Το λιμάνι Καρολίνα στο Carowinds

Παρόλο που πρόκειται να αποτελέσει προσθήκη στο Carowinds, το λιμάνι της Carolina είναι ένα μεγάλο πάρκο και έχει τα περισσότερα από τα νεροτσουλήθρα και τα αξιοθέατα που βρίσκονται σε αυτόνομα υδατορρεύματα. Μια επέκταση και αλλαγή ονόματος 2016 (το πάρκο ήταν γνωστό ως Boomerang Bay) έφερε νέα αξιοθέατα στο πάρκο, συμπεριλαμβανομένου του Blackbeard's Revenge, το οποίο διαθέτει κάψουλες εκτόξευσης και σχεδόν κάθετες διαφάνειες πτώσης και Seaside Splashworks, μια μεγάλη διαδραστική περιοχή παιχνιδιού νερού.

Άλλα αξιοθέατα περιλαμβάνουν δύο πισίνες κύμα που προσφέρουν άφθονο χώρο για να κρυώσει και bob στο surf. Οι ολισθαίνοντες ολισθητήρες σωλήνων αυξάνουν τις συγκινήσεις κρατώντας τους αναβάτες σε απόλυτο σκοτάδι. Και μια βόλτα οικογένεια σχεδία παραδίδει συγκίνηση ότι ομάδες έως και τέσσερις μπορούν να μοιραστούν. Υπάρχει επίσης μια ηλιόλουστη βόλτα και μια βόλτα με κύπελλο .

Ενδιαφέρον: Γιατί το πάρκο κάθεται στα σύνορα, ο τεμπέλης ποταμός διασχίζει τη Βόρεια και τη Νότια Καρολίνα.

Εκτός από την υγρή διασκέδαση, το Carowinds προσφέρει μια πλήρη σειρά από σουβέρ και άλλες εκδρομές και αξιοθέατα.

Είσοδος και Πληροφορίες Ξενοδοχείου Περιοχής

Τα εισιτήρια στο θεματικό πάρκο περιλαμβάνουν την είσοδο στο λιμάνι της Καρολίνας, το θαλάσσιο πάρκο του ξενοδοχείου. Οι μειωμένες τιμές για τα παιδιά κάτω των 48 ετών και οι ηλικιωμένοι (62+), 2 και κάτω είναι δωρεάν, μειωμένη τιμή για τους επισκέπτες που φτάνουν μετά τις 4 μ.μ.

Συγκρίνετε τιμές για ξενοδοχεία κοντά σε Carowinds σε TripAdvisor.

Τοποθεσία και τηλέφωνο

Σαρλότ, Βόρεια Καρολίνα

(704) 588-2600 (από NC)
(803) 548-5300 (από SC)
(800) 888-4386

Κατευθύνσεις

I-77 στην SC Exit 90 στα σύνορα Βόρειας Καρολίνας / Νότιας Καρολίνας. Η πραγματική διεύθυνση είναι η Λεωφόρος των Καρολίνων στο Σαρλότ, NC.

Επίσημη ιστοσελίδα

Το λιμάνι Καρολίνα στο Carowinds