Το ετήσιο φεστιβάλ πάγου και χιονιού του Harbin είναι ένα τεράστιο τουριστικό θέαμα

Κάνοντας το Harbin πάγο και χιόνι Φεστιβάλ μέρος του ταξιδιού σας στην Κίνα

Ενώ ο χειμώνας μπορεί να είναι ένας δύσκολος μήνας για να ταξιδέψετε σε μεγάλο μέρος της βόρειας Κίνας, υπάρχουν λόγοι να επισκεφτείτε αυτό το τμήμα του Μεσαίου Βασιλείου. Και αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στην Κίνα τον χειμώνα, τότε γιατί να μην αγκαλιάσετε το πικρό κρύο και να επισκεφθείτε το Harbin Ice and Snow Festival;

Εφ 'όσον έχετε το σωστό χειμερινό εξοπλισμό, βλέποντας τα εκπληκτικά γλυπτά χιονιού και πάγου ως τμήμα του ταξιδιού σας στην Κίνα θα είναι αξέχαστα.

Το Χαρμπίν είναι μια συναρπαστική πόλη για να επισκεφθείτε μόνη της, με την ιστορία της ως μέρος της Μαντζουρίας και της ρωσικής επιρροής.

Ποιο είναι το Φεστιβάλ πάγου και χιονιού;

Η πόλη του Χάρμπιν έχει μια σημαντική χιονόπτωση και από τα μέσα της δεκαετίας του ογδόντα, έχουν μετατρέψει το χειμωνιάτικο τοπίο τους σε μια εκπληκτική παιδική χαρά με πάγο και χιόνι. Οι σχεδιαστές δημιουργούν απίστευτα αντίγραφα γνωστών ορόσημων όπως ο καθεδρικός ναός του Αγίου Βασιλείου στη Μόσχα και οι μεγάλες πυραμίδες. Τα γλυπτά του πάγου φωτίζονται τη νύχτα με όμορφα χρωματισμένα φώτα και πολλά έχουν συναφείς δραστηριότητες όπως το χιόνι και τις διαφάνειες πάγου. Εκτός από τα γλυπτά του πάγου, υπάρχουν επίσης μεγάλα γλυπτά χιονιού. Όπου τα γλυπτά πάγου τείνουν να έχουν ένα πιο αρχιτεκτονικό θέμα, τα γλυπτά του χιονιού είναι πιο καλλιτεχνικά και δημιουργικά.

Τι να κάνετε και να δείτε στο Φεστιβάλ

Οι κύριες δραστηριότητες στο φεστιβάλ τείνουν να περπατούν και να βιώνουν τα απίστευτα γλυπτά χιονιού και πάγου.

Όπως προαναφέρθηκε, υπάρχουν χιονοπτώσεις και παγοδρομίες καθώς και άλλες δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες. Είναι σημαντικό να πραγματοποιείτε επισκέψεις κατά τη διάρκεια της ημέρας και κατά τη διάρκεια της νύχτας για να έχετε πλήρη επίπτωση των φώτων που φωτίζουν τα γλυπτά το βράδυ.

Τοποθεσία

Zhaolin Park (προφέρεται "jow lihn") στο κεντρικό Harbin δίπλα στον ποταμό Songhua.

Ιστορία

Το Φεστιβάλ πάγου και χιονιού γιορτάζεται ετησίως από το 1985 στην πόλη Χαρμπίν στην επαρχία Heilongjiang.

Διαβάστε περισσότερα για το συναρπαστικό ιστορικό του Χάρμπιν σε αυτό το άρθρο.

Χαρακτηριστικά

Να πάρει εκεί

Το Harbin συνδέεται με αέρα και τρένο στις περισσότερες μεγάλες κινεζικές πόλεις. Κάποτε στο Χαρμπίν, θα δυσκολευτείτε να χάσετε το φεστιβάλ.

Είδη πρώτης ανάγκης

Το φεστιβάλ αρχίζει επίσημα στις 5 Ιανουαρίου κάθε έτους και διαρκεί ένα μήνα.

Ο καιρός είναι πολύ κρύος το χειμώνα:

Harbin Κατάλογος συσκευασίας χειμώνα

Το κλειδί για τη συσκευασία και το ντύσιμο για το Χαρμπίν για να επισκεφθείτε το φεστιβάλ είναι το layering. Ο εξωτερικός χώρος θα είναι παγωμένος, με τις θερμοκρασίες να πέφτουν κάτω από το μηδέν. Τα εσωτερικά ξενοδοχεία και εστιατόρια θα είναι πολύ ζεστά και πολύ θερμαινόμενα. Έτσι θα θελήσετε να είστε σε θέση να τραβήξετε τα εξωτερικά σας στρώματα μάλλον εύκολα όταν μπείτε μέσα.