Αναθεώρηση της συσκευής: Σακίδιο Ταξιδίου Travel Timbuk2 Aviator

Για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν το φως, η εξεύρεση της τέλειας τσάντας που σας επιτρέπει να χτυπήσετε το δρόμο με ένα ελάχιστο ποσό εργαλείων και χύμα είναι επιτακτική. Αυτή η τσάντα πρέπει να είναι ελαφριά, συμπαγής και εύκολη στη μεταφορά, ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να συσκευάζετε ό, τι χρειαζόμαστε για λίγες μέρες στο δρόμο. Θα πρέπει να έχει απλό σχεδιασμό, να προσφέρει πολλές επιλογές για τη σωστή οργάνωση των σημαντικών σας αντικειμένων και να παρέχει εύκολη πρόσβαση στα στοιχεία αυτά ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Αυτό είναι ακριβώς το Aviator Convertible Travel Backpack (έκδοση 2015) από την Timbuk2, το οποίο το καθιστά μία από τις πιο ευέλικτες τσάντες μεταφοράς που διατίθενται.

Τι κάνει το σακίδιο ταξιδιού Timbuk2 Aviator Convertible Travel Stand Out

Με την πρώτη ματιά, δεν είναι εύκολο να δούμε τι ακριβώς φέρνει ο Aviator στο τραπέζι. Πρόκειται για ένα βραχιολάκι σε σχήμα κούκλας, το οποίο φαίνεται μάλλον πλασματικό, ελάχιστα για να το ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Αλλά με την περαιτέρω επιθεώρηση, θα δείτε γρήγορα ότι δεν έχει μόνο μια σειρά από στοχαστικά στοιχεία σχεδιασμού που είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσουν κάθε συχνή πτήση, αλλά είναι ιδιαίτερα βολικό για όσους από εμάς που επιθυμούν να χτυπήσουν το δρόμο με ένα ελάχιστο ποσό εργαλεία στη ρυμούλκηση.

Ο Aviator όχι μόνο παρουσιάζει την υψηλή ποιότητα κατασκευής του εμπορικού σήματος του Timbuk2, αλλά κατασκευάζεται από ανθεκτικά υφάσματα που είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν τις ακαμψίες που συνοδεύουν την συχνή διαδρομή. Αυτό δημιουργεί την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα πακέτο που μπορείτε να μεταφέρετε μαζί σας σε πολυάριθμες περιπέτειες χωρίς να δείχνει πολύ φθορά καθόλου.

Στην πραγματικότητα, ενώ το έκανα δοκιμές για αυτήν την αναθεώρηση, το έφερα σε αρκετά ταξίδια και το πακέτο μου συνεχίζει να φαίνεται ολοκαίνουργιο.

Όσον αφορά τις επιλογές αποθήκευσης, ο Aviator έχει πολλά να προσφέρει. Όχι μόνο έχουν τσέπες με φερμουάρ σε όλη την κορυφή και το μπροστινό μέρος της συσκευασίας, υπάρχουν επίσης διπλοί κάτοχοι μπουκαλιών νερού και από τις δύο πλευρές.

Ένα ευρύχωρο εσωτερικό διαμέρισμα και μια άλλη μεγάλη τσέπη κάτω από το καπάκι της συσκευασίας είναι εκεί όπου ο κύριος όγκος των αντικειμένων σας θα πάει, συμπεριλαμβανομένων των ενδυμάτων, των παπουτσιών και των μικρών προσωπικών αντικειμένων. Αυτοί οι δύο θάλαμοι μπορούν να ενωθούν μεταξύ τους απλά αποσυνδέοντας ένα διαχωριστικό στρώμα από ύφασμα στο εσωτερικό του πακέτου. Αυτό παρέχει περισσότερη ευελιξία όσον αφορά τη συσκευασία, παρέχοντας ταυτόχρονα στους ταξιδιώτες επιλογές όσον αφορά το πώς τους αρέσει να κρατούν τα πράγματα οργανωμένα.

Ο Timbuk2 δεν έχει ξεχάσει όσους από εμάς πρέπει να μεταφέρουμε έναν υπολογιστή μαζί μας όταν ταξιδεύουμε. Ένα κρυφό μανίκι για φορητό υπολογιστή μπορεί να βρεθεί μέσα σε ένα θάλαμο με φερμουάρ που βρίσκεται κατά μήκος του πίσω μέρους του Aviator. Αυτό το πολύ καλυμμένο διαμέρισμα παρέχει άφθονη προστασία για το πολύτιμο σημειωματάριό σας και είναι αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει υπολογιστές με μέγεθος μέχρι και 15 ".

Αυτή η τσάντα ταξιδιού έχει τη μοναδική δυνατότητα να μπορεί να μετατρέψει από ένα σακίδιο σε ένα duffle μέσα σε μια στιγμή ειδοποίηση. Οι άνετοι ιμάντες ώμου του Aviator μπορούν να γεμιστούν μακριά σε ένα ακόμη κρυφό διαμέρισμα, μετατρέποντάς το αποτελεσματικά σε μια τσάντα που μεταφέρετε με το χέρι αντί να το ρίχνετε πάνω από τον ώμο. Οι λαβές σε κάθε πλευρά και στο μέτωπο σημαίνουν ότι ποτέ δεν πρέπει να ψάξετε για έναν τρόπο να σηκώσετε το πακέτο είτε, ανεξάρτητα από την κατεύθυνση στην οποία κάθεται.

Και όταν πρέπει να ταξιδέψετε ταχύτερα, απλώς τραβήξτε έξω τους ιμάντες των ώμων για άλλη μια φορά, βάλτε το πακέτο στην πλάτη σας και αφήστε το.

Με την περαιτέρω επέκταση της ιδέας της τσάντας duffle, τα φερμουάρ της πρόσοψης του Aviator ανοίγουν, επιτρέποντας την πλήρη πρόσβαση στο εσωτερικό της τσάντας. Αυτό καθιστά απίστευτα εύκολο τον εντοπισμό των αντικειμένων που ψάχνετε, για να μην αναφέρουμε το φορτίο του πακέτου με όλα τα πράγματα που θέλετε να πάρετε μαζί σας όταν βγείτε στο δρόμο. Με εντυπωσίασε συνεχώς το επίπεδο πρόσβασης που παρέχεται από αυτό το πακέτο, παρόλο που πρέπει να περάσετε από φερμουάρ και κορδόνια για να το κάνετε.

Το Aviator είναι κατασκευασμένο για να είναι ένα αυτόνομο πακέτο που παρέχει όλα όσα χρειάζεστε σε ένα συμπαγές πακέτο. Αλλά αν έχει ένα μειονέκτημα, είναι πιθανώς ότι είναι λίγο μεγάλο και ογκώδες για να χρησιμεύσει ως μια δωρεάν τσάντα μεταφοράς σε άλλες αποσκευές και είναι λίγο πολύ μικρό για ταξίδια που διαρκούν περισσότερο από μερικές μέρες.

Αλλά για εκείνους που χρειάζονται ένα σακίδιο / duffel για αυτά τα ταξίδια, είναι απολύτως τέλεια. Γνωρίζω ότι σίγουρα θα είναι η επιλογή μου για βραχυπρόθεσμα ταξίδια στο μέλλον, καθώς παρέχει τη χωρητικότητα που χρειάζομαι για λίγες μέρες στο δρόμο χωρίς να χρειάζεται να συμβιβαστώ με κανέναν τρόπο.

Διαθέσιμο σε μαύρο, καφέ και γκρι χρώμα, ο Aviator πωλεί για $ 189 στην ιστοσελίδα Timbuk2. Υποστηρίζεται επίσης από μια εγγύηση διάρκειας ζωής που διασφαλίζει ότι η επένδυσή σας είναι καλά προστατευμένη στο μέλλον.