Αγορά εισιτηρίων από Ticketmaster

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να αγοράσετε εισιτήρια

Πολλοί από τους χώρους στο Phoenix χρησιμοποιούν το Ticketmaster για να πουλήσουν εισιτήρια στις εκδηλώσεις τους. Αυτά περιλαμβάνουν συχνά αθλητικές εκδηλώσεις, συναυλίες και παιχνίδια. Εάν μια εκδήλωση κάνει τα εισιτήριά τους διαθέσιμα μέσω του Ticketmaster, είναι αυτό που πρέπει να ξέρετε.

Πώς να αγοράσετε εισιτήρια μέσω του Ticketmaster

Η αγορά εισιτηρίων μέσω του Ticketmaster σημαίνει ότι θα υπάρξουν αμοιβές. Μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε:

  1. Η ονομαστική αξία του εισιτηρίου. Αυτό καθορίζεται από τον υποστηρικτή της εκδήλωσης και όχι από το Ticketmaster.
  2. Μπορεί να χρεωθεί μια χρέωση. Αυτό καθορίζεται από το χώρο και όχι από το Ticketmaster.
  1. Μια χρέωση ευκολίας. Αυτή είναι η χρέωση του Ticketmaster για τη γενική υπηρεσία που παρέχουν και διατηρούν. Θα πληρώσετε αυτή την χρέωση ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο αγοράζετε τα εισιτήρια μέσω Ticketmaster (τηλέφωνο, ηλεκτρονικά ή προσωπικά στο γραφείο εισιτηρίων).
  2. Τέλος επεξεργασίας παραγγελίας. Αυτή είναι η χρέωση της Ticketmaster για την επεξεργασία της παραγγελίας σας και τη διάθεση των εισιτηρίων σας (ταχυδρομείο κ.λπ.). Αυτό συνήθως δεν αποτελεί χρέωση ανά εισιτήριο, αλλά χρέωση ανά παραγγελία.
  1. Ίσως να μπορείτε να λάβετε τα εισιτήριά σας στην κινητή συσκευή σας ή να εκτυπώσετε τα εισιτήριά σας απευθείας από τον υπολογιστή σας δωρεάν. Οποιαδήποτε άλλη μέθοδος παράδοσης, όπως το κανονικό ταχυδρομείο ή το UPS, συνεπάγεται πρόσθετη χρέωση.

Μην ξεχνάτε ότι ακόμα και αν μια εκδήλωση έχει εισιτήρια που προσφέρονται μέσω του Ticketmaster, μπορείτε σχεδόν πάντα να πάτε στο πρόσωπο απευθείας στο box office όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την αγορά εισιτηρίων. Εάν επιλέξετε να το κάνετε αυτό, μπορείτε να αποφύγετε τουλάχιστον μερικές από τις χρεώσεις.

Όλες οι τοποθεσίες, τιμές και προσφορές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.