Βαρκελώνη Καιρός τον Σεπτέμβριο

Βροχή ή λάμψη, εδώ τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια της πτώσης στη Βαρκελώνη

Όταν δύσκολα μπορείς να εμπιστεύεσαι τον καιρό σου για να πάρεις σωστά την πρόβλεψη του αύριο, είναι παράλογο να προβλέψεις ποιο θα είναι ο καιρός εδώ και μήνες, ειδικά σε ένα μέρος του κόσμου που μπορεί να μην είσαι εξοικειωμένος. Ωστόσο, όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, μπορείτε να προετοιμαστείτε για τα πιο πιθανά περιστατικά. Ελέγξτε τον καιρό τα τελευταία χρόνια στη Βαρκελώνη τον Σεπτέμβριο για μια ιδέα για το τι πρέπει να περιμένετε όταν επισκέπτεστε την πόλη.

Ποιος είναι ο καιρός για προετοιμασία στη Βαρκελώνη τον Σεπτέμβριο

Οι μέσες θερμοκρασίες είναι μια καλή ένδειξη για το είδος των καιρικών συνθηκών που αναμένουν όταν επισκέπτονται κάπου για πρώτη φορά, αλλά δεν λέει ολόκληρη την ιστορία, επειδή ο καιρός είναι σπάνια στην πραγματικότητα μέσος όρος. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ποιος ήταν ο καιρός τα τελευταία χρόνια στη Βαρκελώνη για να σας δώσω μια ιδέα για το τι να περιμένετε όταν θα έρθετε στην πόλη.

Όπως βλέπετε παρακάτω, ο καιρός είναι αρκετά αξιόπιστος στην καταλανική πρωτεύουσα τον Σεπτέμβριο . Είναι συνήθως ζεστό, αλλά όχι πολύ ζεστό. Τη νύχτα η θερμοκρασία πέφτει, αλλά όχι μαζικά. Η βροχή είναι σπάνια αλλά πιθανή. Αν σχεδιάζετε να κάνετε κάποια ακόμα ταξίδια στην Ισπανία γύρω από αυτή την εποχή του χρόνου, θα πρέπει να διαβάσετε τις σελίδες μας.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου: Βασικά, ο τέλειος καιρός

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Ισπανία τείνει να είναι αρκετά ζεστή, καθώς το καλοκαίρι μόλις αρχίζει να τελειώνει. Οι θερμοκρασίες τείνουν να αιωρούνται μεταξύ 70 και 86 βαθμών Φαρενάιτ, ώστε να μην είναι οδυνηρά ζεστός, αλλά ακόμα απολαυστικός.

Βασικά, τέλειος ήλιος καιρός! Η βροχή είναι δυνατή, αλλά δεν έχει γίνει πολλά τα τελευταία χρόνια.

Μέσα Σεπτεμβρίου:

Είναι ακόμα συνήθως ζεστό στα μέσα Σεπτεμβρίου. Στην πραγματικότητα, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην εμβέλεια των 80 μοιρών. Και πάλι, η Βαρκελώνη παραμένει αρκετά ξηρή αυτήν την περίοδο του έτους, αλλά όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις.

Τέλος Σεπτέμβριος: Ατελείωτο καλοκαίρι

Όπως μπορείτε να δείτε, το τέλος Σεπτεμβρίου μένει ζεστό. είναι ακόμα καλοκαίρι ακόμη και σε αυτό το τελευταίο στάδιο του έτους. Ιδανική για τις παραλίες της Βαρκελώνης !

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στη Βαρκελώνη στα τέλη Σεπτεμβρίου, φροντίστε να δείτε το Festa de la Merce , ένα από τα καλύτερα φεστιβάλ της πόλης, που θα διεξαχθεί από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: Ημερολόγιο υπογείων καιρικών συνθηκών

Είμαι εδώ! Τι να κάνω τώρα?

Αν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεστε στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, σας συνιστούμε να ελέγξετε τα τεράστια 100 πράγματα που πρέπει να κάνετε στη λίστα της Βαρκελώνης , τα οποία θα σας ταξινομήσουν όταν πρόκειται για αξιοθέατα, αξιοθέατα, δραστηριότητες και φαγητό. Αν έχετε λίγες μέρες για να χαλαρώσετε και θέλετε να εξερευνήσετε την περιοχή, υπάρχουν πολλά ταξίδια ημέρας της Βαρκελώνης που μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια γρήγορη εκδρομή.

Ψάχνετε για οικονομικά ξενοδοχεία σε Βαρκελώνη; Εδώ είναι μια λίστα που θα σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο κατάλυμα για τη διαμονή σας .