Ευχαριστώ πολύ στο 64

Αγοράστε τη μεγαλύτερη πώληση στην αυλή της χώρας, που βρίσκεται στο Αρκάνσας

Οι ευνοϊκές διαπραγματεύσεις για την US 64 είναι η μεγαλύτερη (τουλάχιστον η μεγαλύτερη) πώληση στο αυλή του Αρκάνσας . Είναι 160 μιλίων πωλήσεων που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του κράτους: από τη Beebe έως το Fort Smith. Χρειάζονται λίγες μέρες για να αγοράσετε ολόκληρη την πώληση.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο η μέση πώληση της αυλής σας . Θα βρείτε τα σκουπίδια της μέσης πώλησης ναυπηγείων σε θησαυρούς, αλλά θα βρείτε επίσης αντίκες, νέα αντικείμενα, συλλεκτικά αντικείμενα και άλλα. Πολλοί πωλούν χειροποίητα έπιπλα ή τέχνη κατά μήκος της διαδρομής.

Μπορείτε ακόμη και να βρείτε προϊόντα. Ακόμα κι αν δεν είστε αγοραστής ψύλλων ή πωλητής αυλής, πιθανόν να βρείτε κάτι που θέλετε αν είστε αρκετά ανθεκτικοί.

Ακόμη και αν δεν βρείτε αυτή τη μεγάλη συμφωνία, η πώληση περνά μέσα από μερικά από τα πιο γραφικά μέρη στο Αρκάνσας. Θα περάσετε πολλά γραφικά θέα και μερικά μεγάλα τουριστικά αξιοθέατα . Να είστε βέβαιος να προγραμματίσετε κάποιο χρόνο για να επωφεληθείτε από αυτούς επίσης. Γενικά, οι πωλήσεις είναι ανοικτές από τον ήλιο μέχρι τον ήλιο. Ωστόσο, όπως και οι περισσότερες πωλήσεις γκαράζ, διαφέρει ανάλογα με τον πωλητή.

Πού να πάτε στο Start Shopping

Αυτή η ετήσια πώληση πραγματοποιείται κατά μήκος των ΗΠΑ 64 στο Αρκάνσας. Ξεκινάει στο Fort Smith, χτυπάει τον Van Buren, τον Alma, τον Ozark, τον Altus, τον Clarksville, τον Russellville, τον Morrilton, τον Conway, την Vilonia και τον Beebe. Συνολικά συμμετέχουν 24 πόλεις, συμπεριλαμβανομένων των Atkins, El Paso, Menifee, Blackwell, Hartman, Mulberry, Coal Hill, Knoxville, Plummerville, Dyer, Lamar, Pottsville και Λονδίνο.

Πολλοί ρωτούν πού είναι το "καλύτερο μέρος" για κατάστημα, αλλά είναι πραγματικά μια τεράστια πώληση.

Θα βρείτε μεγάλες αγορές σε οποιοδήποτε μέρος του. Θα ήταν δύσκολο να πούμε πού ήταν το καλύτερο μέρος για να ψωνίσετε αν δεν γνωρίζατε ακριβώς τι ψάχνατε και ακόμα και τότε δύο πωλητές σε αντίθετες πλευρές της πώλησης θα μπορούσαν να πουλήσουν τα αντικείμενα.

Συμβουλές και συμβουλές ασφάλειας

Λόγω της φύσης αυτής της πώλησης και της εθνικής οδού, μπορεί να είναι λίγο επικίνδυνο.

Χρησιμοποιήστε τα σήματα στροφής όταν θέλετε να τραβήξετε και να μην κάνετε στροφές U ή ξαφνικές στάσεις. Μπορείτε πάντα να γυρίσετε και να επιστρέψετε. Θυμηθείτε, οι άνθρωποι που δεν επισκέπτονται την πώληση χρησιμοποιούν επίσης την εθνική οδό.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι ακολουθείτε πολύ κοντά επειδή δεν είναι όλοι ευγενικοί ώστε να χρησιμοποιούν σήματα στροφής και κάποια θα σταματήσουν ξαφνικά. Οδηγήστε πιο αργά από το όριο ταχύτητας. Όλη η ξαφνική στάση και η μετάβαση μπορεί να προκαλέσουν καμπές φτερού (ή χειρότερα).

Τέλος, να είστε προσεκτικοί κατά τη διέλευση του δρόμου - μερικοί άνθρωποι δεν θα σταματήσουν για τους πεζούς. Βεβαιωθείτε ότι κρατάτε τα παιδιά και τα ζώα.

Insider Info