Λυκόφως Τρίτη στο Μουσείο Ιστορίας του Μιζούρι

Δωρεάν υπαίθριες συναυλίες για όλη την οικογένεια

Το Μουσείο Ιστορίας του Μιζούρι είναι ένα από τα δημοφιλέστερα δωρεάν αξιοθέατα στο Σαιντ Λούις . Αλλά δεν είναι μόνο τα εκθέματα μέσα στο μουσείο που αντλούν πλήθη. Κάθε άνοιξη και το φθινόπωρο, το μουσείο φιλοξενεί μια δωρεάν υπαίθρια συναυλία με τοπικούς μουσικούς. Twilight Tuesdays είναι ένας διασκεδαστικός, προσιτός τρόπος να απολαύσετε ένα βράδυ στο St Louis.

Πότε και που

Twilight Τρίτη συναυλίες πραγματοποιούνται την άνοιξη, που αρχίζει στα τέλη Απριλίου ή την 1η Μαΐου, και το φθινόπωρο, που αρχίζει στα τέλη Αυγούστου ή Σεπτεμβρίου.

Οι συναυλίες πραγματοποιούνται στο βόρειο χορτάρι του Μουσείου Ιστορίας του Μισσούρι στο Δασικό Πάρκο. Κάθε παράσταση αρχίζει στις 6 μ.μ. και διαρκεί περίπου δύο ώρες. Κάθε σειρά συναυλιών χαρακτηρίζεται από μεγάλη ποικιλία μουσικών στυλ, όπως τζαζ, rock-n-roll, reggae και country.

Πρόγραμμα μουσικών - Άνοιξη 2017

2 Μαΐου - Melvin Turnage Band (80ο Disco)
9 Μαΐου - Dirty Muggs (70s και 80s Funk)
16 Μαΐου - Steve Davis (Μουσική του Elvis)
23 Μαΐου - Αφιέρωμα της LLC στους άνδρες της ψυχής
30 Μαΐου - το πόδι του Τζέικ (ευγνώμονες αθάνατο αφιέρωμα)
6 Ιουνίου - Μουσική Επανάσταση (Αφιέρωμα στον Πρίγκιπα)

Φαγητό και ποτά

Ο καθένας καλείται να φέρει καλάθια για πικνίκ ή άλλα τρόφιμα, μαζί με κουβέρτες, ξαπλώστρες και μικρά τραπέζια. Τα σκυλιά με λουρί είναι επίσης ευπρόσδεκτα. Τα αλκοολούχα ποτά επιτρέπονται, αλλά δεν επιτρέπονται οι γυάλινες φιάλες. Η τοποθέτηση στο μπροστινό χορτοτάπητα είναι διαθέσιμη με βάση την πρώτη προτεραιότητα. Τα μπάνια είναι διαθέσιμα μέσα στο μουσείο και στους τρεις ορόφους.

Για τα παιδιά

Ενώ πολλά παιδιά μπορούν να απολαύσουν τη μουσική και να τρέξουν γύρω στο πάρκο, υπάρχουν και ειδικές δραστηριότητες μόνο γι 'αυτούς. Η Οικογενειακή Ζώνη στο Grand Hall είναι ανοιχτή από τις 5:30 μ.μ. έως τις 7:30 μ.μ. Το προσωπικό των μουσείων φροντίζει τα παιδιά να διασκεδάζουν με ζωγραφική προσώπου, ένα μαγικό μάγιστρο και ένα σχέδιο βιοτεχνίας για να πάρει σπίτι.

Οι οικογένειες καλούνται επίσης να έρθουν νωρίτερα και να απολαύσουν το εκθεσιακό εκθεσιακό ίδρυμα History Club πριν ξεκινήσει η συναυλία. Ιστορία Το Clubhouse είναι ένα ειδικό τμήμα του μουσείου μόνο για παιδιά. Διαθέτει χέρια για εκθέματα σχετικά με σημαντικές στιγμές στην ιστορία του St. Louis.

Χώρος στάθμευσης και μεταφορά

Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε δημοφιλές γεγονός στο Forest Park, η εξεύρεση θέσης στάθμευσης μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Υπάρχει περιορισμένος χώρος στάθμευσης στη λεωφόρο Lindell, αλλά προσέξτε και παρακολουθήστε προσεκτικά για πινακίδες "χωρίς στάθμευση". Στο Forest Park, ο χώρος στάθμευσης κοντά στο Κέντρο επισκεπτών βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια. Υπάρχει επίσης άφθονος χώρος στάθμευσης στα τμήματα Upper and Lower Muny, αλλά αυτό είναι πολύ μακρύτερος περίπατος. Μια άλλη καλή επιλογή θα ήταν να πάρετε Metrolink στο σταθμό Forest Park-DeBaliviere που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το μουσείο. Ένα εισιτήριο τρένου μονής διαδρομής είναι 2,50 δολάρια για ενήλικες και 1,10 δολάρια για παιδιά ηλικίας πέντε έως 12 ετών. Παιδιά 4 ετών και νεότεροι ταξιδεύουν δωρεάν.

Σε περίπτωση βροχής

Ποτέ δεν ξέρετε τι ακριβώς θα είναι ο καιρός του Σαιντ Λούις την άνοιξη ή το φθινόπωρο, οπότε είναι καλύτερο να είστε έτοιμοι. Εάν υπάρχει κακός καιρός, οι συναυλίες Twilight Tuesday θα αναπρογραμματιστούν. Για να μάθετε αν μια συναυλία έχει αναβληθεί, καλέστε τη γραμμή πληροφοριών στο (314) 454-3199, οποτεδήποτε μετά τις 3 μ.μ. Τα Rainouts θα ανακοινωθούν επίσης στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς KLOU 103.3, 100.3 The Beat και Z 107.7.