Γνωριμία με την γειτονιά του SouthPark του Charlotte

Η περιοχή SouthPark του Charlotte βρίσκεται μόλις έξι μίλια νότια του Uptown και επικεντρώνεται γύρω από το SouthPark Mall, το οποίο άνοιξε το 1970. Το ακίνητο που διαθέτει σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στο κράτος ήταν κάποτε μέρος ενός αγροκτήματος 3.000 στρεμμάτων που ανήκε στην πρώην Ο κυβερνήτης της Βόρειας Καρολίνας Cameron Morrison.

Εκτός από το εμπορικό κέντρο, το SouthPark είναι επίσης ένα κέντρο κατοικιών και μια από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές περιοχές στο Charlotte και το κράτος της Βόρειας Καρολίνας, με περίπου 40.000 υπαλλήλους.

Το SouthPark φιλοξενεί επίσης τη σειρά Καλοκαιρινών Pops της Συμφωνίας του Charlotte.

Πώς να πάτε εκεί

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να φτάσετε στο SouthPark από την περιοχή Uptown. Ο ευκολότερος, αν και όχι κατ 'ανάγκη ο συντομότερος τρόπος, είναι να πάρετε το Providence Road νότια προς Fairview Road και κατευθυνθείτε δυτικά ακριβώς στην καρδιά του SouthPark. Θα δείτε το εμπορικό κέντρο Phillips Place στα αριστερά προτού φτάσετε στο Sharon Road. Μόλις περάσετε από το Sharon Rd., Θα βρείτε το εμπορικό κέντρο SouthPark Mall στα δεξιά και το νεόκτιστο κέντρο του Piedmont ακριβώς πέρα ​​από το εμπορικό κέντρο στα δεξιά.

Ζώντας στο SouthPark

Πολλές από τις γειτονιές του SouthPark είναι παλαιότερες, αναπτύχθηκαν στη δεκαετία του 1970 και του 1980 και είναι μεγαλύτερες ιδιοκτησίες με καθιερωμένα δέντρα και πεζοδρόμια. Ωστόσο, υπάρχουν νέες ιδιοκτησίες που χτίστηκαν στην περιοχή, καθώς και μεικτές χρήσεις ψώνια και οικιστικά κέντρα που προσπαθούν να προσελκύσουν μερικές από τις πόλεις τους νέους επαγγελματίες μακριά από το κέντρο της πόλης.

Φαγητό και φαγητό

Το SouthPark φιλοξενεί πολλές αλυσίδες υψηλού επιπέδου και μερικά από τα καλύτερα τοπικά κέντρα της πόλης:

Ψώνια

Το SouthPark Mall είναι το εμπορικό κέντρο της Σαρλότ με τους Neiman Marcus, Nordstrom, Coach, Tiffany, Louis Vuitton και πολλά άλλα πολυτελή boutique καταστήματα. Αλλά αυτό δεν είναι να απομακρυνθεί από τα ψώνια έξω από το εμπορικό κέντρο του SouthPark. Για πολλά χρόνια, το εμπορικό κέντρο Southpark ήταν στην πραγματικότητα μία από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές στην Αμερική για τη μαύρη Παρασκευή.

Λόγω της παρουσίας του SouthPark ως επιχειρηματικής περιοχής, υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία ποιότητας που περιβάλλουν το εμπορικό κέντρο. Πιο συγκεκριμένα, το Doubletree Guest Suites και το Marriott's Park Hotel.