Παγκόσμιο Μνημείο του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου στο Pershing Park στην Ουάσινγκτον,

Δημιουργία νέου εθνικού μνημείου στην πρωτεύουσα του έθνους

Ενώ υπάρχουν κάποια ορόσημα στην Ουάσινγκτον, που αποδίδουν φόρο τιμής στον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν υπάρχει εθνική μνημείο στην πρωτεύουσα του έθνους που να τιμά τα 4.7 εκατομμύρια Αμερικανούς που εξυπηρετούν και τους 116.516 που έδωσαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του πολέμου. Το 2014, το Κογκρέσο ενέκρινε την κατασκευή ενός νέου μνημείου του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου.

Πού να οικοδομήσουμε το Μνημείο ήταν μια μεγάλη διαμάχη. Το DC War Memorial , το οποίο βρίσκεται δίπλα στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο , το Κορεατικό Μνημείο Πολέμου και το Βιετνάμ Μνημείο , αποτίει φόρο τιμής στους κατοίκους της DC που συμμετείχαν στον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αλλά δεν είναι ένα εθνικό μνημείο που τιμά όλους τους Αμερικανούς πολεμικούς ήρωες. Πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι το DC War Memorial θα πρέπει να αναδιοργανωθεί ως εθνικό ορόσημο. Μετά από πολλή συζήτηση, το Κογκρέσο ενέκρινε την κατασκευή του νέου μνημείου του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου με βάση το πάρκο Pershing στη λεωφόρο Πενσυλβάνια, ένα τετράγωνο από τον Λευκό Οίκο . Αναμένεται να αφιερωθεί στα τέλη του 2018.

Ο πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν παγκόσμιος πόλεμος που ξεκίνησε το 1914 και διήρκεσε μέχρι το 1918. Είναι ο πιο ξεχασμένος από τους πολέμους αυτού του έθνους, όμως οδήγησε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και σήμανε την εμφάνιση των Ηνωμένων Πολιτειών ως παγκόσμια δύναμη και ως υπερασπιστή των δημοκρατικών συμμάχων ενάντια στις δυνάμεις της επιθετικότητας. Το 1921, οι πολίτες του Kansas City, MO αύξησαν τα χρήματα για να χτίσουν το Μνημείο Ελευθερίας και αργότερα, το 2006 προστέθηκε ένα μουσείο στο χώρο. Το 2014 το Κογκρέσο όρισε το μνημείο και το μουσείο ως Εθνικό Μουσείο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και το Μνημείο.

Το μουσείο είναι ιδιαίτερα προσεγμένο και προσελκύει τους επισκέπτες στην κατανόηση της ιστορίας του Μεγάλου Πολέμου, αλλά η πρωτεύουσα του έθνους θα πρέπει επίσης να αγκαλιάσει την εκπαίδευση των επισκεπτών για αυτή τη σημαντική εποχή της αμερικανικής ιστορίας.

Τον Ιανουάριο του 2016, η 100χρονη Επιτροπή του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου επέλεξε το σχέδιο για το μνημείο από μια ομάδα περισσότερων από 350 υποβολών.

Ο σχεδιασμός ονομάζεται "Το Βάρος της Θυσίας" και θα περιλαμβάνει θέματα που εκφράζονται μέσω τριών πηγών: ανάγλυφο γλυπτό, προσφορές στρατιωτών και ανεξάρτητο γλυπτό.

Σχετικά με το Pershing Park

Το Pershing Park είναι ένα μικρό πάρκο που βρίσκεται στην οδό 14th Street και Pennsylvania Avenue NW στην καρδιά της Ουάσινγκτον, μπροστά από το Willard Hotel. Το πάρκο περιλαμβάνει σήμερα ένα χάλκινο άγαλμα μήκους 12 ποδιών του John J. Pershing, ο οποίος υπηρέτησε ως στρατηγός των στρατευμάτων στον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο και σχεδιαστικά στοιχεία που περιλαμβάνουν ένα σιντριβάνι, ένα παρτέρι και μια λίμνη. Ο χώρος χρησιμοποιήθηκε για πολλά χρόνια ως παγοδρόμιο για το χειμώνα. Το Pershing Park σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα τοπίου M. Paul Friedberg και συνεργάτες και κατασκευάστηκε από την Pennsylvania Avenue Development Corporation ως μέρος των βελτιώσεων της Pennsylvania Avenue. Τα τελευταία χρόνια, το πάρκο έχει παραμεληθεί και έχει μεγάλη ανάγκη ανασχεδιασμού.

Σχετικά με το Εθνικό Μνημόσυνο του Παγκοσμίου Πολέμου

Το Ίδρυμα Μνημείων του WWI είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε το 2008 από τους David DeJonge και Edwin Fountain μετά την εύρεση της υποβαθμισμένης κατάστασης του μνημείου του WWI, όπως παρατηρήθηκε από τον Frank Buckles, τον τελευταίο επιζώντα Βετεράνο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Η οργάνωση δημιουργήθηκε για να κάνει τα όνειρα του Buckles πραγματικότητα, να αποκαταστήσει το υπάρχον μνημείο και να τιμήσει όλους τους Αμερικανούς που συμμετείχαν στον πόλεμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το wwimemorial.org

Η εκατονταετή Επιτροπή του Παγκοσμίου Πολέμου των ΗΠΑ

Η Επιτροπή ιδρύθηκε για να σχεδιάζει, να αναπτύσσει και να εκτελεί προγράμματα, έργα και δραστηριότητες για την ανάδειξη της εκατονταετηρίδας του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου. Από το 2017 έως το 2019, η Ακαδημηϊκή Επιτροπή του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου θα συντονίσει τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες που τιμούν την 100ή επέτειο του Μεγάλου Πολέμου. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.worldwar1centennial.org.

Σχετικά με το Μουσείο του Εθνικού Παγκοσμίου Πολέμου και το Μνημείο

Το Μουσείο, που βρίσκεται στο Kansas City, MO, ορίστηκε από το Κογκρέσο ως το επίσημο Αμερικανικό Μουσείο του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου και το Memorial. Διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη συλλογή των αντικειμένων και εγγράφων του Παγκοσμίου Πολέμου στον κόσμο και είναι το δεύτερο παλαιότερο δημόσιο μουσείο αφιερωμένο στη διατήρηση των αντικειμένων, της ιστορίας και των εμπειριών του πολέμου.

Το Μουσείο μεταφέρει επισκέπτες όλων των ηλικιών σε ένα επικό ταξίδι μέσα από μια μετασχηματιστική περίοδο και μοιράζεται βαθιές προσωπικές ιστορίες θάρρους, τιμής, πατριωτισμού και θυσίας. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε το theworldwar.org.