Τι πρέπει να κάνετε για αποκριές στο Tacoma

Τα καλύτερα εκδηλώσεις αποκριών και καταστήματα στο Tacoma

Το Tacoma βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στο South Sound και αποτελεί εξαιρετικό σημείο πηδαλιούχησης για μια σειρά από εκπληκτικά αξιοθέατα και δραστηριότητες του Halloween, συμπεριλαμβανομένων πολλών σωστών στην T-Town. Δεδομένου ότι η Tacoma δεν είναι τόσο γνωστή (ή πραγματικά γνωστή καθόλου) για τους σύλλογους όπως το Σιάτλ, δεν θα βρείτε τόσα πολλά μεγάλα κόμματα εδώ, αλλά θα βρείτε άφθονα μέρη για να πάρετε τα παιδιά σε τέχνασμα ή θεραπεία, στοιχειωμένα σπίτια, καθώς όπως πολλά μέρη για να ψωνίσετε για κάποια αποκριάτικα κοστούμια και προμήθειες.

Φάρσα ή κέρασμα

Τα εμπορικά κέντρα τείνουν να προσφέρουν μια νύχτα τρικ-ή-θεραπεία στο εσωτερικό, ασφαλές από τη βροχή και το κρύο. Τόσο το Tacoma Mall όσο και το South Hill Mall στο Puyallup κάνουν συνήθως αυτό. Το Mall τέχνασμα ή θεραπεία είναι ιδανικό για τα μικρότερα παιδιά. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακά!

Ορισμένες περιοχές της πόλης έχουν επίσης κοινά κόλπα-ή-θεραπεία περιστατικά. Το Proctor District κλείνει τους δρόμους για κυκλοφορία και τα παιδιά μπορούν να ξεγελάσουν ή να νοικιάσουν από τις επιχειρήσεις της γειτονιάς, το οποίο είναι ιδανικό ειδικά για τα μικρότερα παιδιά, καθώς η εμπορική περιοχή είναι συμπαγής. Για τα παιδιά όλων των ηλικιών, το Proctor District είναι ένας καλός προορισμός για τρικ ή θεραπεία. Η γειτονιά Whitman (που περιβάλλει το Whitman Elementary) μπορεί επίσης να είναι ένα καλό μέρος για να ξεγελάσετε ή να νοικιάσετε στο South End.

Στοιχειωμένα σπίτια

Τα στοιχειωμένα σπίτια του Τακόμα δεν είναι πάντα τα ίδια από χρόνο σε χρόνο, αλλά μπορείτε να υπολογίζετε σε στοιχειωμένα σπίτια που εμφανίζονται κάπου στην πόλη και πιθανόν σε περισσότερα από αυτά.

Οι φρίκες έχουν εμφανιστεί στην πλατεία Freighthouse, στο Μουσείο Ιστορίας της Ουάσινγκτον, στο Στάδιο Τσένι, καθώς και σε ανεξάρτητες τοποθεσίες κάθε χρόνο.

Ένα στέκι South Sound που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο είναι το Fright Fest στα άγρια ​​κύματα, το οποίο περιλαμβάνει τόσο πιο απαλούς φόβους για τους μικρούς όσο και περισσότερους τρόπους για μεγαλύτερα παιδιά και ενήλικες.

Για τα μεγαλύτερα παιδιά και τους ενήλικες, η πισίνα με κύματα γίνεται πάτωμα χορού και υπάρχουν μερικά στοιχειωμένα σπίτια για να περάσετε. Για μικρά παιδιά, υπάρχει το Booville, το οποίο είναι ευχάριστα απαίσιο. Μπόνους, πολλές από τις διαδρομές είναι ανοιχτές.

Εκδρομές Ghost

Το Σιάτλ προσφέρει μερικές περιηγήσεις φάντασμα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά η περιήγηση φάντασμα γύρω από το Halloween είναι μια ιδιαίτερη απόλαυση. Αν δεν θέλετε να κάνετε το ταξίδι στο Σιάτλ, μην ανησυχείτε. Το Tacoma έχει τις δικές του εκδρομές φάντασμα που λειτουργούν από Tacoma Ghost Tours. Οι tour-goers θα εξερευνήσουν την Antique Row της T-Town, περιοχές του κέντρου της πόλης και της περιοχής του Στάδιο, ενώ ακούτε ανατριχιαστικές ιστορίες με λίγο χιούμορ.

Maris Farms

Το Maris Farms είναι η τέλεια τρομακτική επιλογή για όσους ζουν σε κομητείες South King ή Pierce. Βρίσκεται στο Buckley, αυτό το αξιοθέατο είναι ιδανικό για οικογένειες, αλλά και για όσους θέλουν μια πραγματικά καλή τρομάρα. Με την μέρα, οι Maris Farms είναι γεμάτες με ευτυχισμένες hayrides, μπάλες κολοκύθας, φορτηγά τέρας, λαβύρινθο καλαμποκιού και πολλές δραστηριότητες. Το βράδυ, ο λαβύρινθος του καλαμποκιού μετατρέπεται σε ένα στοιχειωμένο ξύλο γεμάτο με τρόμους γύρω από κάθε γωνιά. Υπάρχουν συνήθως μερικά διαφορετικά στοιχειωμένα αξιοθέατα που συμβαίνουν, συμπεριλαμβανομένου του στοιχειωμένου λαβύρινθου καλαμποκιού, αλλά και ένα ζόμπι που πυροβολούν περιηγήσεις με λεωφορείο στο δάσος.

Τοποθεσία: 24713 Sumner Buckley Highway, Buckley

Λαβύρινθοι καλαμποκιού

Οι λαβύρινθοι καλαμποκιού μπορούν να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να γιορτάσετε το Απόκριες εάν δεν είστε πολύ για όλες τις φορεσιές και τις φοβερές ενδυμασίες. Περπατήστε το δρόμο σας μέσα από το καλαμπόκι, συχνά με τη βοήθεια ενδείξεων κατά μήκος του δρόμου. Πολλοί τοπικοί λαβύροι καλαμποκιού διπλασιάζονται ως μπαλώματα κολοκύθας και συχνά έχουν άλλη διασκέδαση μέρα ή νύχτα για να απολαύσουν.

Rutledge Corn Maze : Νότια του Tacoma στην Ολυμπία, το Rutledge Corn Maze αξίζει τον κόπο. Αυτό το λαβύρινθο έχει μια μοναδική συστροφή στο ότι έρχεται με ένα θέμα κάθε χρόνο και ο λαβύρινθος είναι διαμορφωμένος ώστε να μοιάζει με ένα πρόσωπο ή πράγμα από το θέμα. Εξερευνήστε το στοιχειωμένο λαβύρινθο, επιλέξτε μια κολοκύθα στο μπάλωμα κολοκύθας, ή ακόμα και αγοράστε φρέσκα προϊόντα.

Τοποθεσία: 302 93η Λεωφόρος νοτιοανατολικά, Ολυμπία

Spooner Farms: Θα βρείτε πολλούς λαβυρίνθους καλαμποκιού και μπαλώματα κολοκύθας για να διαλέξετε από το Puyallup, που βρίσκονται ως επί το πλείστον κοντά ή κοντά στον ποταμό δρόμο.

Το Spooner Farms διαθέτει ένα λαβύρινθο αραβοσίτου πέντε στρεμμάτων, καθώς και ένα κολοκύθα κολοκύθας, σφεντόνα κολοκύθας, ζώα αγροκτήματος και άλλα.

Τοποθεσία: 9710 State Route 162 Ανατολή, Puyallup

Picha Farms : Picha Farms είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να βρείτε τα τοπικά μούρα το καλοκαίρι, και ένα από τα καλύτερα μέρη για να απολαύσετε κάποια συγκομιδή σεζόν διασκέδαση, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Με ένα λαβύρινθο αραβοσίτου επτά στρεμμάτων για να περιπλανηθείτε, θα έχετε την δουλειά σας κομμένη για σας, αλλά υπάρχουν ενδείξεις στην πορεία.

Τοποθεσία: 6502 52nd Street E, Puyallup

Απόκριες Αγορές

Το Tacoma έχει πολλά μέρη για να βρείτε κοστούμια αποκριών, αν χρειάζεστε φθηνά κοστούμια για τα παιδιά σας ή θέλετε να πάτε όλοι έξω για ένα πάρτι αποκριών ενηλίκων. Για πιο προσιτές αποκριές κοστούμια και διακόσμηση, κοιτάξτε στο Value Village, το οποίο αποθέματα τόσο νέα όσο και μεταχειρισμένα αποκριάτικα κοστούμια κάθε χρόνο. Τα καταστήματα Spirit (και συχνά άλλα παρόμοια καταστήματα) εμφανίζονται επίσης σε κενές αποθήκες κάθε Σεπτέμβριο και διαθέτουν μια πλήρη γκάμα από όλα τα ανατριχιαστικά.

Το Tacoma έχει επίσης μερικές επιλογές υψηλότερου τέλους για ενοικίαση κοστουμιών, αν το μέσο κατάστημα κοστουμιών δεν επαρκεί. Βορειοδυτικά Κοστούμια και κοστούμια Lakewood, Μαγεία και Κλόουν φροντίζουν για τους ανθρώπους που μπορεί να χρειάζονται μια φορεσιά για σχεδόν κάθε περίσταση, όχι μόνο αποκριές. Ωστόσο, είναι δάσκαλοι του Απόκριες και αν δεν φέρουν αυτό που ψάχνετε, μπορούν να σας βοηθήσουν να το βρείτε.

Πηγαίνετε στο Σιάτλ

Ίσως ο Tacoma απλώς δεν έχει αυτό που αναζητάτε για τη διασκέδαση του Halloween, και αυτό είναι εντάξει. Εάν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να κάνετε venture στο Σιάτλ, όπου θα βρείτε πολλά μεγάλης κλίμακας πάρτι αποκριών και περισσότερες γειτονιές για να πάτε κόλπο ή θεραπεία.