Το Dolphin Mall στο Μαϊάμι

Μοναδική εμπειρία αγορών του Μαϊάμι

Το Dolphin Mall είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά μέρη για να ψωνίσετε στην ευρύτερη περιοχή του Μαϊάμι . Η φρέσκια διάταξη του αγώνα δρόμου και η ζωντανή προσέγγιση των αγορών κάνουν κάθε επίσκεψη μια μοναδική, διασκεδαστική εμπειρία. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Mall μαζί.

Ψώνια

Το Dolphin Mall στεγάζει πάνω από 240 καταστήματα λιανικής πώλησης. Σημαντικά καταστήματα αγκυροβόλησης περιλαμβάνουν την Αθλητική Αρχή, τα Bass Pro Shops, το Παλαιό Πολεμικό Ναυτικό, το Ross Dress for Less, τα N Nights Things και το Marshall's.

Εστιατόρια

Το Dolphin Mall διαθέτει αίθουσα φαγητού 850 θέσεων με πίτσα, ζυμαρικά, μπιφτέκια και το συνηθισμένο εισιτήριο για το εμπορικό κέντρο, αλλά περιλαμβάνει επίσης μια μοναδική περιδιάβαση στο Miami. Θα βρείτε empanadas, κουβανέζικες σπεσιαλιτέ και άλλες λατινικές απολαύσεις δίπλα στα αμερικανικά φαγητά. Το εμπορικό κέντρο στεγάζει επίσης ένα KOBE Ιαπωνικό Steak & Θαλασσινά, Latin Grill του κάρβουνο, TGI Παρασκευή, Mojito και Starbucks.

Ψυχαγωγία

Εάν δεν βλέπει κανείς τους ανθρώπους για εσάς, το Dolphin Mall προσφέρει πολλές επιλογές ψυχαγωγίας. Μπορείτε να πάρετε μια ταινία στο Cobb Theaters Dolphin 19 Cinema ή να πάρετε ένα burger και να παίξετε μερικά παιχνίδια στο Dave & Buster. Τέλος, αν νομίζετε ότι τα σοκάκια μπόουλινγκ είναι όλα σκοτεινά, σκοτεινά μέρη γεμάτα δυσάρεστους χαρακτήρες, δεν έχετε επισκεφθεί το Strike του Μαϊάμι

Να πάρει εκεί

Το Dolphin Mall βρίσκεται δυτικά του Διεθνούς Αεροδρομίου του Μαϊάμι .

Δείτε πώς θα φτάσετε εκεί: