Οδηγός Επισκεπτών Εθνικού Μνημείου 93 της Πτήσης 93

Θυμηθείτε το site πτώσης 93 της πτήσης στο Shanksville, PA

Το Εθνικό Μνημείο του Flight 93, το οποίο διοικείται από την Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου, χρησιμεύει ως μόνιμο μνημείο των 40 ηρώων της United Flight 93, οι οποίοι με θάρρος έδωσαν τη ζωή τους, αποτρέποντας μια προγραμματισμένη επίθεση στην πρωτεύουσα του έθνους στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Το Flight 93 National Memorial προστατεύει τον τόπο συντριβής της πειρατείας United Airlines Flight 93, σε αγροτικό χώρο λίγο έξω από το Shanksville της Πενσυλβανίας.

Ο σχεδιασμός του Εθνικού Μνημείου του Flight 93 από τον Paul Murdoch Architects του Λος Άντζελες επιλέχθηκε το 2005, ύστερα από έναν ετήσιο διεθνή διαγωνισμό σχεδίου, καθιστώντας το μνημείο το πρώτο εθνικό πάρκο σχεδιασμένο εξ ολοκλήρου μέσω ενός ανοιχτού δημόσιου διαγωνισμού. Τα μέλη της οικογένειας της Flight 93 διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην επιλογή του τελικού σχεδιασμού.

Το επίκεντρο του Εθνικού Μνημείου Flight 93 είναι να αναπαριστά την «Ιερή Γη» και τον τελικό χώρο ανάπαυσης των επιβατών και του πληρώματος της Flight 93. Οι επισκέπτες που εισέρχονται στο Flight 93 National Memorial προβάλλουν πρώτα αυτήν την περιοχή από ψηλά πριν σταματήσουν στο εσωτερικό κέντρο επισκεπτών. Στη συνέχεια, οι επισκέπτες μπορούν να κατέβουν κάτω από τον κυρτό διάδρομο με τα πόδια μήκους έως την περιοχή της Ιερής Χώρας. Σαράντα οπωροφόρα δέντρα από κόκκινα σφενδάμι και ζαχαροκάλαμο δένουν το μονοπάτι για να προσθέσουν ομορφιά και γαλήνη στους χώρους ανάπαυσης. Η πλατεία στο Ιερό Κάστρο επιτρέπει επίσης στους επισκέπτες να δουν προσεκτικά την τοποθεσία συντριβής και να πληρώσουν τα σέξι τους στους πεσμένους ήρωες.

Ωρες λειτουργίας

Το Εθνικό Μνημείο Επισκεπτών Flight 93 είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ., συμπεριλαμβανομένων των διακοπών εκτός από την Πρωτοχρονιά, την Ημέρα των Ευχαριστιών και την Ημέρα των Χριστουγέννων όταν το κέντρο παραμένει κλειστό.

Οι χώροι είναι ανοιχτοί καθημερινά από την ανατολή μέχρι το ηλιοβασίλεμα, όλο το χρόνο και περιλαμβάνουν όλες τις διακοπές.

Ωστόσο, έχετε υπόψη σας ότι οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες ενδέχεται να οδηγήσουν σε απροσδόκητα κλεισίματα, οπότε φροντίστε να ελέγξετε την ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Εθνικού Πάρκου πριν επισκεφθείτε.

Εισαγωγή & Αμοιβές

Το Εθνικό Μνημείο Πτήσης 93, υπό τη διοίκηση της Υπηρεσίας Εθνικού Πάρκου, είναι ανοικτό για το κοινό και δεν χρεώνει τέλη εισόδου.

Τοποθεσία / Οδηγίες

Το Εθνικό Μνημείο Πτήσης 93 βρίσκεται στην εθνική οδό Lincoln 6281 στο Stoystown, PA. Το Stoystown βρίσκεται στο Stonycreek Township, το οποίο ανήκει στην περιφέρεια Somerset County και στη νοτιοδυτική περιοχή της Πενσυλβάνια, περίπου 65 μίλια νοτιοανατολικά του Πίτσμπουργκ. Η πλησιέστερη έξοδος από το Pennsylvania Turnpike είναι η έξοδος 110, που βρίσκεται περίπου 15 μίλια νοτιοδυτικά του Memorial Flight 93