Ποια ζώνη ώρας είναι το Σιάτλ και άλλες βορειοδυτικές πόλεις;

Γεγονότα σχετικά με την ώρα του Ειρηνικού

Ποια ζώνη ώρας είναι στο Σιάτλ; Η σύντομη απάντηση είναι ότι η Emerald City βρίσκεται στη ζώνη ώρας του Ειρηνικού, αλλά για μερικά ακόμα γεγονότα σχετικά με τις άλλες πόλεις της περιοχής που βρίσκονται στην ζώνη ώρας του Ειρηνικού με το Σιάτλ και άλλες τυπογραφικές ζώνες, διαβάστε παρακάτω!

Ποιες άλλες βορειοδυτικές πόλεις βρίσκονται στην ώρα του Ειρηνικού;

Ενώ μερικά κράτη έχουν ένα χάσμα ωριαίας ζώνης εντός των συνόρων τους, όλο το κράτος της Ουάσινγκτον βρίσκεται στη ζώνη ώρας του Ειρηνικού, όπως και το Όρεγκον και η Καλιφόρνια.

Αυτό σημαίνει ότι όλες οι μεγάλες πόλεις της Βορειοδυτικής Ευρώπης, όπως το Τακόμα, η Ολυμπία, το Bellingham και το Πόρτλαντ, το Όρεγκον, καθώς και οι πόλεις της Ανατολικής Ουάσιγκτον, όπως το Spokane, βρίσκονται επίσης στην Ειρηνευτική Ζώνη.

Το Βόρειο Αϊντάχο και η Νεβάδα είναι επίσης σε ώρα Ειρηνικού, ώστε να μπορείτε να ταξιδέψετε αρκετά μακριά και ευρύ στις δυτικές πολιτείες χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσετε μια αλλαγή του χρόνου.

Τι ώρα είναι στο Σηάτλ αυτή τη στιγμή;

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε.

Από πού προέρχονται οι ζώνες ώρας;

Μέχρι το 1883, οι περισσότερες τοπικές πόλεις και περιοχές σε όλες τις ΗΠΑ έβαλαν το δικό τους χρόνο από τον ήλιο, αλλά μετά την έναρξη των σιδηροδρομικών γραμμών διασχίζοντας το έθνος και μεταφέροντας τους ανθρώπους σε εκατοντάδες μίλια μέσα σε μία ημέρα, αυτό το σύστημα τοπικής εποχής έγινε πρόβλημα. Έγινε αδύνατο να κρατήσεις τα δρομολόγια ή για να γνωρίζουν οι επιβάτες πότε θα εμφανιστούν για το τρένο τους με αυτό το σύστημα. Το 1883, οι ΗΠΑ μετέφεραν να έχουν τέσσερις κανονικές ζώνες ώρας για να επιλύσουν το ζήτημα.

Πώς προσαρμόζεται η ζώνη ώρας του Ειρηνικού στο παγκόσμιο σχήμα των πραγμάτων;

Η ζώνη ώρας του Ειρηνικού είναι οκτώ ώρες πίσω από τη Συντονισμένη Παγκόσμια Ώρα, την οποία θα δείτε ως UTC-8.

Υπάρχουν συνολικά 40 ζώνες ώρας στον κόσμο. Υπάρχουν τέσσερις ζώνες ώρας στις Ηνωμένες Πολιτείες: Ειρηνικός, Βουνό, Κεντρική και Ανατολική. Υπάρχει διαφορά μίας ώρας μεταξύ του κράτους της Ουάσινγκτον και των πόλεων που βρίσκονται στη ζώνη ώρας του βουνού, μια διαφορά δύο ωρών στην κεντρική ζώνη ώρας και μια διαφορά τριών ωρών στην Ανατολική ζώνη ώρας.

Στοιχεία για την ζώνη ώρας του Ειρηνικού

Η ζώνη ώρας του Ειρηνικού είναι η δυτικότερη ζώνη ώρας στις Ηνωμένες Πολιτείες, που σημαίνει ότι είναι η τελευταία που βλέπει την ανατολή και το ηλιοβασίλεμα κάθε μέρα.

Εφόσον βρισκόμαστε τρεις ώρες πίσω από την Ανατολική Ακτή, ο χρόνος επίσης συχνά λειτουργεί καλά για ζωντανές εκπομπές από την Ανατολή - μπορούμε να παρακολουθήσουμε νωρίτερα τα βράδια από ό, τι κάνουν.

Η εξαίρεση είναι το βράδυ του Σαββάτου Live - αυτό μεταδίδεται στις 11:30 μ.μ., όπως συμβαίνει στην Ανατολική Ακτή, οπότε η West Coasters το βλέπει με καθυστέρηση.

Αν δεν είστε τόσο σπουδαίοι για να υπολογίσετε τη διαφορά ώρας μεταξύ του πού βρίσκεστε και του πού βρίσκεται κάποιος άλλος, υπάρχουν εργαλεία ηλεκτρονικής βοήθειας, όπως αυτό που ονομάζεται Μετατροπέας ζώνης ώρας.

Η Αλάσκα παρατηρεί επίσης την ίδια ώρα με την ζώνη ώρας του Ειρηνικού, αλλά δεν καλεί τη ζώνη ώρας με το ίδιο όνομα. Αντίθετα, το κράτος χρησιμοποιεί την ώρα της Αλάσκας.

Τι γίνεται με τη θερινή ώρα;

Το κράτος της Ουάσιγκτον παρατηρεί το χρόνο θερινής ώρας. Κατά τη διάρκεια της θερινής ώρας, τα ρολόγια της Πολιτείας της Ουάσινγκτον προωθούνται μία ώρα, πράγμα που μας καθιστά UTC-7 (ή μόνο επτά ώρες πίσω από το Coordinated Universal Time).

Η θερινή ώρα συμβαίνει σε διαφορετικές ημερομηνίες κάθε χρόνο, αλλά ξεκινά πάντα τη δεύτερη Κυριακή του Μαρτίου (ωρολογιακή ώρα μπροστά) μέχρι την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου (ρολόι προς τα πίσω μία ώρα).

Στις ΗΠΑ, τα ρολόγια συνήθως αλλάζουν επίσημα στις 2 το πρωί της Κυριακής.

Ορισμένες πολιτείες, όπως η Αριζόνα και η Χαβάη, δεν κάνουν θερινή ώρα. Επομένως, αν βρίσκεστε σε μια ζώνη ώρας που κάνει - όπως βρίσκεστε στο Σιάτλ - τότε θα πρέπει να υπολογίσετε τη διαφορά, ανάλογα με την εποχή του χρόνου. Σε εποχές που η Ουάσιγκτον είναι σε κανονική ώρα, η Αριζόνα είναι μία ώρα μπροστά μας. Σε εποχές που έχουμε χρόνο Ειρηνικού, η Αριζόνα και η Ουάσινγκτον έχουν την ίδια στιγμή.

Ο θερινός χρόνος διαρκεί περίπου από τα μέσα Μαρτίου έως τα μέσα Νοεμβρίου.

Περισσότερες Σημειώσεις Σιάτλ