Προφίλ του Tauck

Στοιχεία της εταιρείας

Η Tauck, μια οικογενειακή επιχείρηση, εξειδικεύεται σε συνοδεία περιηγήσεων για πάνω από 90 χρόνια. Οι βραβευμένες από το Tauck εκδρομές, οι κρουαζιέρες, οι σαφάρι και οι ποτάμιες ποτάμι συνδέουν τους ταξιδιώτες με τους προτιμώμενους προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Αποστολή

Το Tauck συνδυάζει την εμπειρία και την καινοτομία στις περιηγήσεις, τα σαφάρι και τις κρουαζιέρες των ωκεανών και των ποταμών. Η οικογένεια Tauck είναι γνωστή για τη δημιουργία νέων τύπων περιηγήσεων, φέρνοντας τους επισκέπτες σε μέρη που ταξιδεύουν λιγότερο και προσπαθώντας να διατηρήσουν τα εθνικά πάρκα των ΗΠΑ για να απολαύσουν τις μελλοντικές γενιές.

Προορισμοί

Οι τακτικές περιηγήσεις και οι κρουαζιέρες ταξιδεύουν προς Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Ανταρκτική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Δημογραφικά στοιχεία συμμετεχόντων σε περιήγηση

Ολες οι ηλικίες. Οι εκδρομές Tauck Bridges της Tauck επικεντρώνονται στο ταξίδι της οικογένειας. Τα παιδιά πρέπει να είναι τουλάχιστον τριών ετών για να ταξιδέψουν σε μια περιοδεία γης Tauck Bridges, τεσσάρων ετών για να ταξιδέψουν σε ποταμόπλοιο Tauck Bridges, ηλικίας πέντε ετών για να ταξιδέψουν σε σαφάρι Tauck Bridges και έξι ετών για να ταξιδέψουν σε κρουαζιέρα Tauck Bridges προς τα νησιά Γκαλαπάγκος.

Πληροφορίες ενιαίου ταξιδιώτη

Το Tauck χρεώνει ένα μόνο συμπλήρωμα για τα περισσότερα από τα ταξίδια του, αλλά προσφέρει κάποιες εκδρομές και κρουαζιέρες (ανάλογα με την επιλογή της κατηγορίας σας) που είναι ενιαία δωρεάν.

Κόστος

Διαφέρει. Οι τιμές ξεκινούν από περίπου 3.190 δολάρια για ένα ταξίδι 8 ημερών στις ΗΠΑ. Οι περιπέτειες ταξιδιών στην Ανταρκτική κοστίζουν $ 10.690 και πάνω.

Μήκος ταξιδιού

Διαφέρει από περίπου μία έως τρεις εβδομάδες.

Γρήγορα γεγονότα

Η Tauck κέρδισε το βραβείο "Best Destinations & Experiences Escorted Tour Partner" του Virtuoso Destination Showcase το 2015 και το 2016 και το Χρυσό Βραβείο Travel Weekly Magellan το 2015 για River Cruising.

Η Tauck έχει κερδίσει πολλά βραβεία τα τελευταία χρόνια για εκδρομές πολυτελείας, γαστρονομικές εκδρομές, σαφάρι, ικανοποίηση πελατών και πολλά άλλα.

Οι συνοδειακές περιηγήσεις του Tauck περιλαμβάνουν κρουαζιέρες, ποτάμι περιπέτειες, σαφάρι, σιδηροδρομικές διαδρομές και παραδοσιακές εκδρομές. Οι περισσότερες ομάδες περιήγησης περιλαμβάνουν 35-44 άτομα.

Οι εκδρομές "Η εβδομάδα στην ..." της Tauck (Ιταλία, Παρίσι-Προβάνς, Λονδίνο-Παρίσι, Ισπανία κ.α.) είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς.

Η Tauck έχει συνεργαστεί με τους Ken Burns και Dayton Duncan για να δημιουργήσει το American Journeys του Ken Burns, μια συλλογή ταξιδιωτικών εμπειριών που δημιουργήθηκε γύρω από τις ταινίες Burns και Duncan.

Η Tauck συνεργάζεται επίσης με το BBC Earth για να δημιουργήσει τη συλλογή των ταξιδιωτικών εμπειριών της Earth Journeys. Τα ταξίδια της Γης σας μεταφέρουν σε μέρη που παρουσιάστηκαν στη σειρά Earth's BBC, όπως η Αλάσκα, η Κόστα Ρίκα, η Τανζανία, η Ινδία, το Νεπάλ, η Μποτσουάνα, η Κένυα, το Περού, η Ανταρκτική και πολλά άλλα.

Οι περιηγήσεις του Tauck περιλαμβάνουν ασυνήθιστους προορισμούς, όπως η Μποτσουάνα και η Ζάμπια, καθώς και ευκαιρίες περιπέτειας, συμπεριλαμβανομένης της περιήγησης Bugaboos Adventure, η οποία διαθέτει ηλι-πεζοπορία.

Η Tauck συνεργάζεται με την VisaCentral για να βοηθήσει τους επισκέπτες να αποκτήσουν τις απαιτούμενες ταξιδιωτικές θεωρήσεις. Δεν είστε υποχρεωμένοι να συνεργάζεστε με το VisaCentral. Και στις δύο περιπτώσεις, είστε υπεύθυνος για την απόκτηση των απαιτούμενων ταξιδιωτικών θεωρήσεων πριν από την ημερομηνία αναχώρησης.

Το Tauck προσφέρει ταξιδιωτική ασφάλιση για κρουαζιέρες και εκδρομές με γη και σαφάρι. Μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστή ασφαλιστική κάλυψη ταξιδιού εάν το επιθυμείτε.

Οι τιμές περιηγήσεων του Tauck δεν περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, αλλά μπορείτε να κάνετε κράτηση για τα αεροπορικά σας ταξίδια μέσω Tauck, εάν το επιθυμείτε.

Επειδή η Tauck περνά εξοικονόμηση εκτός εποχής στους πελάτες της, οι τιμές των ξενώνων διαφέρουν ανάλογα με την ημερομηνία αναχώρησης.

Ορισμένες από τις εκδρομές του Tauck είναι αναπηρικές καρέκλες και σκούτερ φιλικές, αλλά άλλες δεν είναι.

Σε γενικές γραμμές, το Tauck δεν επιτρέπει στους χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων και σκούτερ να ταξιδεύουν σε διεθνείς ή "εξωτικούς" προορισμούς. Οι ταξιδιώτες στις ΗΠΑ και τον Καναδά που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο ή σκούτερ θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Tauck για να συζητήσουν τις επιλογές προσβασιμότητάς τους πριν κάνουν κράτηση ταξιδιού.

Το προσωπικό της Tauck δεν μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες αναπηρικών καρεκλών στις εκδρομές Tauck, κρουαζιέρες ή σαφάρι. Αν χρησιμοποιείτε αναπηρικό καροτσάκι, θα χρειαστεί να φέρετε έναν σύντροφο για να σας βοηθήσει.

Οι καλλιτεχνικές μικρές εκδρομές του Tauck προσφέρουν στενές εμπειρίες πολιτισμικής εμβάπτισης, αλληλεπίδραση με τους ντόπιους, ενεργές επιλογές εξερεύνησης (ποδηλασία, πεζοπορία, χιονοπέδιλα κ.α.) και ευκαιρίες για χειραψία, όπως μαθήματα μαγειρικής.

Το Tauck επιστρέφει μέσω του Προγράμματος Επιχορηγήσεων Προορισμού, το οποίο επικεντρώνεται στην ιστορική συντήρηση και συντήρηση σε προορισμούς που επισκέπτονται οι επισκέπτες του Tauck και μέσω του προγράμματος World of Giving, το οποίο συνεργάζεται με οργανισμούς-εταίρους, όπως η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου των ΗΠΑ, την προετοιμασία της αντίδρασης και την ενθάρρυνση του εθελοντισμού των εργαζομένων.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνο: (800) 788-7885

Tauck, Inc.

Wilton Woods

10 Westport Road

Wilton, CT 06897

ΗΠΑ

E-mail: info@tauck.com (Βόρεια Αμερική), tauckreservations@tauck.co.uk (UK), tauckrez@tauck.com (άλλες χώρες)