Ρώσικες Παραδόσεις Γάμου

Τι κάνουν οι ρωσικές νύφες και γαμπροί την ημέρα του γάμου τους

Οι ρωσικές νύφες και γαμπροί γιορτάζουν την ημέρα του γάμου τους σαν ρομαντικά ζευγάρια σε όλο τον κόσμο, αν και έχουν ορισμένες παραδόσεις μοναδικές στη χώρα τους.

Ιούνιος είναι ο παραδοσιακός μήνας που οι γάμοι κρατούνται στη Ρωσία. Τότε ο ουρανός είναι συνήθως καθαρός, ο καιρός είναι ευχάριστος και οι μέρες μακρύς. Εδώ οι νύφες αναζητούν το πιο φανταχτερό φόρεμα που μπορεί να αντέξει ο προϋπολογισμός τους (συνήθως ένα περίτεχνο άσπρο γλυκό μαζί με ένα πέπλο) ενώ οι ρώσοι γαμπροί διοργανώνουν ένα ραντεβού σε ένα πολιτικό γραφείο όπου λαμβάνει χώρα η τελετή και η εγγραφή γάμου.

Οι γάμοι του ιδίου φύλου δεν εκτελούνται στη Ρωσία.

Παραδόσεις μεταξύ των ρωσικών νυφών και ανδρών

Πριν από τον γάμο, είναι παράδοση για τους ρώσους γαμπρούς να ολοκληρώσουν μερικά καθήκοντα. Για παράδειγμα, όταν έρχεται για να πάρει τη νύφη του, ο γαμπρός μπορεί να παραδοθεί μια σερβιέτα που φέρει εκτυπώσεις κραγιόν της νύφης και των συνοδών της. Εάν δεν μπορεί να διαλέξει το φιλί της νύφης του, πρέπει να πληρώσει ένα αφιέρωμα, όπως καλύπτει ένα σάλι με ρούβλια.

Μόλις η ρωσική νύφη και ο γαμπρός εγκαταλείψουν το γραφείο εγγραφής στον πολιτικό γάμο, ήρθε η ώρα να τραβήξετε φωτογραφίες για να τιμήσετε την περίσταση. Οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειας ρίχνουν πέταλα λουλουδιών, νομίσματα, και μερικές φορές απελευθερώνουν πεταλούδες για να ευχηθούν στο ζευγάρι καλή τύχη.

Και πριν φύγουν, είναι η παράδοση για τον γαμπρό να σκουπίσει τη νύφη στα χέρια του και να τη φιλήσει μπροστά σε όλους συναρμολογημένους.

Μια περιήγηση στην πόλη για γάμους για ρωσικές νύφες και σερβιτόρους

Στην Αγία Πετρούπολη, είναι επίσης παράδοση για ρωσικές νύφες και γαμπροί την ημέρα του γάμου τους να επισκεφθούν τρεις έως πέντε θέσεις μέσα στην πόλη που έχουν ιδιαίτερο νόημα για τους πολίτες.

Εκεί έχουν αποσπάσει φωτογραφίες μετά το γάμο.

Για να μεταφέρουν τους εαυτούς τους και τους καλεσμένους τους με στυλ, οι ρωσικές νύφες και γαμπροί προσλαμβάνουν μια λιμουζίνα γεμάτη με χρυσά δαχτυλίδια και λουλούδια. Μερικές φορές τα ονόματα του ζευγαριού είναι ζωγραφισμένα σε ένα παράθυρο. Εάν το ζευγάρι δεν μπορεί να αντέξει μια λιμουζίνα, οποιοδήποτε αυτοκίνητο θα εξαπατηθεί κατάλληλα για να εντοπίσει τους επιβάτες όπως θα κάνουν νεόνυμφοι.

Για τις ρωσικές νύφες και γαμπρούς, δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης σε μια συγκεκριμένη και συχνά γραφική τοποθεσία, είναι επίσης θέμα απλής πράξης που συμβολίζει συμβολικά έναν μακρύ και ευτυχισμένο γάμο.

Αγία Πετρούπολη Γάμος Εικόνες Θέσεις

Από την παράδοση, οι ρωσικές νύφες και γαμπροί στην Αγία Πετρούπολη συνήθως επισκέπτονται τρεις έως πέντε από τις ακόλουθες ιστορικά σημαντικές και / ή αξιοσημείωτα γραφικές τοποθεσίες, αφού είναι ενωμένες στο γάμο:

Μπορείτε να παντρευτείτε στην Αγία Πετρούπολη αν δεν είστε Ρώσος;

Παρόλο που χρειάζονται αρκετό προγραμματισμό, συμπεριλαμβανομένης θεώρησης από τη Ρωσική Πρεσβεία και γνώσης της γλώσσας ή οδηγού που μπορεί να μεταφράσει, επιτρέπεται στα μη ρωσικά ζευγάρια να παντρευτούν στη Ρωσία και οι γάμοι τους θα αναγνωρίζονται ως νόμιμοι.