Εθνικό Μουσείο Επιβολής του Νόμου στην Ουάσιγκτον

Το Εθνικό Μουσείο Επιβολής του Νόμου είναι μια πρωτοβουλία ιδιωτικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, το Εθνικό Ταμείο Μνημόσυνης των Επιτακτών του Εθνικού Δικαίου, για να πει την ιστορία της αμερικανικής επιβολής του νόμου. Η οργάνωση συγκεντρώνει χρήματα για την κατασκευή 55.000 τετραγωνικών ποδιών, κυρίως υπόγειου μουσείου, το οποίο θα βρίσκεται δίπλα στον Εθνικό Μνημόσυνο των Επιτακτών του νόμου στην Ουάσινγκτον. Το Μουσείο θα είναι μια φυσική επέκταση του μνημείου και θα περιλαμβάνει υψηλής τεχνολογίας, διαδραστικά εκθέματα, συλλογές, έρευνα και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Οι επισκέπτες θα είναι "αξιωματικοί της ημέρας" και θα βιώσουν από πρώτο χέρι τις καταστάσεις στις οποίες επιβάλλονται συχνά οι φορείς επιβολής του νόμου, από τη λήψη αποφάσεων διαιρεμένου δευτερολέπτου όταν συλλαμβάνεται ένας ύποπτος στον έλεγχο των βασικών ιατροδικαστικών τεχνικών.

Παρά το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε τελετουργική τελετή το 2010, η κατασκευή άρχισε τον Φεβρουάριο του 2016. Ο αρχιτέκτονας και ο σχεδιαστής Davis Buckley έχει επιλεγεί για να σχεδιάσει και να κατασκευάσει το μουσείο. Θα είναι μια μοναδική και σύγχρονη αρχιτεκτονική δομή σχεδιασμένη ως ενεργειακά αποδοτικό κτίριο πιστοποίησης LEED. Η ημερομηνία έναρξης προβλέπεται για τα μέσα του 2018.

Όταν ολοκληρωθεί, το Εθνικό Μουσείο Επιβολής του Νόμου θα περιλαμβάνει μια τεράστια συλλογή ιστορικών αντικειμένων και αφιερωμένων χώρων για έρευνα και εκπαίδευση. Εκπαιδευτικά προγράμματα θα είναι διαθέσιμα για παιδιά σχολικής ηλικίας, οικογένειες, ενήλικες και επαγγελματίες του τομέα της επιβολής του νόμου. Μια αίθουσα αναμνηστικών θα τιμήσει περισσότερους από 19.000 αξιωματικούς επιβολής του νόμου, των οποίων τα ονόματα είναι εγγεγραμμένα στον εθνικό νόμο επιβολής του νόμου μνημόσυνο.

Δείγματα αντικειμένων

Τοποθεσία

Δικαστική πλατεία, 400 μπλοκ της οδού Ε, ΒΔ Ουάσιγκτον, DC. Το μουσείο θα κατασκευαστεί κοντά στο σταθμό του μετρό Judiciary Square. Δείτε ένα χάρτη της συνοικίας Penn

Σχετικά με τους αρχιτέκτονες και προγραμματιστές Davis Buckley

Οι αρχιτέκτονες και προγραμματιστές του Davis Buckley σχεδιάζουν νέα κτίρια, αστικό σχεδιασμό και προσαρμοστικά έργα επαναχρησιμοποίησης που ενσωματώνουν ιστορικά και σύγχρονα στοιχεία του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένων μουσείων, ερμηνευτικών και αναμνηστικών προγραμμάτων και τοποθεσιών. Άλλα έργα στην Ουάσιγκτον περιλαμβάνουν το Μουσείο Σπιτιού Stephen Decatur, την Σχολή Kennedy Kreiger, το Woodlawn, το The Watergate Hotel και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.davisbuckley.com.

Ιστοσελίδα: www.nleomf.org/museum