Το REI Adventures προσφέρει εξαιρετικά ταξίδια για ταξίδια

Rafting στην Αλάσκα για πεζοπορία Άλπεις της Αυστρίας - REI Adventures Προσφέρει σπουδαία ταξίδια

Δεν το γνωρίζουν όλοι, αλλά ο υπαίθριος πωλητής λιανικής πώλησης εργαλείων REI προσφέρει επίσης μια εξαιρετική σειρά από ευκαιρίες για περιπέτεια. Οι εύστοχες ονομασίες REI Adventures της εταιρείας έχουν έναν συναρπαστικό και εκπληκτικό βαθύ κατάλογο των εξαιρετικά ενεργών ταξιδιωτικών ταξιδιών σε όλο τον κόσμο, που κυμαίνονται από τις περιπέτειες του Σαββατοκύριακου έως τις διακοπές των τριών εβδομάδων και πέρα ​​από αυτό.

Οι επισκέπτες σε μια περιπέτεια REI μπορούν να πάνε σε κανό, θαλάσσιο καγιάκ ή ράφτινγκ σε ποικίλες τοποθεσίες όπως η Αλάσκα, η Ισλανδία και η Ταϊλάνδη.

Εκείνοι που προτιμούν να ταξιδεύουν με τα πόδια ή με ποδήλατα μπορούν να κάνουν πεζοπορία ή ποδηλασία σε μέρη εξωτικά όπως η Ουγγαρία και το Βιετνάμ ή να εξερευνήσουν την περιοχή της Γαλλίας Provence. Αν ψάχνετε για περιπέτεια πολλαπλών αθλημάτων, εξαιρετική θέαση άγριας ζωής ή αναρριχητικό ταξίδι, οι πιθανότητες είναι ότι η REI Adventures θα έχει κάτι που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας τόσο σε απομακρυσμένες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο όσο και εδώ στις ΗΠΑ

Είναι εύκολο να βρείτε ταξίδια στην ιστοσελίδα

Το REI Adventures προσφέρει πάνω από 100 ενεργά ταξίδια στην ιστοσελίδα του, με επιλογές για να επισκεφθείτε όλες τις ηπείρους στον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης της Ανταρκτικής. Με τέτοιο τεράστιο κατάλογο για να κοσκινίσετε μέσα, είναι σημαντικό ότι η περιοχή είναι γρήγορη και εύκολη στην πλοήγηση. Ευτυχώς και οι δύο είναι αληθινοί, καθιστώντας την μια απλή υπόθεση για αναζήτηση για ταξίδια με βάση την ήπειρο, την περιοχή ή από ένα συγκεκριμένο άθλημα.

Η REI Adventures είναι μέρος της REI, η οποία διαθέτει περισσότερα από 150 καταστήματα σε όλη την Αμερική. Τα καταστήματα αυτά - μαζί με την ιστοσελίδα της REI - είναι γεμάτα από εξοπλισμό και ρουχισμό ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις της υπαίθρου και τους περιπλανώμενους ταξιδιώτες.

Και αν προτιμάτε να ταξιδέψετε με μια εταιρεία που δίνει πίσω στον κόσμο γύρω μας, είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι το 2016 η εταιρεία δωρίζει σχεδόν το 70% των κερδών της σε αιτίες που είναι κοντά και αγαπητέ στην καρδιά της, για να μην αναφέρουμε των μελών της. Ορισμένες από αυτές τις αιτίες περιλαμβάνουν την προστασία και αποκατάσταση του περιβάλλοντος, την αύξηση της πρόσβασης σε υπαίθριες δραστηριότητες και την ενθάρρυνση της συμμετοχής στην υπεύθυνη υπαίθρια αναψυχή.

Μερικά από τα δημοφιλέστερα ταξίδια REI Adventures περιλαμβάνουν πεζοπορία στα εθνικά πάρκα Zion και Bryce Canyon, πεζοπορία στο Everest Base Camp και λήψη ενός κλασικού σαφάρι στην Τανζανία. Η εταιρεία προσφέρει νέα ταξίδια σε τακτική βάση, ενημερώνει συνεχώς τα δρομολόγιά της και προσφέρει ένα συνδυασμό παραδοσιακών επιλογών ταξιδιού περιπέτειας με ευκαιρίες για επίσκεψη σε αναδυόμενους προορισμούς που παραμένουν λίγο έξω από το χτυπημένο μονοπάτι.

Για όσους αναζητούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι μπορεί να προσφέρει η REI Adventures, ο ιστότοπος της εταιρείας παρέχει ένα καλό σύνολο ερωτηματολογίων για να απαντήσει σε πιθανές ερωτήσεις. Ο ιστότοπος μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να αγοράσετε την κατάλληλη ταξιδιωτική ασφάλιση για κάλυψη καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας και προσφέρει συμβουλές και για σόλο ταξιδιώτες. Ουσιαστικά, είναι ένας καλός πόρος για όποιον σχεδιάζει ή εξετάζει ένα ταξίδι με τον τεχνίτη.

Περιπέτειες για τις Κυρίες

Η REI έχει επίσης αναλάβει ενεργό ρόλο στην αύξηση των γυναικών και στην ύπαιθρο. Για το σκοπό αυτό, ξεκίνησε το πρόγραμμα "Forces of Nature" το οποίο παρέχει εκατοντάδες μόνο σεμινάρια και σεμινάρια για γυναίκες, καθώς και την προώθηση εργαλείων ειδικά για γυναίκες για χρήση στις περιπέτειές τους.

Αλλά REI και REI Adventures έχουν επίσης συνδυαστεί μεταξύ τους για τη δημιουργία του προγράμματος Outessa επίσης.

Αυτά τα τριήμερα Σαββατοκύριακα είναι επίσης αυστηρά μόνο κυρίες, προσφέροντας στις γυναίκες την ευκαιρία να μάθουν νέες υπαίθριες δεξιότητες και αθλήματα - όπως ορεινή ποδηλασία και ορειβασία - σε ασφαλή, εποπτευόμενα περιβάλλοντα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία. Τα στρατόπεδα της Outessa πραγματοποιούνται σε μέρη όπως η Καλιφόρνια και το Νιου Χάμσαϊρ, επιτρέποντας τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων γυναικών. Και με περισσότερες από 1000 εκδηλώσεις για να διαλέξετε, υπάρχουν πολλές περιπέτειες που πρέπει να έχουν.

Εάν αυτές οι αποδράσεις στο Σαββατοκύριακο δεν είναι αρκετές, ωστόσο, το REI Adventures έχει επίσης μια σχισμή των μοναδικών ταξιδιών των γυναικών που είναι μακρύτερες και πιο περιεκτικές.

Περισσότερες κορυφαίες εταιρίες ταξιδιών περιπέτειας

Εδώ είναι ένας σύνδεσμος με τις επιλογές μου για κορυφαίες εταιρίες ταξιδιών περιπέτειας - ταξιδιωτικούς πράκτορες που μπορούν να κάνουν το όνειρο ταξίδι σας πραγματικότητα. Ρίξε μια ματιά. Αν η αγαπημένη σας εταιρεία δεν βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, ενημερώστε με σε ένα email.

Στείλτε το στο kungfujedi@gmail.com.

Ψάχνετε για εταιρείες ειδικών περιπέτειας και αθλητικών ταξιδιών;

Ψάχνετε για ονειρεμένα ταξίδια ποδηλάτων και περιπέτειες ;
Ψάχνετε για πολυ-αθλητικά ταξίδια με αδρεναλίνη;
Ψάχνετε για τα καλύτερα ταξίδια Rafting παγκοσμίως ;
Ψάχνετε για πηγές για σπουδαία ταξίδια οικογενειακής περιπέτειας ;
Ψάχνετε για διασκεδαστικές διακοπές εκμάθησης σε όλο τον κόσμο ;