Γεύση του Bethesda 2017

Φεστιβάλ Τροφίμων και Μουσικής στη Bethesda, Maryland

Στην ετήσια Γεύση της Bethesda, θα δοκιμάσετε φαγητά πάνω από 50 εστιατόρια, θα απολαύσετε πέντε στάδια ζωντανής ψυχαγωγίας και θα επισκεφθείτε τη γωνιά των παιδιών για τέχνες και τέχνες, ζωγραφική προσώπου και μπαλόνια. Τα εστιατόρια στο κέντρο της Bethesda προετοιμάζουν για το φεστιβάλ τεράστια ποσά τροφίμων και ψητών. Για παράδειγμα, το Hard Times Café προετοιμάζει 20 γαλόνια τσίλι και 200 ​​κιλά πατάτες τηγανητές. Η Haagen-Dazs περνά από περισσότερους από 60 γαλόνια παγωτού. Το Mamma Lucia σερβίρει πάνω από 800 φέτες πίτσα. και το Spring Mill Bread Company σερβίρει 1.000 φέτες μήλο πίτες, brownies, μπισκότα και ψωμιά.

Καθώς το κέντρο της Bethesda συνεχίζει να αναπτύσσεται, αρκετά νέα εστιατόρια θα κάνουν ντεμπούτο στη γεύση της Bethesda φέτος: Κοινότητα, Chophouse του George, Medium Rare και TapaBar. Επιστρέφοντας αγαπημένα όπως το Cupcake της Τζορτζτάουν, το Jaleo, η Louisiana Kitchen & Bayou Bar, το Mussel Bar, το Olazzo, ο Ruth's Chris και πολλά άλλα θα είναι παρόντα και φέτος.

Ημερομηνία και ώρα
7 Οκτωβρίου 2017, 11 π.μ. - 4 μ.μ.

Τοποθεσία
Μαζί, Norfolk, Fairmont Αγίου Elmo, Cordell, και Del Ray λεωφόρους στο τρίγωνο Woodmont της Bethesda. Διαβάστε περισσότερα για τη Bethesda

Στάθμευση
Στο κέντρο των δημόσιων γκαράζ του Bethesda διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης. Τα γκαράζ στάθμευσης που βρίσκονται πιο κοντά στην εκδήλωση μπορούν να βρεθούν στις λεωφόρους Del Ray, Auburn, Cordell και St. Elmo. και στις γωνίες του Old Georgetown Road και της λεωφόρου Woodmont, της λεωφόρου Woodmont και της Edgemoor Lane και της λεωφόρου Wisconsin και της οδού Cheltenham Road. Ο δωρεάν κυκλοφορητής Bethesda θα μεταφέρει τους επισκέπτες από και προς το σταθμό του μετρό Bethesda και τα δημόσια γκαράζ.



Αδεια
Ελεύθερος. Τα εισιτήρια γεύσης πωλούνται επί τόπου σε δέσμες τεσσάρων εισιτηρίων για $ 5. Κάθε υπηρεσία διατροφής κοστίζει ένα έως τρία εισιτήρια.

Συμμετέχοντα εστιατόρια

2017 Γεύση της Bethesda Ψυχαγωγία

Η ταινία Albino Rhino, η μπάντα μας, η Chopteeth, η Hayley Fahey Band, η Lea Morris (ο νικητής των βραβείων Bernard / Ebb για το τραγούδι του 2017), το Lloyd Dobler Effect, ο Patrick Alban Band και η Signature Live θα γεμίσουν το Woodmont Triangle κατά τη διάρκεια της γεύσης της Bethesda. Η σκηνή πολιτιστικής μουσικής και χορού θα περιλαμβάνει το Ensemble Folk Dance Carpathia, την Σχολή Καλών Τεχνών της Ιρλανδίας, τους χορευτές Nomad, τη Soul in Motion και το Wild Zappers και το Εθνικό Θέατρο Κωφών Χορού.

Δείτε επίσης 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Bethesda, MD