Επανεξέταση της αλιείας Westwest Fishpond

Η μεταφορά της σωστής τσάντας μαζί σας σε ένα ταξίδι περιπέτειας είναι σχεδόν εξίσου σημαντική με αυτό που βάζετε μέσα σε αυτό. Τυπικά, ψάχνουμε για κάτι που είναι ανθεκτικό και ευέλικτο, ενώ παράλληλα μου επιτρέπει να ταξιδεύω φως και γρήγορα. Γενικά, αυτό σημαίνει ένα σακίδιο, αν και συχνά ταξιδεύουμε με μια τσάντα duffel αντί ανάλογα με το ύφος του ταξιδιού. Πρόσφατα, είχαμε την ευκαιρία να μεταφέρουμε μαζί μας το ταξίδι του Westwater Rolling Carry On από το Fishpond σε ένα ταξίδι και διαπιστώσαμε ότι δεν πληρούσε μόνο τα αρκετά αυστηρά κριτήρια μας, αλλά κατάφερε να υπερβεί τις προσδοκίες μας με πολλούς τρόπους.

Χαρακτηριστικά του θαλάσσιου ιπτάμενου Fishpond Rolling Carry On

Το πρώτο πράγμα που μας έπληξε για το Westwater ήταν πόσο τραχύ και ανθεκτικό ήταν. Χτισμένο από τα ιδιόκτητα ανακυκλωμένα 420D TPU υφάσματα της Fishpond που ονομάζεται CLYCLEPOND, αυτή η τσάντα αισθάνεται σαν να μπορεί να μεταφερθεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον και να βγει σχεδόν ολοκαίνουργια. Αυτά τα ίδια υφάσματα δίνουν σε αυτό το ντεκολτέ ένα μέτρο αντοχής στο νερό που δεν υπάρχει στις περισσότερες άλλες τσάντες, επιτρέποντας στο Westwater να μεταφέρει άψογα από το αεροδρόμιο σε ένα αλιευτικό σκάφος ή στο σέρφινγκ χωρίς να παραλείψει να αναβοσβήνει.

Το fishpond, το οποίο είναι γνωστό κυρίως ως εταιρεία που κάνει εργαλεία για τους ψαράδες, εγκατέστησε επίσης μια μεγάλη δόση τραχύτητας στους τροχούς που βρίσκονται και στην τσάντα. Οι τροχοί σε οποιοδήποτε κομμάτι αποσκευών είναι συχνά κάτι που δεν σκέφτεστε πραγματικά εκτός αν δεν είναι επαρκές για τη δουλειά ή να αρχίσετε να υποχωρείτε στα μισά του ταξιδιού σας.

Αλλά το Westwater διαθέτει ένα μικρό σύνολο τροχών που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και όταν συνδυάζεται με τη τηλεσκοπική χειρολαβή, καταφέρνουν να κρατούν τον τσάντα να κυλήσει με γρήγορο ρυθμό και στις λείες επιφάνειες και στο τραχύ έδαφος.

Φυσικά, εάν προτιμάτε να μην κυλήσετε με αυτήν την τσάντα, μπορεί να μεταφερθεί και σαν ένα standard duffle, ή ακόμα καλύτερο, να τεντωθεί στους ώμους σας σαν σακίδιο.

Η Fishpond συμπεριέλαβε έξυπνα μια σειρά από ιμάντες ώμου, οι οποίοι έρχονται πολύ χρήσιμοι όταν μεταφέρουν ένα μεγάλο φορτίο σε μεγαλύτερη απόσταση. Αυτό το επίπεδο ευελιξίας στο πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Westwater για τη μεταφορά εργαλείων εκτιμάται ιδιαίτερα, ιδιαίτερα όταν μεταβαίνουμε σε διαφορετικούς τύπους περιβάλλοντος.

Στο εσωτερικό του, αυτό το duffle προσφέρει ένα ογκώδες κύριο θάλαμο που προσφέρει χωρητικότητα άνω των 53 λίτρων. Αυτό αρκεί για να αποθηκεύσετε σχεδόν όλα όσα θα χρειαστείτε για μια εβδομαδιαία εκδρομή σε σχεδόν οπουδήποτε στον πλανήτη. Και επειδή η τσάντα είναι τόσο ανθεκτική στα στοιχεία, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι τα σημαντικά αντικείμενα σας θα προστατεύονται καλά στην πορεία. Στην πραγματικότητα, εκτός από το να βυθιστούμε εντελώς στο νερό, δεν μπορούμε να φανταστούμε ένα σενάριο όπου το εσωτερικό αυτής της τσάντας θα βρέχεται. Αυτό το καθιστά εξαιρετική επιλογή για κάθε είδους ταξίδι όπου μπορεί να εμπλέκεται το νερό ή η έντονη βροχή.

Εκτός από τον κύριο θάλαμο, στην τσάντα αυτή υπάρχει μόνο μία άλλη τσέπη αποθήκευσης. Έρχεται με τη μορφή εσωτερικής τσέπης κατασκευασμένης από αδιάβροχο, διαφανές πλαστικό. Αυτό είναι το ιδανικό μέρος για την αποθήκευση ενός smartphone, διαβατηρίου ή άλλων σημαντικών εγγράφων που θέλετε να κρατήσετε οργανωμένα και κοντά σας.

Το να βλέπετε τι ακριβώς υπάρχει στην τσέπη σας είναι μια ωραία προσθήκη, καθώς εξοικονομείτε χρόνο όταν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Μικρές γροθιές

Ενώ θα θέλαμε να έχουμε δει μια μικρότερη οργανωτική τσέπη στο εξωτερικό της τσάντας επίσης, μια τέτοια προσθήκη μπορεί να έχει διακυβεύσει την αντίσταση στο νερό της συσκευασίας. Δεδομένης της επιλογής του ενός ή του άλλου, πιστεύουμε ότι η Fishpond έλαβε τη σωστή απόφαση, επιλέγοντας να καταστήσει την τσάντα αυτή όσο το δυνατόν πιο αδιάβροχη, έστω και αν αυτό συνέβη σε βάρος πρόσθετων επιλογών αποθήκευσης.

Η μόνη άλλη μας γροθιά με αυτή την τσάντα είναι ότι είναι λίγο πάνω στην βαριά πλευρά. Αυτό είναι κατανοητό δεδομένου ότι είναι φτιαγμένο από παχιά, ανθεκτικά στο νερό υφάσματα και περιλαμβάνει έναν ανθεκτικό μηχανισμό για την έλαση του μέσα από το αεροδρόμιο. Αλλά το βάρος αυτών των αντικειμένων αυξάνεται γρήγορα, και ως εκ τούτου, το Duffle Westwater συμβολίζει την κλίμακα στα 5,75 λίβρες πριν τοποθετήσετε ακόμη και οτιδήποτε μέσα σε αυτό.

Σε σύγκριση με κάτι σαν το σακίδιο Atmos 50 του Osprey, το οποίο προσφέρει παρόμοια ικανότητα μεταφοράς, το Westwater ζυγίζει περισσότερο από μια λίβρα και μισό περισσότερο. Φυσικά, το σακίδιο πρέπει να έχει μια κάλυψη βροχής προστιθέμενη σε αυτό ακόμη και να αρχίσει να έρχεται κοντά στο επίπεδο της αντοχής στο νερό που προσφέρει το duffle, αλλά αυτή είναι μια σχετικά ελαφριά προσθήκη.

Το Westwater έχει ακόμα ένα ωραίο χαρακτηριστικό γνώρισμα στο μανίκι του που οι ταξιδιώτες συχνά θα εκτιμούν επίσης. Είναι αρκετά μικρό για να θεωρηθεί μια τσάντα μεταφοράς από τις περισσότερες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες και μπορεί να χωρέσει στο διαμέρισμα του αεροσκάφους, εκτός από το μικρότερο αεροσκάφος. Για όσους από εμάς δεν θέλουν να ελέγξουν τις τσάντες μας, αυτό είναι ένα μεγάλο επίδομα, καθώς άλλοι τροχοφόροι ντουφέλες που έχουμε ταξιδέψει σίγουρα δεν μπορούν να επιτύχουν το ίδιο αυτό άθλο.

Τελικές σκέψεις

Με μια τιμή των 240 δολαρίων, το Westwater δεν αποτελεί μικρή επένδυση. Αλλά αν είστε ταξιδιώτης που εκτιμά την ευελιξία που φέρνει στο τραπέζι και χρειάζεται μια τσάντα που προσφέρει υψηλό βαθμό αντοχής στο νερό, αυτή είναι μια φανταστική επιλογή. Και δεδομένου ότι είναι απίστευτα σκληρό και ανθεκτικό, πιθανότατα θα σας συνοδεύσει σε πολλές περιπέτειες. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε όταν επενδύετε τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας.