Πρώτη Παρασκευή στο Las Vegas Downtown Arts District

Με μια νέα ομάδα ιδιοκτησίας που διοργανώνει τις εκδηλώσεις της πρώτης Παρασκευής του Λας Βέγκας, οι ώρες έχουν επεκταθεί, έχουν προστεθεί περισσότερες οθόνες καλλιτεχνίας που επικεντρώνονται σε διαφορετικά είδη και έχει βελτιωθεί η στάθμευση και η διατροφή. Την πρώτη Παρασκευή το Λας Βέγκας εξελίσσεται και σύντομα θα δείτε ένα μεγαλύτερο και καλύτερο γεγονός από αυτό του παρελθόντος.

Επίσης, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι ο Οργανισμός της Πρώτης Παρασκευής κάνει περισσότερα για να βοηθήσει και να βελτιώσει την κοινότητα τέχνης, ώστε να ψάχνει για γεγονότα και συμβάντα σε κάθε μήνα.

Η κοινότητα και οι πόροι είναι ό, τι αφορά η οργάνωση και αναπτύσσονται. Δείτε την ιστοσελίδα τους για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει με την πρώτη Παρασκευή στο Λας Βέγκας.

Τι είναι η Πρώτη Παρασκευή;

Η πρώτη Παρασκευή είναι μια γιορτή της τέχνης με τον τρόπο που η τέχνη πρέπει να εκτιμηθεί. Πρόκειται για μια εκδήλωση της κοινότητας όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και ενθαρρύνονται να δουν τι πρέπει να προσφέρουν οι καλλιτέχνες της Νότιας Νεβάδας.

Παίρνετε τέχνη, φαγητό, ψώνια, μια μικρή μουσική και πολλή διασκέδαση. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε το βράδυ της Παρασκευής σας στο Λας Βέγκας από ό, τι την Πρώτη Παρασκευή.

Μεταφορά

Η πρώτη υπηρεσία μεταφοράς από την Παρασκευή θα διαρκέσει από τις 4:30 έως τις 23:30. Θα υπάρχει άφθονος δωρεάν χώρος στάθμευσης καθώς και 5 θέσεις στάθμευσης. Εάν σταθμεύετε σε μη εξουσιοδοτημένους χώρους στάθμευσης, ίσως υποβληθείτε σε ρυμούλκηση
Μπορείτε επίσης να πάρετε περισσότερες πληροφορίες της πρώτης Παρασκευής Las Vegas από τη σελίδα του Facebook.

Υποβολές καλλιτεχνών

Καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται να υποβληθούν για να είναι μέρος της Πρώτης Παρασκευής του Λας Βέγκας, μπορούν να υποβάλουν χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.

Όλοι οι τύποι τέχνης θα επανεξεταστούν, συμπεριλαμβανομένης της ζωγραφικής, της βιοτεχνίας, της ζωντανής μουσικής κλπ., Υποβάλλοντας την Πρώτη Σελίδα του Λας Βέγκας στις Υποβολές Ερωτήσεις σχετικά με τις υποβολές έργων τέχνης μπορούν να κατευθύνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στάθμευση?

Οι πληροφορίες στάθμευσης αλλάζουν τόσο συχνά που το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε την ιστοσελίδα τους για τις καλύτερες επιλογές στάθμευσης για την πρώτη Παρασκευή στο κέντρο του Λας Βέγκας.

Ποιο είναι το Ίδρυμα της Πρώτης Παρασκευής;

Το Ίδρυμα της πρώτης Παρασκευής συνεργάζεται με οργανώσεις κοινωφελούς οργάνωσης στην κοιλάδα του Λας Βέγκας, συμπεριλαμβανομένων σχολείων, ομάδων νέων, ανώτερων κέντρων, εθνικών και θρησκευτικών οργανώσεων και άλλων μη κερδοσκοπικών οργανώσεων. Εορτάζουμε την ποικιλομορφία και εμπλέκουμε τους ανθρώπους γύρω από ένα κεντρικό κεντρικό θέμα - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!

Σκοπός τους: Να παράσχει μια μακροχρόνια κοινοτική προσπάθεια συνεργασίας μεταξύ του ιδιωτικού τομέα, του δημόσιου τομέα και της κυβέρνησης για τη δημιουργία, τη διευκόλυνση και τη διαχείριση καλλιτεχνικά εμπνευσμένων προσπαθειών σε όλα τα μέσα και την βελτίωση και τον εμπλουτισμό της κοινωνίας, χαμηλού εισοδήματος και αποεπενδυμένων κοινοτήτων.

Δείτε την ιστοσελίδα τους

Σχεδιάζω ένα ταξίδι? Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια συμφωνία είναι με τον σωστό Οδηγό για το Λας Βέγκας. Αποκτήστε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τα εισιτήρια, τις κρατήσεις και τους καλύτερους τρόπους για να συγκρίνετε τι θα κοστίσει στο Λας Βέγκας.