Το κατάστημα L'Eclaireur Concept στο Παρίσι

Φέρνοντας την ιδέα του Boutique Boutique σε νέο επίπεδο

Πρώτα ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 ως αποκλειστικό κατάστημα ιδεών για τους άνδρες στα Champs-Elysées , ο L'Eclaireur έχει τώρα αρκετές τοποθεσίες σε όλη την πόλη: μια επέκταση που αντικατοπτρίζει την ισχυρή του επιτυχία μεταξύ των συνειδητών μόδας. Και-shhh .... είναι κυρίως για τους κομψούς ανθρώπους που εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία.

Διαβάστε σχετικά: Τα καλύτερα μέρη για να ψωνίσετε στο Παρίσι

Το πνευματικό τέχνασμα του ζευγαριού της μόδας Martine και Armand Hadida, L'Eclaireur είναι τόσο γνωστό για το διάσημο περιβάλλον του, όσο και για τα high-end προϊόντα του.

Μία από τις μπουτίκ στεγάζεται στους πρώην στάβλους ενός ιδιωτικού αρχοντικού, σε ένα απόλυτα κρυμμένο σημείο κοντά στην πλατεία γνωστή ως Place des Victoires.

Ενώ η L'Eclaireur εξειδικεύεται στις δημιουργίες των ανδρών, ορισμένες τοποθεσίες φέρουν επίσης γυναικεία ρούχα, εκτός από τα πολυτελή είδη σχεδιασμού στο σπίτι, τις τσάντες και τα αξεσουάρ και τα αντικείμενα τέχνης.

Μια άλλη τοποθεσία μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα εστιατόριο. Η εμπειρία είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο μινιμαλιστική και αρτιότερη, νομίζετε ότι βρίσκεστε σε μια κοινωνική γκαλερί που ανοίγει κάπου. Εν ολίγοις, εάν ψάχνετε για μια εκδρομή για ψώνια που σας βυθίζει στην καρδιά του BCBG Paris ("bon chic bon genre", που σημαίνει κατά προσέγγιση στα γαλλικά), συνιστώ να στροβιλίζετε σε μία από αυτές τις πολυπόθητες μπουτίκ. Εκτός από τη ναυαρχίδα των ανδρών στα Champs, υπάρχει επίσης μια θέση στην μοντέρνα συνοικία Marais, πιο κοντά στο κέντρο της πόλης, που βρίσκεται στο 29ο Rue des Francs-Bourgeois , στο 4ο διαμέρισμα . καθώς και ένα στις 29, rue de Sévigné, στο 3ο διαμέρισμα.

Διαβάστε το σχετικό χαρακτηριστικό: Καλύτερα Καταστήματα Concept και Μπουτίκ στο Παρίσι

Τοποθεσία και στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: 26 avenue des Champs Elysées, 8ο διαμέρισμα
( Σημείωση: Πρόκειται για το μαρκαδόρο μόνο για τα ανδρικά ενδύματα. Για άλλες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων αυτών που προσφέρουν συλλογές γυναικών, κάντε κλικ εδώ).
Μετρό: Franklin D.

Ρούσβελτ (Γραμμή 1)
Τηλ .: +33 (0) 1 45 62 12 32
Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Προτεινόμενοι σχεδιαστές και αντικείμενα

Σε πολλές από τις πόλεις της, η L'Eclaireur διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προπλαστικών και υψηλής ραπτικής σχεδίων για άνδρες και γυναίκες από κορυφαίους σχεδιαστές, όπως οι Alexander McQueen, Azzarro, Emilio Pucci, Oscar de la Renta και άλλα γνωστά ονόματα. Είναι επίσης ένα hotspot για κορυφαίους παγκόσμιους σχεδιαστές, οπότε αν σας ενδιαφέρει να ανακαλύψετε φρέσκα ταλέντα, αυτό είναι σίγουρα ένα κατάστημα όπου μπορείτε να κάνετε περισσότερα "προσωπικά" ευρήματα.

Εκτός από τα ρούχα, η μπουτίκ στο Rue de Sevigné προσφέρει είδη όπως τσάντες σχεδιαστών, βιβλία και περιοδικά ειδικών, είδη αρωματοποιίας, έπιπλα και σχεδιαστικά αντικείμενα, ακόμα και γυαλιά.

Μου άρεσε αυτό; Διαβάστε σχετικές: