός από την παροχή ψυχαγωγίας μεγάλου ονόματος, το Κέντρο φιλοξενεί επίσης περίπου 40 συγκροτημένες ομάδες τέχνης στη μητροπολιτική περιοχή Phoenix και υπερηφανεύεται για την εκπαίδευση και την προβολή της κοινότητας.

Πού να φτάσετε στο Chandler Center for Arts Concerts and Events

  1. Το Κέντρο Chandler Center for Arts Box βρίσκεται στη Λεωφόρο 250 της Βόρειας Αριζόνα στο Chandler. Το box office είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Σάββατο. Καλέστε για ώρες.
  2. Τηλεφωνικά στο Κέντρο Chandler για το Γραφείο του Boxing Arts στο 480-782-2680.
  3. Μέσω του Ticketmaster.com
  1. Στα καταστήματα Ticketmaster ή τηλεφωνικά.
  2. Από scalpers / ανταλλαγές εισιτηρίων . Σημείωση: προσέξτε τα ψεύτικα εισιτήρια!

Δείτε το διάγραμμα καθισμάτων για παραστάσεις mainstage στο Κέντρο Τεχνών Chandler.

Πού να μείνετε κοντά

Μπορείτε εύκολα να περπατήσετε στο Κέντρο Τεχνών Chandler από το Crowne Plaza San Marcos Resort. Αν αυτό το ξενοδοχείο δεν είναι διαθέσιμο ή δεν προτιμάτε, αυτά τα ξενοδοχεία Chandler βρίσκονται σε λογικές τιμές .

Εάν ζείτε ή διαμένετε σε μια άλλη κοινότητα του Greater Phoenix, δείτε πόσο καιρό μπορείτε να περιμένετε να πάρετε για να οδηγήσετε στο κέντρο της Chandler .