Ημέρα Μνήμης στην Καλιφόρνια

Τοποθεσίες για διασκέδαση στην Ημέρα Μνήμης και ιδέες για αποδράσεις

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσετε την Ημέρα Μνήμης από ό, τι συγκεντρώνοντας με τους φίλους και την οικογένειά σας με κάποια καλή μουσική και δροσισμένα ποτά στην ηλιόλουστη πολιτεία της Καλιφόρνια.

Η Ημέρα Μνήμης γιορτάζεται την τελευταία Δευτέρα του Μαΐου. Δημιουργήθηκε για να τιμήσει όχι μόνο εκείνους που πέθαναν σε πολέμους ή υπηρετούσαν τη χώρα τους, αλλά επίσης χρησιμεύει ως ημέρα για προσωπική μνήμη για τους χαμένους αγαπημένους. Είναι επίσης ένα τριήμερο Σαββατοκύριακο που σηματοδοτεί την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

Οι κορυφαίες δραστηριότητες της Ημέρας Μνήμης στη Βόρεια Καλιφόρνια

Αν και το Σαν Φρανσίσκο είναι ζωντανό στο Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης με την επιλογή των δραστηριοτήτων σας, μπορείτε ακόμα να θυμάστε τους πεσμένους στρατιώτες μας χωρίς να εισέλθετε στην πόλη. Βρείτε ένα φεστιβάλ που ανταποκρίνεται στα ενδιαφέροντα της ομάδας σας, διατηρήστε το χαμηλό κλειδί και κατευθυνθείτε προς την αγορά ψύλλων ή δοκιμάστε όλα αυτά τα διασκεδαστικά πράγματα να κάνετε στη Βόρεια Καλιφόρνια.

Στο Σαν Φρανσίσκο μπορείτε να πάτε για ψώνια στο Treasure Fest, το οποίο διοργανώθηκε το τελευταίο πλήρες Σαββατοκύριακο κάθε μήνα που φιλοξενεί τεχνίτες, καλλιτέχνες, vintage συλλέκτες, τρόφιμα και γκουρμέ επιχειρηματίες. Ή συμμετέχετε στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Φεστιβάλ Carnaval και Parade. Σε πιο σοβαρή σημείωση, μπορείτε να τιμάτε τους στρατιωτικούς μας ήρωες στην Εορταστική Μνήμη του Προεδρείου.

Η Napa Valley φιλοξενεί το Μουσικό φεστιβάλ BottleRock, ένα φαγητό και μουσική γιορτή. Στο Morgan Hill, ήρθε η ώρα για το μανιτάρι Mardi Gras.

Memorial Day Fun στη Νότια Καλιφόρνια

Βάλτε κάποιο αντηλιακό και το κεφάλι στην εκδήλωση του νομού ή γιορτάστε με ένα κτύπημα βλέποντας τα πυροτεχνήματα στο Sea World. Οπουδήποτε σας πηγαίνει το τριήμερο Σαββατοκύριακο σας, δεν θα σας αρέσουν οι σχετικές δραστηριότητες για να διαλέξετε και να διασκεδάσετε να πάτε στη νότια Καλιφόρνια:

Στο Topanga, μπορείτε να απολαύσετε την έκθεση Topanga Days County.

Καλοκαιρινές βραδιές Πυροτεχνήματα ξεκινούν το Σαββατοκύριακο Μνήμης στο Sea World του Σαν Ντιέγκο . Ή κατευθυνθείτε προς το Palm Springs, όπου το μουσείο αέρα του Palm Springs γιορτάζει το πνεύμα της Ημέρας του Μνήμης με έναν ιδιαίτερο τρόπο: Ένα αεροσκάφος βομβαρδιστικού αεροπλάνου B-25 Mitchell Β 'Παγκοσμίου Πολέμου πτώση χίλια κόκκινα και λευκά γαρίφαλα για να χαιρετήσει τους πεσμένους συντρόφους.

Αν ψάχνετε για περισσότερα μέρη για να γιορτάσετε την Ημέρα Μνήμης στην περιοχή του Λος Άντζελες, ελέγξτε την πλήρη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε για την Ημέρα Μνήμης στο Λος Άντζελες .

Διασκέδαση ημέρας μνήμης στην υπόλοιπη Καλιφόρνια

Αν βρίσκεστε στη βόρεια ή κεντρική Καλιφόρνια, ελέγξτε τις Mule Days στο Bishop ή πηγαίνετε στο Bradley για το φεστιβάλ καλοκαιρινής κατασκήνωσης Lightning in a Bottle, ένα ετήσιο γεγονός που περιλαμβάνει μουσική, τέχνη, γιόγκα και εκπαίδευση για ευεξία και βιωσιμότητα.

Για μια διαφορετική πινελιά, κατευθυνθείτε προς την κομητεία Humboldt για να δείτε (και να χαμογελάσετε) τα μοναδικά, ανθρώπινα οχήματα που ανταγωνίζονται στο Kinetic Grand Championship. Μεγάλες Αποδράσεις Ημέρας Μνήμης στην Καλιφόρνια

Έχετε ένα τριήμερο Σαββατοκύριακο; Πάρτε λίγο πιο μακριά από το σπίτι από το συνηθισμένο και κατευθυνθείτε σε ένα από αυτά τα λίγα μέρη που θα κάνουν μια μεγάλη απομνημόνευση μέρα:

Ημέρα μνήμης στις αυτοκινητόδρομους της Καλιφόρνια

Η Καλιφόρνια Highway Patrol αυξάνει πάντα την παρουσία τους στους αυτοκινητόδρομους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Memorial Day, οπότε θα ήταν συνετό να διατηρήσετε την ταχύτητά σας υπό έλεγχο.

Ακόμα κι αν αυτά τα αλκοολούχα ποτά που καταναλώνονται σε μια μέρα μνήμης μπάρμπεκιου φαίνεται σαν διασκέδαση, μην πάρετε στο αυτοκίνητο αργότερα.

Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία μοτοσικλέτας, αλλά αν βρεθείτε σε κατάσταση μέθης και το όχημά σας μακριά από το σπίτι, το AAA της Καλιφόρνιας προσφέρει το πρόγραμμα Tipsy Tow για την Ημέρα Μνήμης για οποιονδήποτε στην Καλιφόρνια, ανεξάρτητα από το αν είναι μέλος ή όχι. Απλά τηλεφωνήστε στο 800-222-4357 (AAA-HELP) και πείτε τους ότι χρειάζεστε ένα "Tips Tow". Θα σας ρυμουλκήσουν, τους φίλους σας και οποιονδήποτε άλλον (έως και 5 μίλια).

Το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης είναι επίσης μία από τις αγαπημένες φορές της CalTrans για να εργαστεί σε έργα οδοποιίας, τα οποία σε μερικά χρόνια συμπεριλαμβάνουν το κλείσιμο της Γέφυρας του Σαν Φρανσίσκο. Επισκεφθείτε τον ιστότοπό σας για να ελέγξετε για κλείσιμο δρόμου ή καλέστε 800-427-7623.