Καλύτερο κυνήγι πάπιας στο Αρκάνσας

Το νερό του κυνηγιού στο Αρκάνσας είναι ένα στοιχείο λίστας κάδων για κυνηγοί σε όλο τον κόσμο, και το φυσικό κράτος προσφέρει στους επισκέπτες πολλούς δημόσιους χώρους για να κυνηγήσουν πάπιες, πολλές από τις οποίες προσφέρουν καθοδηγούμενα κυνήγι. Το Αρκάνσας είναι μοναδικό λόγω της υψηλής ποσότητας νερού στην πολιτεία, η οποία χρησιμοποιείται για την άρδευση καλλιεργειών, δημιουργούν μεγάλα πεδία ρύζι-ένα από τα ευνοούμενα σπίτια των υδρόβιων πτηνών.

Η Στουτγάρδη, που βρίσκεται στο Μισισιπή Flyway, είναι ιδιαίτερα γνωστή στους κυνηγούς πάπιας. Εδώ, τα πεδία ρύζι και τα πλημμυρισμένα ξυλεία δίνουν πάπιες ένα ιδανικό μέρος για να κάνουν ένα διάλειμμα καθώς κάνουν το ταξίδι τους στο κράτος κάθε χρόνο. Τα πλημμυρισμένα ξυλεία είναι γιατί οι περισσότεροι κυνηγοί συρρέουν στη Στουτγάρδη, αλλά έρχονται επίσης για το φεστιβάλ Wings Over the Prairie και τον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Duck Calling Contest.

Η Στουτγάρδη δεν είναι το μοναδικό μέρος για να βρείτε πάπιες - είναι πραγματικά πιθανό ότι η διαδρομή μπορεί να μετακινηθεί προς βορρά και το βορειοανατολικό Αρκάνσας μετατρέπεται σε ακόμη καλύτερο μέρος για να κυνηγήσει πάπιες από τη Στουτγάρδη. Μία από τις πιο φημισμένες ιδιωτικές δεξαμενές, το Claypools, βρίσκεται στα βορειοανατολικά. Ακόμα, υπάρχουν πάπιες στο Βορειοδυτικό Αρκάνσας και σχεδόν οποιοδήποτε μέρος του κράτους, αν θέλετε να κοιτάξετε αρκετά σκληρά.