Καλύτερες ταινίες εξωφύλλου στο North Jersey

Οι ταινίες κάλυψης δεν είναι ξένες στη σκηνή bar του New Jersey. Οι ζωντανές μπάντες φέρνουν μια ενέργεια στο τραπέζι που ένας DJ ή jukebox απλά δεν μπορεί. Ας το παραδεχτούμε, είναι πολύ φοβερό να μπορέσετε να υποβάλετε ένα αίτημα και να ακούσετε τον αγαπημένο σας τόνο, σε πραγματικό χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε με το συγκρότημα - προσωπική σας συναυλία για την ομάδα φίλων σας και τους άλλους φίλους του μπαρ. Διαβάστε περισσότερα για μερικά από τα καλύτερα από το North Jersey ...

τότε πηγαίνετε να τους δείτε ζωντανά!

Rachel Allyn Band

Αν είσαι φιλάθλος της χώρας, πρέπει να το κάνεις σε μια από τις συναυλίες σου. Το συγκρότημα παίζει αυτό που έχουν μεταγλωττίσει "την άλλη πλευρά του Top 40", προσθέτοντας τη δική τους γεύση σε τραγούδια της Miranda Lambert, Martina McBride και Carrie Underwood, στους Beatles, Tom Petty και David Bowie. Έχουν ανοίξει για Kenny Rogers και Trace Adkins, και πρόσφατα έπαιξε στον δημοφιλή ραδιοφωνικό σταθμό country music, 94,7 NASH FM. Για επερχόμενες ημερομηνίες περιοδείας, κάντε κλικ εδώ.

Κήπος ραδιόφωνο κράτους

Αυτή η ζώνη φέρνει την (αυτο-περιγραφείσα) "Ultimate Audio Visual Experience" στο New Jersey. Αν και μπορούν να προσαρμόσουν το σετ τους για ένα συγκεκριμένο χώρο, η ομάδα ειδικεύεται στην κορυφή 40, EDM, και χτυπήματα χορού / hip-hop. Οι βιντεοκασέτες LED είναι γραμμένες και στις δύο πλευρές του σκηνικού τους, τα λέιζερ συντονίζονται με τα τραγούδια τους και το κιτ τύμπανο φωτίζεται. Για επερχόμενες ημερομηνίες περιοδείας, κάντε κλικ εδώ.

Νέα ψυχή δύναμης

Με ένα τόσο ευρύ είδος όπως το "Frank Sinatra to Metallica", η NPS διπλασιάζεται ως ένα εξαιρετικά δημοφιλές γαμήλιο συγκρότημα.

Αναμείνετε να ακούτε πολλά κομμάτια από αυτό το εκτεταμένο playlist σε μια από τις συναυλίες τους, συχνά στο Just Jakes στο Montclair. Για επερχόμενες ημερομηνίες περιοδείας, κάντε κλικ εδώ.

Η μπάντα του Bobby Lynch

Θέλετε μια μπάντα 8 κομματιών στο γάμο ή τον χώρο σας; Αυτό είναι το καλύτερο στοίχημά σας, με μια ποικίλη λίστα από τη Γη, το Wind & Fire στο Eminem. Πρόσφατα η μπάντα έπαιξε το πάρτι των 95,5 PLJ και παίζει τακτικά στο Empire City Casino.

Για επερχόμενες ημερομηνίες περιοδείας, κάντε κλικ εδώ.

Οι Μπενιαμίν

Οι Benjamins εκτελούν πάνω από 200 συναυλίες ετησίως, εστιάζοντας στις τρέχουσες επιτυχίες. Έχουν εμφανιστεί στο 95.5 PLJ, VH1, Fox News και σε άλλα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά καταστήματα και έχουν εμφανιστεί στο Madison Square Garden, στο IZOD Center και στο The Prudential Center. Για επερχόμενες ημερομηνίες περιοδείας, κάντε κλικ εδώ.

Τζόνι Δράμα

Παίζοντας σε όλη τη βορειοανατολική περιοχή, αυτή η μπάντα υψηλής ενέργειας μπορεί να βάλει ένα έντονο ροκ σπιν, ακόμη και στο πιο ζοφερό ποπ τραγούδι. Θα πρέπει πραγματικά να πάρετε ένα λεπτό και να παρακολουθήσετε τους εκτελέσει την έκδοση του Baby Got Back. Για επερχόμενες ημερομηνίες περιοδείας, κάντε κλικ εδώ.

Τα νεκροί

Σκεφτείτε τους νεκρούς σαν τους παππούδες των ζωνών κάλυψης του Νιου Τζέρσεϋ: έχουν δραστηριοποιηθεί εδώ και πάνω από 20 χρόνια, ξεκινώντας να παίζουν ένα μείγμα ψυχικών, κλασικών rock και τηλεοπτικών θεμάτων. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με τους Maroon 5, Sheryl Crow, Southside Johnny και πολλά άλλα. Για επερχόμενες ημερομηνίες περιοδείας, κάντε κλικ εδώ.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας συγκρότημα κάλυψης North Jersey; Πείτε μας στο Facebook και το Twitter!