Πολυτελής Boutique στο Delano Las Vegas

Πλήρης αποκάλυψη: Είμαι βράχος. Είμαι πάντα ένας βράχος. Είμαι ταξιδιωτικός συγγραφέας με πτυχίο Γεωλογίας. Έτσι, η είσοδος στο ξενοδοχείο Delano στο Λας Βέγκας και το περπάτημα μεταξύ δύο τεράστιων τεμαχίων ψαμμίτη είναι το ισοδύναμο ζεστής φανέλας χειμώνα το πρωί.

Η άνεση είναι ενσωματωμένη.

Με αυτό είπε, τη στιγμή που περπατάτε κάτω από το φωτεινό διάδρομο στο Delano Las Vegas, με πυλώνες για να πλαισιώσετε την είσοδό σας και μια ατμόσφαιρα που συνδυάζει τάξη, κομψότητα και μια πινελιά πολυτέλειας, το πλαίσιο του νου σας χάνεται στην αύρα μιας μπουτίκ ξενοδοχείο που δεν ξέρει ότι βρίσκεται στο Λας Βέγκας.

Η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών έχει οριστεί σε ένα επίπεδο που απαιτεί την αναπροσαρμογή των προσδοκιών σας. Δεν είναι μόνο για το χαμόγελο και την υποδοχή, είναι για την υποδοχή και την πρόσκληση.

Σε μια συρρίκνωση, η πρώτη σας συνάντηση με το προσωπικό του Delano Las Vegas σας παρουσιάζει την προσωπική προσοχή, την προσοχή στη λεπτομέρεια και τις λεπτομέρειες της διαμονής σας. Μπορείτε να μάθετε ότι όσο μπορείτε να νιώσετε σαν να μπήκατε σε ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο, είστε πραγματικά μέρος μιας μεγαλύτερης οντότητας. Μετά από όλα, αυτό το 43 ιστορικό ξενοδοχείο που αισθάνεται οικεία είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο ακίνητο με πάνω από 900 δωμάτια και είναι λίγα βήματα μακριά από το Mandalay Bay Resort .

Σε έναν τέλειο κόσμο μπορείτε να έχετε όλη τη δράση του Λας Βέγκας που ίσως χρειαστείτε με ένα νεύμα σε εκείνους τους ταξιδιώτες που ελπίζουν για περισσότερα. Με το Delano αυτό το μικρό κομμάτι επιπλέον που έρχεται με τη μορφή της ατομικής προσοχής, της πολυπλοκότητας και της ξεχωριστής διαφοράς στο ύφος κάνουν για διακοπές στο Λας Βέγκας που αλλάζουν νοοτροπία.

Ελέγξτε τις φωτογραφίες του Delano Las Vegas

Ο καθοριστικός παράγοντας στο Delano Las Vegas

Καθίζω και μιλάω με ένα ποτήρι του EH Taylor νεώτερου Μικρού Bourbon μπροστά μου. Οι υπολειμματικές γεύσεις του πιπεριού και ο θυμωμένος υπαινιγμός ενός πούρου που είχα στη Δομινικανή Δημοκρατία δεν με αποσπούν την προσοχή από την άνεση που είναι ο Franklin.

Το λόμπι μπαρ που θέτει τον τόνο για τη διαμονή σας στο Delano θα πρέπει να είναι το επίκεντρο της διαμονής σας. Βαθιά δερμάτινα καναπέδες για προσεγμένες συνομιλίες ή ένα μπαρ που απασχολεί μια τάξη μπάρμαν που αποκαλύπτει τα μυστικά και τις αποχρώσεις των ποτών που επιθυμείτε. Αν υπάρχει ένα σημείο που αποπνέει ό, τι είναι το Delano Las Vegas, βρίσκεται σε αυτό το χώρο.

Ενώ οι μπάρμαν είναι τόσο γνώστες και πραγματικά προσεκτικοί αυτό που θα εντυπωσιαστείτε με 32 μπίρες βιοτεχνίας και 22 κρασιά από το γυαλί. Αυτός ο κατάλογος, επιμελημένος από τον Harley Carbery, διευθυντή του οίνου στο Mandalay Bay, είναι μια εξέταση του ουρανίσκου του εμπνευσμένου πότη. Αυτό το μενού αποτελείται από κρασιά που απλά δεν θα μπορείτε να βρείτε στο γυαλί στο Λας Βέγκας. Οι μπύρες και τα κρασιά επιλέχτηκαν μέσα από μια σειρά γευστικών δοκιμασιών και συζητήσεων σαν να προορίζονταν μόνο για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Εκεί βρίσκεται ο τύπος για τον Franklin και το Delano Las Vegas. Η προσοχή στη λεπτομέρεια καθιστά το πλήρες πακέτο δυνατό για ένα διαφορετικό είδος του θέρετρου του Λας Βέγκας.

Τα δωμάτια στο Delano Las Vegas

Το Delano Las Vegas βρίσκεται στο πλαίσιο και το χώρο του The Hotel at Mandalay Bay. Αυτή η αλλαγή σήματος οδήγησε σε αλλαγές σχεδίου και στυλ, αλλά εξακολουθεί να φιλοξενείται μέσα στις παραμέτρους του πρώην μισθωτή του κτιρίου.

Αυτό πραγματικά είναι όπου οι ομοιότητες τέλος. Τα σχέδια χρωμάτων έχουν αλλάξει και τα έπιπλα έχουν ενημερωθεί. Τα μπάνια φαίνονται πολύ οικεία αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ακριβώς τα ίδια. Τα δωμάτια είναι ακόμα πολύ ευρύχωρα με ξεχωριστό καθιστικό και υπνοδωμάτια και οι τουαλέτες είναι μεγάλες. Η πολυτέλεια και οι ανέσεις στο δωμάτιο είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να περιμένετε από ένα ξενοδοχείο ανώτατης κατηγορίας, τραβήξτε έτσι μια ρόμπα και παντόφλες και καθίστε μπροστά σε εκείνη την γιγαντιαία τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Τα πρόσθετα

Ο τελευταίος όροφος του σπιτιού MIX και για μια θέα, είναι δύσκολο να νικήσει. Το εστιατόριο θα πάρει ένα makeover σύντομα, αλλά για ένα σαλόνι και ένα σαλόνι είναι δύσκολο να νικήσει. Η Della's Kitchen είναι η θέση σας για πρωινό και μεσημεριανό γεύμα και θα πρέπει να δοκιμάσετε το burger τους. Είναι από τα καλύτερα στην πόλη. 3940 Ο καφές και το τσάι σερβίρουν γλυκά και μικρά δαγκώματα.

Ένας διάδρομος συνδέει το Delano Las Vegas με το Mandalay Bay Resort, οπότε όλα και οτιδήποτε Λας Βέγκας απέχει λιγότερο από 5 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι εάν χρειάζεστε σούσι από το Kumi , τη Βότκα από την Κόκκινη Πλατεία ή μια εκπομπή από το Cirque du Soleil έχετε πλήρη πρόσβαση σε αυτό. Μην ξεχάσετε την πισίνα στο Mandalay Bay και στο spa Bathhouse στο Delano ή το Mandalay Spa.

Delano Las Vegas

3940 Las Vegas Blvd.

Δίπλα στο Mandalay Bay Resort