Σάντα Μπάρμπαρα Φτηνές Οδηγός Νυχτερινής Ζωής - Σάντα Μπάρμπαρα Φιλική Φιλική Εστίαση

Η Santa Barbara είναι πάρα πολύ αγαπημένος προορισμός για ζευγάρια. Αν και ο νομός έχει πληθυσμό LGBT με αξιοπρεπή μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων των διάσημων κατοίκων και των ομοφυλοφίλων Ellen Degeneres, Portia De Rossi, Oprah Winfrey, John Travolta, Katy Perry, Fannie Flagg, εδώ δεν υπάρχει πραγματικά διακριτή γκέι σκηνή , και δεν πρόκειται να δείτε την έντονη παρουσία LGBT σε εστιατόρια, μπαρ και ξενοδοχεία της Santa Barbara που θα βρείτε στο West Hollywood , Palm Springs ή ακόμα και στο Σαν Ντιέγκο . Παρόλα αυτά, είναι ένα κοινωνικό φιλελεύθερο κομμάτι του κόσμου με χαμηλό πλήγμα και το προσωπικό σε μπαρ και εστιατόρια σε όλη την περιοχή είναι αρκετά συνηθισμένο να βλέπει ζευγάρια του ίδιου φύλου.

Ο πιο δραστήριος κόμβος νυχτερινής ζωής της περιοχής είναι στο κέντρο της πόλης, ειδικά κατά μήκος ή μέσα σε ένα μπλοκ κάτω State Street. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα γκέι μπαρ, αλλά θα δείτε ένα χαμόγελο από λεσβίες και ομοφυλόφιλους στους περισσότερους σαλόνια και χορευτικά κλαμπ. Μερικά σημεία έχουν περιστασιακές βραδιές ή πάρτι LGBT, ειδικά κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Pride της Santa Barbara που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο.

Μερικά από τα πιο γοητευτικά και ατμοσφαιρικά μέρη για να απολαύσετε τα ποτά είναι τα σαλόνια σε πολυτελή ξενοδοχεία της Santa Barbara (π.χ. στο Four Seasons Biltmore, το Canary Hotel, το Post Ranch και άλλα), καθώς και τα πολλά μοντέρνα εστιατόρια και κρασιά σε ολόκληρο τον νομό . Η Σάντα Μπάρμπαρα είναι ένας θαυμάσιος μαγειρεμικός προορισμός, μια αντανάκλαση της μακράς μεσογειακής εποχής, της φρεσκάδας φρέσκων θαλασσινών και της αφθονίας των διεθνώς αναγνωρισμένων οινοποιείων.

Εδώ είναι μια ματιά σε ορισμένα από τα κορυφαία μπαρ (που αναφέρονται πρώτα), αλλά και εστιατόρια και καφετέριες που είναι δημοφιλείς με τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες στη Σάντα Μπάρμπαρα και τη γύρω περιοχή κρασιού. Επισκεφθείτε το SantaBarbaraCA.com για περισσότερες συμβουλές για δείπνο και νυχτερινή ζωή σε όλο το νομό.

Για συμβουλές σχετικά με το πού θα μείνετε στην πόλη, ελέγξτε το Santa Barbara Gay Hotels Guide και για ιδέες σχετικά με τα κορυφαία αξιοθέατα της περιοχής, ελέγξτε το Santa Barbara και το Wine Country Gay Guide.