Φαντάσματα του Πίτσμπουργκ και της Δυτικής Πενσυλβανίας

Το Πίτσμπουργκ και η δυτική Πενσυλβάνια έχουν μια μακρά, πλούσια ιστορία, οπότε έχει νόημα μόνο ότι υπάρχουν πιθανώς μερικά φαντάσματα που περιπλανιούνται ακόμα. Οι εγκαταλελειμμένες πόλεις-φαντάσματα, τα αιωνόβια κτήρια και τα παλιά νεκροταφεία φιλοξενούνται σε πολλές ιστορίες-φαντάσματα του Πίτσμπουργκ, παραμύθια και θρύλους. Αυτές οι φανταστικές ιστορίες μπορεί πολύ καλά να είναι αληθινά αληθινές, ή πιθανότατα απλές πτήσεις φαντασίας. Θα σας αφήσουμε να αποφασίσετε ...

Ιστορίες φαντασμάτων από το Πίτσμπουργκ και το Δυτικό PA

Η πιο ενδιαφέρουσα ιστορία ενός πραγματικού σπιτιού στοιχειωμένο Pittsburgh περιλαμβάνει ένα πρώην αρχοντικό Ridge Avenue στη γειτονιά του Μάντσεστερ στη βόρεια πλευρά του Πίτσμπουργκ γνωστή ως το αρχικό στοιχειωμένο σπίτι στην Αμερική . Οι τρομακτικές ιστορίες που περιστρέφονται γύρω από αυτό το σπίτι περιλαμβάνουν τη δολοφονία, τον ανθρώπινο πειραματισμό και το υπερφυσικό - μια ιστορία φαντασμάτων τόσο τρομακτική που φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ καλή για να είναι αλήθεια. Ίσως, επειδή είναι ...

Το εθνικό πτηνολόγιο , στη βόρεια πλευρά του Πίτσμπουργκ, χτίστηκε στο χώρο μιας παλιάς φυλακής εμφυλίου πολέμου. Λέγεται ότι τα φαντάσματα των πρώην συμμαχικών κρατουμένων περνούν από τις αίθουσες τους μετά το σκοτάδι.

Ένα από τα πιο διάσημα μέρη του Πίτσμπουργκ, το παλιό Pittsburgh Playhouse αιώνα, γεμάτο κυριολεκτικά με φαντάσματα, από την Lady in White και το Weeping Eleanor στο Gorgeous George και το Bouncing Red Meanie.

Οι παράξενες εμπειρίες στο δωμάτιο 1201 του Bruce Hall στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ έχουν αναφερθεί ότι προκαλούνται από φαντάσματα.

Το μεγάλο βικτοριανό αρχοντικό του Frick Turn-of-the-century απλά μοιάζει με το μέρος που πρέπει να στοιχειοθετείται από ένα φάντασμα, και δεν απογοητεύει. Λέγεται ότι το φάντασμα της Helen Clay Frick έχει δει να περπατάει τις αίθουσες της, συνεχίζοντας να παρακολουθεί την παιδική της ηλικία.

Το Trail Ghost Town ακολουθεί 16 χιλιόμετρα εγκαταλελειμμένων σιδηροδρόμων στη γραφική κοιλάδα Blacklick Creek της Καμπρίας και των περιοχών της Ιντιάνα, πέρα ​​από πολλές εγκαταλελειμμένες πόλεις-φαντάσματα και τον φούρνο Eliza, έναν από τους καλύτερους διατηρημένους φούρνους σιδήρου με θερμότητα στην Πενσυλβανία.

Οι ιστορίες φαντασμάτων που περιστρέφονται γύρω από αυτό το εύστοχο μονοπάτι πεζοπορίας και ποδηλασίας εμπλέκουν πρωτίστως τον ιδιοκτήτη της υψικαμίνου, David Ritter, του οποίου το φάντασμα έχει δει να κρέμεται στην είσοδο του κλιβάνου.