Πώς να περάσετε μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο στην περιοχή Eureka και Humboldt

Το Eureka και το Humboldt County Getaway

Το Eureka, Καλιφόρνια είναι το πιο κεντρικό σημείο για να ξεκινήσετε μια περιήγηση στη βόρεια ακτή της Καλιφόρνιας ή να επισκεφθείτε την κομητεία Humboldt. Με μια παλιά πόλη με βικτοριανό στιλ, θαλάσσια σπορ στον κόλπο και άφθονα φυσικά ομορφιά που μπορείτε να απολαύσετε.

Μπορείτε να προγραμματίσετε την ημερήσια εκδρομή ή την απόδραση του Σαββατοκύριακου στην περιοχή Eureka και Humboldt χρησιμοποιώντας τους πόρους που ακολουθούν.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει το Eureka;

Το Eureka και το County Humboldt είναι δημοφιλείς με ταξιδιώτες που είναι πεζοπόροι, λάτρεις της φύσης και όποιος αρέσει στη βικτοριανή αρχιτεκτονική.

Καλύτερος χρόνος για να πάτε στην Εύρηκα

Ο καιρός γύρω από το Eureka είναι πιο πιθανό να είναι βροχερός από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο, αλλά οι θερμοκρασίες είναι συνήθως άνετες, κυμαινόμενες μεταξύ 55 και 65 ° F για καθημερινές περιόδους.

Οι συμμετέχοντες για την ετήσια αποφοίτηση στο Humboldt State University συμπληρώνουν ξενοδοχεία και εστιατόρια στην Arcata, το Eureka και σε άλλες κοντινές πόλεις.

Μην χάσετε

Είναι μια στενή έκκληση για τους επισκέπτες μεταξύ των τοπικών ξυλώδεις δασών και των δομών βικτοριανού στιλ που χτίστηκαν από αυτούς, αλλά συνιστούμε την πόλη του Ferndale αν έχετε μόνο χρόνο να κάνετε ένα πράγμα. Αυτή η χαριτωμένη μικρή πόλη, που βρισκόταν για το Lawson στην ταινία The Majestic του Jim Carrey το 2001 , καλείται μερικές φορές Cream City λόγω των γαλακτοκομικών εκμεταλλεύσεων που γεμίζουν την καταπράσινη κοιλάδα που την περιβάλλει. Κάποιοι λένε ότι είναι το καλύτερο διατηρημένο βικτοριανό χωριό της Καλιφόρνιας, με ένα γοητευτικό κέντρο γεμάτο δαντελωτές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες και ενδιαφέροντα καταστήματα.

Εάν είστε περισσότερο από εραστή της φύσης ή δεν έχετε δει πανύψηλα παράκτια δέντρα redwood πριν, δείτε περισσότερα για τα δάση παρακάτω.

7 Περισσότερα Μεγάλα πράγματα για τους επισκέπτες που κάνουν στο Χουμπόλντ Κάουντι

Ετήσια γεγονότα

Ένα από τα περιπετειώδη γεγονότα που απολαμβάνουν οι επισκέπτες είναι η κίνητρο της Κίνητης Γλυπτικής. Κάθε Ημέρα Μνήμης 1 Σαββατοκύριακο, καλλιτεχνικά οχήματα με ανθρώπινη κίνηση πραγματοποιούν τριήμερο ταξίδι από την Arcata στο Ferndale, περνώντας μέσα από πόλεις, αμμόλοφους και τον κόλπο Humboldt.

Εάν δεν μπορείτε να πάτε στον αγώνα, μπορείτε ακόμα να δείτε δεκαετίες κινητικής ιστορίας αγώνων και διασκέδασης στο Κινητικό Μουσείο και στο Greasy Gears Gallery.

Τον Ιούνιο, το Arcata φιλοξενεί το Φεστιβάλ Oyster του Arcata Bay, το οποίο διαθέτει τα τοπικά δίθυρα δίχτυα και περιλαμβάνει ένα διαγωνισμό καλωσορίσματος με στρουθοκαμήλους.

Από τον Αύγουστο έως το Μάιο, η Humboldt State Arts Arts φιλοξενεί καλλιτέχνες και καλλιτέχνες που συμπεριέλαβαν την Herbie Hancock, τη Lily Tomlin, τους Ακρότατες του Πεκίνου, το Forever Tango και πολλούς άλλους.

Η παλαιότερη κομητεία της Καλιφόρνιας ξεκινάει τον Αύγουστο για δέκα ημέρες ζωντανών ιπποδρομιών, καρναβαλικών βόλτων, μουσικής ψυχαγωγίας, εκδηλώσεων ζωικού κεφαλαίου και επιδείξεων οικιακών τεχνών.

Κάθε Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας 2 , η πόλη Willow Creek φιλοξενεί το ετήσιο Bigfoot Festival.

Συμβουλές για την επίσκεψη στην κομητεία Humboldt

Καλύτερα δαγκώματα

Το Samoa Cookhouse κοντά στο Eureka είναι το τελευταίο μαγαζί μαγαζιού ξυλείας που ζει στη Δύση και λειτουργεί από το 1890. Σερβίρει τρία πλούσια και παλιομοδίτικα γεύματα την ημέρα σε μια απλή τραπεζαρία που δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε που οι εργάτες της εταιρείας ξυλείας έφαγαν εδώ. Ενώ βρίσκεστε εκεί, κάντε μια γρήγορη οδήγηση πέρα ​​από το μαγαζί και στην πρώην πόλη Hammond Lumber Company της Σαμόα για να δείτε πού ζούσαν οι εργάτες.

Το εστιατόριο Seascape δίπλα στην προβλήτα Trinidad σερβίρει φρέσκο ​​ψάρι και φημίζεται για την πίτα βατόμουρου.

Πού να μείνετε όταν επισκέπτεστε το Eureka

Για επιλογές διαμονής, πηγαίνετε κατευθείαν στις κριτικές του Tripadvisor και συγκρίνετε τις τιμές για τα ξενοδοχεία στο Eureka και τις καταχωρήσεις τους στο Ferndale.

Μετάβαση στην κομητεία Humboldt

Η κομητεία Humboldt βρίσκεται στη βόρεια Καλιφόρνια και εκτείνεται από την ακτή της ενδοχώρας. Για να φτάσετε εκεί από το βορρά ή το νότο, πάρτε το US 101. Το Eureka απέχει 272 μίλια από το Σαν Φρανσίσκο και 309 μίλια από το Σακραμέντο.

1 Ημέρα Μνήμης γιορτάζεται την τελευταία Δευτέρα του Μαΐου.
2 Η Ημέρα Εργασίας γιορτάζεται την πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου.