Υπάλληλος εθνικής επιβολής του νόμου στην Washington, DC

Ένας οδηγός επισκεπτών του μνημείου αξιωματικών επιβολής του νόμου

Ο εθνικός νόμος επιβολής του νόμου μνημόσυνο στην Ουάσιγκτον, DC τιμά τους ομοσπονδιακούς, κρατικούς και τοπικούς φορείς επιβολής του νόμου για την αφοσίωσή τους και τη θυσία τους. Το μνημείο διαθέτει χάλκινα γλυπτά που απεικονίζουν μια σειρά ενηλίκων λιονταριών που προστατεύουν τα μικρά τους, συμβολίζοντας τον προστατευτικό ρόλο των αξιωματικών επιβολής του νόμου. Μπλε-γκρι μαρμάρινα τείχη είναι εγγεγραμμένα με τα ονόματα περισσότερων από 18.000 αξιωματικών που έχουν σκοτωθεί στη γραμμή των καθηκόντων (που χρονολογείται από το 1792).

Κάθε Μάιο, κατά τη διάρκεια της Εθνικής Εβδομάδας Αστυνομίας, προστίθενται νέα ονόματα νεκρών αξιωματικών στους τοίχους μνημείων των εθνικών αρχών επιβολής του νόμου. Όλα τα πρόσφατα χαραγμένα ονόματα είναι επίσημα αφιερωμένα στο Μνημείο κατά τη διάρκεια της ετήσιας παρακολούθησης κεριών.

Δείτε φωτογραφίες του μνημείου

Να φτάσετε στο μνημόσυνο αξιωματικών επιβολής του νόμου

Διεύθυνση: Πλατεία Δικαστηρίων, 400 μπλοκ της οδού Ε, ΒΔ Ουάσινγκτον, DC. Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι η πλατεία των Δικαστηρίων. Ο χώρος στάθμευσης είναι συνήθως διαθέσιμος κοντά ή κοντά στο Memorial. Δείτε ένα χάρτη

Το Μνημείο είναι ανοιχτό 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα.

Κέντρο Επισκεπτών Μνημείου

Το Κέντρο Επισκεπτών, που βρίσκεται σε απόσταση δύο τετραγώνων από το μνημείο της οδού 400 7th Street, NW, Ουάσινγκτον, DC, διαθέτει έργα τέχνης, φωτογραφίες, διαδραστικά βίντεο και μια ειδική έκθεση με αναμνηστικά στοιχεία των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου. Το κατάστημα δώρων του Κέντρου Επισκεπτών προσφέρει μια ποικιλία από ειδικά αναμνηστικά αντικείμενα και δώρα. Το Κέντρο επισκεπτών είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 π.μ. έως 5 μ.μ., Σάββατο, 10 π.μ. έως 5 μ.μ. και Κυριακή, μεσημέρι έως 5 μ.μ.

Εθνικό Μουσείο Επιβολής του Νόμου

Ένα τεράστιο υπόγειο χώρο 55.000 τετραγωνικών ποδιών θα κατασκευαστεί κοντά στο μνημείο που θα αναφέρει την ιστορία της αμερικανικής επιβολής του νόμου μέσω υψηλής τεχνολογίας, διαδραστικών εκθεμάτων, συλλογών, έρευνας και εκπαίδευσης. Το μουσείο έχει αρχίσει να κατασκευάζεται και προβλέπεται να ανοίξει το 2018.

Διαβάστε περισσότερα για το Μουσείο.

Ιστοσελίδα: www.nleomf.com

Σχετικά με το Ταμείο Μνημονίου των Υπαλλήλων Επιβολής του Εθνικού Δικαίου

Ιδρύθηκε το 1984, ο ιδιωτικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός είναι αφιερωμένος στην αφήγηση της ιστορίας της αμερικανικής επιβολής του νόμου και την καθιστώντας ασφαλέστερη για όσους υπηρετούν. Το Memorial Fund διατηρεί το μνημόσυνο του εθνικού νομικού εκτελεστικού και εργάζεται τώρα για τη δημιουργία του Μουσείου Εθνικής Επιβολής του Νόμου, το οποίο θα αναφέρει την ιστορία της αμερικανικής επιβολής του νόμου μέσω υψηλής τεχνολογίας, διαδραστικών εκθέσεων, ιστορικών αντικειμένων και εκτεταμένου εκπαιδευτικού προγραμματισμού. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.LawMemorial.org.

Αξιοθέατα Κοντά στο Μνημείο