Το Αρχοντικό Lemp: Ο πιο στοιχειωμένος προορισμός του Σαιντ Λούις;

Το Lemp Mansion στο St. Louis αναφέρεται συχνά σε καταλόγους των πιο στοιχειωμένων τόπων της Αμερικής. Το πρώην σπίτι της οικογένειας Lemp είναι τώρα εστιατόριο και bed & breakfast. Οι επισκέπτες και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα φανταστικά happenings μέσα στο αρχοντικό.

Γιατί είναι στοιχειωμένο

Η θλιβερή ιστορία της οικογένειας Lemp καθιστά εύκολο να καταλάβουμε γιατί πολλοί πιστεύουν ότι το αρχοντικό είναι στοιχειωμένο. Οι Lemps κάποτε κυριάρχησαν στο δεύτερο μεγαλύτερο ζυθοποιείο στις ΗΠΑ και το οικογενειακό σπίτι είναι όλα όσα θα περίμενε κανείς από μια τέτοια δυναστεία.

Αλλά το αρχοντικό είναι επίσης ο τόπος όπου τα τρία μέλη της οικογένειας αυτοκτόνησαν και τα φαντάσματα τους εξακολουθούν να λένε ότι περιφέρονται για τις αίθουσες.

Η πτώση της δυναστείας της μπύρας Lemp ξεκίνησε το 1901 όταν ο Frederick Lemp πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Ο Φρέντερικ ήταν ο κληρονόμος της αυτοκρατορίας μπύρας και του αγαπημένου γιου του πατέρα του, Ουίλιαμ. Τρία χρόνια αργότερα, ένας ακόμα θλιβερός Γουίλιαμ πυροβόλησε στο κεφάλι του σε ένα υπνοδωμάτιο του Αρχοντικού Lemp. Σε ένα διάστημα δύο γενεών, τέσσερα μέλη της οικογένειας Lemp αυτοκτονήθηκαν.

Η κόρη Έλσα αυτοκτόνησε στο σπίτι του συζύγου της το 1920, αφού διατήρησε έναν δύσκολο γάμο. Ο Γιος Γουίλιαμ Τζούντ πυροβόλησε στο εσωτερικό του Lemp Mansion το 1922. Είχε προηγουμένως περάσει από διαζύγιο και έχασε την επιμέλεια του μοναδικού του παιδιού. Η τελική αυτοκτονία στο αρχοντικό ήταν το 1949, όταν ο γιος του Charles σκότωσε και σκότωσε το σκυλί του και έπειτα τον εαυτό του. Είναι αυτό το τραγικό οικογενειακό ιστορικό, σε συνδυασμό με εκατοντάδες ιστορίες φανταστικών συναντήσεων, που κερδίζει το Lemp Mansion ένα μέρος ανάμεσα στα πιο στοιχειωμένα σπίτια του έθνους.

Το πιο μοναδικό Bed & Breakfast του St. Louis

Σήμερα, η φήμη του σπιτιού το καθιστά ένα από τα πιο ενδιαφέροντα bed & breakfasts του St Louis. Το αρχοντικό τριάντα τριών δωματίων έχει ακόμα πρωτότυπη επίπλωση και μια ξεχωριστή διακόσμηση βικτοριανού και διακόσμησης τέχνης. Οι επισκέπτες μπορούν να διαμείνουν σε μια από τις τέσσερις διαφορετικές σουίτες: τη σουίτα Lavender, τη William Lemp Suite, την Elsa Lemp Suite ή τη σουίτα Frederick και Louis Lemp.

Τα Lavender και William Lemp Suites και διακοσμημένα με έπιπλα εποχής, ενώ τα Elsa και το Frederick and Louis Suites προσφέρουν πιο σύγχρονα καταλύματα.

Το Lemp Mansion βρίσκεται στο 3322 DeMenil Place στο νότιο St. Louis και μπορεί να φτάσει στο (314) 664-8024. Το εστιατόριο είναι ανοιχτό για μεσημεριανό γεύμα από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 11 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ. Το δείπνο σερβίρεται από Πέμπτη έως Σάββατο από τις 17:30 έως τις 22:00 (Ιανουάριος-Αύγουστος) και από Τρίτη έως Σάββατο από τις 5:30 μ.μ. Σεπτέμβριο-Δεκέμβριο). Κάθε Κυριακή, το εστιατόριο σερβίρει ένα δείπνο κοτόπουλου, το οποίο μπορείτε να φάτε όλα τα είδη της οικογένειας, από τις 11:30 έως τις 20:00

Στοιχειωμένα γεγονότα

Το Lemp Mansion παίζει τη φρικτή του φήμη προσφέροντας στοιχειωμένα γεγονότα όλο το χρόνο. Οι στοιχειώδεις εκδρομές προσφέρονται τα περισσότερα βράδια της Δευτέρας στις 7 μ.μ. Οι τοπικοί κυνηγοί φαντασμάτων λαμβάνουν επίσης ιδιωτικές ομάδες μέσω του αρχοντικού που αναζητούν σημάδια παραφυσικής δραστηριότητας. Και κάθε Απόκριες, το Lemp Mansion φιλοξενεί ένα πάρτι για κοστούμια και χορό. Για περισσότερα σχετικά με αυτά και άλλα στοιχειωμένα happenings, δείτε την ιστοσελίδα Lemp Mansion.

Για πιο τρομακτικό προσφορές στο Σεντ Λούις, ελέγξτε τα μέρη του πραγματικού στοιχειωμένου St. Louis και τα καλύτερα στοιχειωμένα σπίτια αποκριών .