Νόμοι DUI / DWI στο Αρκάνσας

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από τον Τίτλο Κώδικα AR 5, Ch. 65 αφού ενημερώθηκε για τη σύνοδο του 2013. Οι νόμοι που ακολουθούν είναι απλά μια σύντομη ματιά στους νόμους περί αλκοόλ του Αρκάνσας και δεν πρέπει να θεωρούνται ως νομικές συμβουλές.

Η μέγιστη νόμιμη περιεκτικότητα σε αλκοόλ αίματος (BAC) είναι 0,08%. Οι οδηγοί κάτω των 21 ετών με ποσοστό .02% BAC ή υψηλότερο θα καταδικαστούν για DUI. Οι οδηγοί με BAC 0,18 τοις εκατό ή περισσότερο πάνω από το μέγιστο νόμιμο όριο BAC 0,8 τοις εκατό και οι οδηγοί που αρνούνται τη χημική δοκιμασία για δηλητηρίαση θα έχουν αυξημένες κυρώσεις.

Πόσο μπορείτε να πιείτε προτού να είστε 0,08% $;

Η άδεια οδήγησης μπορεί να ανασταλεί αμέσως για διάστημα έως ενός έτους για άρνηση συμμόρφωσης με ένα αίτημα δοκιμής BAC. Αυτό θεωρείται παραβίαση του νόμου περί σιωπηρής συναίνεσης, σύμφωνα με το οποίο κάθε άτομο που εκμεταλλεύεται αυτοκίνητο θεωρείται ότι έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για χημικό έλεγχο του αίματος, της αναπνοής ή των ούρων του, με σκοπό τον προσδιορισμό της αλκοόλης ή της ελεγχόμενης ουσίας περιεχόμενο του αίματος του / της.

Στο Αρκάνσας επιτρέπονται ανοικτά εμπορευματοκιβώτια σε ένα όχημα, αλλά ο οδηγός και οι επιβάτες δεν επιτρέπεται να πίνουν. Πιο γενικοί νόμοι για το οινόπνευμα και τι πρέπει να κάνετε εάν συλληφθείτε για ένα DUI.

Πρώτη καταδίκη DUI

Δεύτερη συνειδητοποίηση DUI (εντός 5 ετών)

Τρίτη σύλληψη DUI (εντός 5 ετών)

Τέταρτη παράβαση (εντός 5 ετών)

Κυρώσεις για άρνηση

Οδήγηση όταν η άδεια έχει ανασταλεί έχει τις ποινές της ποινής φυλάκισης 10 ημερών και μέχρι και χίλια δολάρια σε πρόστιμα.

Νόμοι περί άδειας οδήγησης του Αρκάνσας.