Ταυρομαχίες κοντά στη Βαρκελώνη και την Καταλονία

Πού μπορείτε να δείτε ταυρομαχίες στην περιοχή της Βαρκελώνης;

Μετά από μια μακρά εκστρατεία, οι ταυρομαχίες στη Βαρκελώνη και στη γύρω περιοχή της Καταλονίας έχουν απαγορευτεί. Αν και εγκρίθηκε ένας νόμος το 2013 για να εξασφαλίσει την επιστροφή των ταυρομαχιών στη Βαρκελώνη και την Καταλονία , θα παλεύουν αυτό το ένα στα δικαστήρια εδώ και χρόνια. Εν τω μεταξύ, πού βλέπετε ταυρομαχίες κοντά στη Βαρκελώνη;

Αλλά, ξέρετε, δεν χρειάζεται να δείτε ταυρομαχίες. Έχουμε 100 πράγματα να κάνουμε στη Βαρκελώνη και κανένας από αυτούς δεν περιλαμβάνει τη θανάτωση ταύρων.

Δείτε επίσης: Πώς να σχεδιάσετε το τέλειο ταξίδι στη Βαρκελώνη

Μη βίαιες παραδόσεις ταυρομαχίας μέσα και γύρω από την Καταλονία

Αν η παράδοση των ταυρομαχιών σας συναρπάζει, αλλά είστε σκασμένοι για την άσκοπη δολοφονία των ταύρων, τότε μία από αυτές τις μη βίαιες εναλλακτικές λύσεις μπορεί να σας απευθύνει έκκληση:

Χώροι ταυρομαχίας κοντά στη Βαρκελώνη

Οι πλησιέστεροι τόποι ταυρομαχίας στη Βαρκελώνη είναι (κατά σειρά εγγύτητας):

Σημειώστε ότι οι περισσότεροι ταυρομαχίες πραγματοποιούνται τα βράδια, οπότε η επίσκεψη σε αυτά τα μέρη ως ημερήσια εκδρομή από τη Βαρκελώνη είναι δύσκολη, αλλά είναι δυνατή. Για ένα ημερήσιο ταξίδι, θα συνιστούσα Σαραγόσα ή Καστεγιόν. Οι άλλοι είναι λίγο περισσότερο και δικαιολογούν επίσης ένα μεγαλύτερο ταξίδι.

Τα φεστιβάλ ταυρομαχίας κοντά στη Βαρκελώνη

Εκτός από τα φεστιβάλ ταυρομαχιών που αναφέρονται παρακάτω, μια ημερήσια εκδρομή από τη Βαρκελώνη στη Μαδρίτη για έναν από τους τακτικούς αγώνες ταυρομαχίας της Κυριακής είναι σχεδόν εφικτός. Σημειώστε ότι το τελευταίο τρένο υψηλής ταχύτητας AVE για να φύγει από τη Μαδρίτη για τη Βαρκελώνη αφήνει περίπου στις 9.30μμ, αν και υπάρχει μια ελαφρώς αργότερη (και φθηνότερη) νυχτερινή τρένο πίσω.

Διαβάστε περισσότερα για τη Βαρκελώνη στη Μαδρίτη .

3-10 Μαρτίου 2014 (TBC) Castellon de la Plana, Βαλένθια.
9-19 Μαϊου 2014 (TBC) Βαλένθια (με ταυρομαχίες ιπποδρομιών στις 17 και 19 Μαρτίου )

19 Απριλίου 2014 (TBC) στη Σαραγόσα.
20 Απριλίου 201 4 (TBC) Δεν είναι ταυρομαχία αλλά μια μέρα «arte con toros», συμπεριλαμβανομένου του ταύρου-jumping («suelta de reses»). Στη Σαραγόσα.
22 Απριλίου 2014 (TBC) στη Σαραγόσα.
26 Απριλίου 2014 (TBC) στη Σαραγόσα.
27 Απριλίου 2014 (TBC) στη Σαραγόσα.

5 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου 2014 (TBC) στην Παμπλόνα για την Παμπλόνα Τρέξιμο των Ταύρων

10-16 Αυγούστου 2014 (TBC) Στον Σαν Σεμπαστιάν για Semana Grande.
Αύγουστος 16-24, 2014 (TBC) Στο Μπιλμπάο για τα γενικά Corridas.

13-20 Μαΐου 2014 (TBC) Στο Logroño για το San Mateo.

5 Οκτωβρίου, 7-12, 2014 (TBC) Μπορεί να περιλαμβάνει «arte contoros» (τέχνη ταύρων) και ταυρομαχίες (suelta de reses).

Αποποίηση ευθυνών: Αυτή η βοήθεια για να σας βοηθήσει να βρείτε ταυρομαχίες παρέχεται για ενημερωτικούς σκοπούς. Αυτό δεν αποτελεί υποστήριξη για ταυρομαχίες, οπότε παρακαλώ μην ρίχνετε αυγά σε εμένα στο Twitter. Αν είστε εναντίον των ταυρομαχιών και αισθάνεστε ότι εμφανίζεστε ενάντια στις λίγες εκατοντάδες ταύρους που σκοτώνονται κάθε εβδομάδα στην Ισπανία είναι χειρότερο από τα εκατομμύρια που σφαγιάζονται οδυνηρά στα σφαγεία κάθε μέρα, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες αυτής της σελίδας για να οργανώσετε μια διαδήλωση.