Ανασκόπηση: Sanderling Resort στις εξωτερικές τράπεζες

Για οικογένειες που αναζητούν μια πολυτελή παραμονή στην παραλία στο Outer Banks , το Sanderling Resort είναι μια θαυμάσια επιλογή που είναι κρυμμένη ανάμεσα στον Ατλαντικό και τον Currituck Sound. Η εξαιρετική τοποθεσία κάνει για μια ένδοξη ρύθμιση με νερό, νερό παντού. Το μόνο πολυτελές θέρετρο πλήρους εξυπηρέτησης στα νησιά, το Sanderling είναι μοναδικά τοποθετημένο για να προσφέρει πολυτελείς διακοπές στην παραλία με τα παιδιά. Ένα μοναδικό πλεονέκτημα: να μπορείς να παρακολουθείς τόσο την ανατολή του ηλίου όσο και το ηλιοβασίλεμα πάνω από το νερό χωρίς να φύγεις από το θέρετρο.

Οι εξωτερικές τράπεζες της Βόρειας Καρολίνας είναι ένας κόσμος για τον εαυτό τους, ευλογημένος με μία από τις καλύτερες φυσικές ακτές της χώρας για απομονωμένες παραλίες, ψηλούς αμμόλοφους και μυριάδα ειδών θαλάσσιων πτηνών και άλλων άγριων ζώων. Ανάμεσα σε άλλα αξιοθέατα, η σειρά 200 μιλίων των νησιών φραγμού είναι το σπίτι της Kitty Hawk, όπου πήραν για πρώτη φορά οι αδελφοί Wright και του εικονικού Cape Hatteras Lighthouse, των οποίων τα 257 βήματα μπορείτε να ανεβείτε για να ανταμειφθείτε με εκπληκτική θέα.

Τα καταλύματα του Sanderling είναι επενδεδυμένα σε εξωτερικό παραπέτασμα κέδρου κέδρου και αποπνέουν ένα αθόρυβο ακόμα παραθαλάσσιο στυλ παραλίας στο εσωτερικό, χάρη σε μια παλέτα από τριαντάφυλλο και άσπρη μπεζ με το έντονο πορτοκαλί Sanderling. Τα δωμάτια στο ξενοδοχείο διαθέτουν king ή δύο queen κρεβάτια, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, μεγάλα μπάνια και ιδιωτικά μπαλκόνια. Οι σουίτες προσφέρουν καθιστικό με καναπέ-κρεβάτι και υγρό μπαρ με φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και καφετιέρα. Μεγαλύτερες οικογένειες θα πρέπει να εξετάσουν ένα από τα πέντε εξοχικά σπίτια, τα οποία προσφέρουν τρία έως έξι υπνοδωμάτια, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, και πρόσβαση σε όλες τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας δωματίου.

Πέρα από την πανέμορφη παραλία (με προσωπικό για την παροχή και την εγκατάσταση καρέκλες, ομπρέλες και πετσέτες) και τις πισίνες (μία για οικογένειες, μία για ενήλικες), υπάρχει μεγάλη διασκέδαση από το γκολφ και τένις σε μια καλύβα δραστηριοτήτων που μπορεί να σας κάνει καγιάκ, paddleboarding, ή snorkeling. Μπορείτε να πάρετε μαθήματα σερφ, κρουαζιέρες με ιστιοπλοΐα και περιηγήσεις με τζετ σκι, ή να πάτε με ψάρεμα ή kiteboarding.

Υπάρχουν ενοικιάσεις ποδηλάτων σε ακίνητα καθώς και παιχνίδια για γκαζόν της οικογένειας, όπως τρύπα καλαμποκιού.

Οι γονείς, εν τω μεταξύ, θα θέλουν να χαράξουν ποιοτικό χρόνο με ένα καλό βιβλίο ή ένα κοκτέιλ στο κατάστρωμα με θέα τον ήχο ή μπορείτε να επιλέξετε από ένα μενού μασάζ στο σπα των 6000 τετραγωνικών ποδιών.

Το Sanderling διαθέτει τρία εστιατόρια: το Lifesaving Station, ένα απλό μέρος ανοιχτό καθημερινά για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Kimball's Kitchen, μια πιο εξελιγμένη επιλογή με υπέροχη θέα στο νερό. και το Sandbar, ένα υπαίθριο εστιατόριο δίπλα στην πισίνα με σνακ και ποτά.

Από την 1η Μαΐου έως τις 31 Οκτωβρίου, το Sanderling χρεώνει τέλη $ 30 ανά δωμάτιο ανά βραδιά, το οποίο καλύπτει ασύρματο διαδίκτυο. στάθμευση; εφημερίδες · πρωινός καφές και τσάι. πρόσβαση στην εσωτερική πισίνα ατμού και γυμναστήριο, και ξαπλώστρες και ομπρέλες. Κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής, το τέλος θερέτρου είναι $ 15 ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση.

Τα καλύτερα δωμάτια: Τα δωμάτια του ξενοδοχείου βρίσκονται σε τρία κτίρια: το Beach House, το North Inn και το South Inn. Οι οικογένειες με νεότερα παιδιά θα πρέπει να ζητήσουν από το North Inn, το οποίο διαθέτει μια οικογενειακή πισίνα με μηδενικό βάθος εισόδου. Ένα δωμάτιο στο ισόγειο προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην πισίνα, αλλά τα δωμάτια στους υψηλότερους ορόφους προσφέρουν καλύτερη θέα. Αυτό το κτήριο ανακαινίστηκε το 2015 και τώρα περιλαμβάνει εντυπωσιακά δωμάτια ωκεανού και ηχογράφησης στον τρίτο όροφο.

Καλύτερη εποχή: Το καλοκαίρι είναι εποχή αιχμής στις εξωτερικές τράπεζες, αλλά και το πιο πολυσύχναστο. Η πτώση είναι μια θαυμάσια εποχή για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο με ζεστό νερό, λιγότερα πλήθη και χαμηλότερες τιμές. Ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές της Sanderling για εποχιακές προσφορές.

Επισκέφτηκε: Μάιος 2016

Ελέγξτε τιμές στο Sanderling Resort

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!