2017 Washington Nationals WInterfest: Χειμερινό Φεστιβάλ

Απολαύστε μια συνάντηση για το Winter Meet and Greet με την ομάδα Μπέιζμπολ της Εθνικής Ουάσινγκτον

Η Washington Nationals φιλοξενεί το ετήσιο Winterfest στο Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσιγκτον, στην Ουάσινγκτον, για να επιτρέψει στους οπαδούς να γιορτάσουν την ομάδα κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής. Στο πανηγύρι συμμετέχουν παίκτες, προπονητές και προσωπικό της ομάδας που προσφέρουν μια γεμάτη διασκέδαση μέρα με διάφορες δραστηριότητες, όπως κλουβιά ζωντανής μάχης, αποκλειστικές συνεδρίες Q & A, Kids Zone, διαδραστικά παιχνίδια και πολλά άλλα. Τα κουπόνια αυτόγραφα θα είναι διαθέσιμα στις αρχές Δεκεμβρίου με βάση την πρώτη προτεραιότητα.

Το Winterfest είναι ένα fundraiser για το Washington Nationals Dream Foundation, μια φιλανθρωπική οργάνωση που έχει δεσμευτεί να βελτιώσει τη ζωή των παιδιών και των εφήβων στην περιοχή της Ουάσιγκτον, υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες που επικεντρώνονται στους ακαδημαϊκούς, τις τέχνες, τη διατροφή και τον αθλητισμό.

Ημερομηνία και ώρα: Σάββατο, 16-17 Δεκεμβρίου, 2017, 11:30 - 16:00

Τοποθεσία: Κέντρο Συνεδρίων της Ουάσινγκτον, 801 Mount Vernon Place (9η και 7η Στ.), ΒΔ
Ουάσιγκτον. Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι η πλατεία Mount Vernon. Δείτε ένα χάρτη και οδηγίες

Winterfest Χαρακτηριστικά


Είσοδος: $ 35 Ενήλικες. $ 25 Παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών εκ των προτέρων. Οι κατόχους εισιτηρίων περιόδου θα λάβουν $ 5 από το τέλος εισόδου και θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση στην εκδήλωση για μια ολόκληρη ώρα πριν το Winterfest ανοίξει στο ευρύ κοινό.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο από τους πολίτες

Οι φίλοι ενθαρρύνονται να φέρουν ένα νέο, ανοιχτό παιχνίδι για να επωφεληθούν από την ευρύτερη Ουάσιγκτον League της Ουάσινγκτον και να κερδίσουν την ευκαιρία να συναντήσουν έναν παίκτη Nationals. Οι δωρητές θα λάβουν μία φόρμα συμμετοχής για κάθε δωρεά και δεν υπάρχει όριο για το πόσα δώρα μπορεί να προσφέρει ένας ανεμιστήρας. Δέκα δωρητές θα επιλεγούν τυχαία για να συναντηθούν με έναν παίκτη Nationals, να τραβήξουν φωτογραφίες και να λάβουν αυτόγραφα. Οι συναντήσεις και χαιρετισμούς θα λάβουν χώρα αργά το απόγευμα και κάθε νικητής μπορεί να συνοδεύεται από έναν επισκέπτη.

Οι εθνικές αρχές της Ουάσινγκτον, η ομάδα Μπέιζμπολ της Major League που ανήκει στην τοπική οικογένεια Lerner, παίζουν 81 εγχώρια παιχνίδια κάθε εποχή στο Nationals Park, που βρίσκεται στη Νοτιοανατολική Ουάσιγκτον. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους υπηκόους της Ουάσινγκτον, ανατρέξτε στον οδηγό για το μπέιζμπολ της Ουάσινγκτον

Σχετικά με το Ίδρυμα Dream Nationals Dream

Το Εθνικό Ίδρυμα της Ουάσινγκτον ιδρύθηκε το 2005 και ξεκίνησε εκ νέου ως Ίδρυμα Dream Nationals Dream το 2007 με νέους ιδιοκτήτες ομάδων, την οικογένεια Lerner και συνεργάτες. Το Ίδρυμα Dream είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση 501 (c) 3, αριθμός φορολογικού μητρώου 34-2034830. Οι συνεισφορές σε αυτόν τον οργανισμό αφαιρούνται από το άρθρο 170 του Κώδικα Εσωτερικού Εισοδήματος.

Μπορείτε να κάνετε μια online δωρεά στο washington.nationals.mlb.com/was/community/dreamfoundation/give.