Προετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από αυτή την λιγότερο γνωστή πρόσοψη της πόλης

Ξεχάστε τι νομίζετε ότι γνωρίζετε για το Loveland

Το Loveland μπορεί να μην είναι η πρώτη πόλη που σκέφτεστε να επισκεφθείτε όταν έρχεστε στο Κολοράντο. Είναι εύκολα επισκιασμένη από μερικά από τα υπόλοιπα τουριστικά κληρώσεις και τις πόλεις κολλεγίων στην Front Range.

Αλλά αυτή η πρώην μικροσκοπική πόλη νότια του Fort Collins έχει πραγματικά ανθίσει κατά την τελευταία δεκαετία και έχει αρχίσει να έχει εθνική προσοχή.

Ακόμη και οι ντόπιοι σημειώνουν και σχεδιάζουν καθημερινά κατιόντα για να δουν το νέο πρόσωπο του Loveland.



Το Loveland έχει ονομαστεί μία από τις 10 καλύτερες πόλεις του Κολοράντο για νέες οικογένειες και ονομάστηκε ένα από τα 10 καλύτερα μέρη στο Κολοράντο - μια τεράστια τιμή σε ένα κράτος με πολλές βραβευμένες πόλεις. Το ποσοστό εγκληματικότητας είναι χαμηλό, έχει χαμηλό ποσοστό ανεργίας και έχει αναγνωριστεί και ως εξαιρετικά υγιές.

Επιπλέον, η ονομασία Loviva ονομάστηκε Loveland μία από τις 100 πρώτες θέσεις για να ζήσει για το 2016 και η USA Today χαρακτήρισε την πόλη σε μια ιστορία για τις γραφικές πόλεις.

Αυτή είναι ακριβώς η αρχή.

Εδώ είναι έξι άλλοι λόγοι που θέλετε να προγραμματίσετε μια επίσκεψη στο Loveland στις επόμενες διακοπές σας στο Colorado:

1. Η άποψή του για το Front Range είναι από τις καλύτερες.

Σίγουρα, είναι δύσκολο να κατατάξουμε τα βουνά. είναι όλοι εκπληκτικοί. Αλλά είναι επίσης δύσκολο να αρνηθεί κανείς ότι το Longs Peak και το Mount Meeker κάνουν ένα εκπληκτικό ζευγάρι. Είναι δύο από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της Front Range και μια πεμπτουσία άποψη του Κολοράντο που πρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία. Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τις "δίδυμες αδελφές" από το Loveland, το οποίο πλαισιώνει ολόκληρη την ημέρα σας σε ένα από τα πιο όμορφα σκηνικά του κόσμου.

2. Είναι μια ευθεία βολή στο Estes Park και στο Rocky Mountain National Park.

Το Loveland είναι μια γρήγορη διαδρομή προς το Εθνικό Πάρκο Rocky Mountain - σίγουρα ημερήσια απόσταση από το ταξίδι. Είναι εύκολο να φτάσετε στα βουνά και πίσω, με την ευκαιρία να επιστρέψετε σε μια καλά διορισμένη πόλη σε χαμηλότερο ύψος. Αυτό απευθύνεται σε εξωκοινωνικούς επισκέπτες που υποφέρουν από ασθένεια σε υψόμετρο ή εκτιμούν μια ευρύτερη επιλογή εστιατορίων και καταστημάτων που μπορούν να συσκευαστούν οι μικροί Έσσετες.

Οδηγήστε το φαράγγι για να δείτε το πάρκο και να κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο σας στο Loveland ή ακόμα και στη βάση του φαραγγιού. Μια εξαιρετική επιλογή είναι το Sylvan Dale Guest Ranch. Μείνετε σε μια ιδιωτική καμπίνα σε αυτό το ιπποδρόμιο, πηγαίνετε σε μια διαδρομή μονοπάτι και απολαύστε την ειρηνική θέα.

3. Μπορείτε να αναπνεύσετε καλά εδώ.

Στην πραγματικότητα, η Movoto αναγνώρισε την Loveland ως ένα από τα καλύτερα μέρη του κράτους, επισημαίνοντας την σχεδόν τέλεια ποιότητα του αέρα. Ίσως να διαφωνείτε αν δεν είστε από αυτό το υψόμετρο. Ο αέρας μπορεί να αισθάνεται λίγο λεπτός και ξηρός. Θα το συνηθίσεις.

4. Ο ποταμός περνά μέσα από αυτό.

Ο διάσημος ποταμός Big Thompson περνάει από το Loveland, το οποίο είναι μεγάλη είδηση ​​για τους ανθρώπους που απολαμβάνουν την αλιεία μύγας. Θα δυσκολευτείτε να βρείτε ένα καλύτερο μέρος για να βγείτε έξω.

5. Υπάρχουν πολλοί μοναδικοί τρόποι να βγείτε έξω και να ενεργοποιήσετε.

Το Loveland διαθέτει 17 μίλια μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας, τέσσερα διαφορετικά γήπεδα γκολφ και οκτώ διαφορετικά πάρκα - συμπεριλαμβανομένων των λιμνών Boyd και Carter, όπου μπορείτε να κάνετε κατασκήνωση και βάρκα.

Έπειτα υπάρχει ο ανοιχτός χώρος του κορμού του διαβόλου, ένας από τους πιο ασυνήθιστους σχηματισμούς πετρωμάτων στην πολιτεία. Κόκκινοι βράχοι εκσφενδονίζονται από τη γη σε μια ακανθώδη γραμμή που μοιάζει με μια μαζική, ακανθώδη ραχοκοκαλιά (εξ ου και το όνομα). Ένα μονοπάτι θα σας οδηγήσει ακριβώς πάνω στην σπονδυλική στήλη, και το μονοπάτι των 12 μιλίων θα σας δώσει πρόσβαση σε περισσότερες από 2.000 στρέμματα παρθένα έρημο.

Φέρτε το άλογό σας, το ποδήλατό σας, το καλάθι για πικνίκ ή τα παπούτσια. Σίγουρα, φέρτε τη φωτογραφική μηχανή σας.

6. Τα ψώνια είναι νόμιμα.

Ενώ η δυτική τέντα του Loveland επικεντρώνεται στους πρόποδες, στον ανοιχτό χώρο, στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις και στον ποταμό, όσο πιο μακρύτερα κατευθυνθείτε ανατολικά, τόσο πιο «μητροπολιτική» γίνεται η πόλη. Δεν είναι μεγάλη πόλη, αλλά θα εκπλαγείτε να βρείτε αυτές τις πολλές επιλογές αγορών σε μια πόλη μόλις 71.000.

Το Downtown είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε περίεργες αντίκες και vintage ρούχα, καθώς και boutiques hip, όπως το Vintage Willow. Βρείτε διάφορα εμπορικά κέντρα καθώς συνεχίζετε ανατολικά με δημοφιλείς αλυσίδες (Kohls, Target, Marshalls, τέτοια πράγματα), μέχρι να φτάσετε σε ένα από τα δύο εμπορικά κέντρα της πόλης. Ναι, το Loveland έχει δύο διαφορετικά εμπορικά κέντρα.

Το εμπορικό κέντρο πωλεί καλούδια σε ποσοστό έως και 70%. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν τους Coach, Sketchers, Nike, Levis και J.Crew.



Σε όλη τη διασταύρωση υπάρχουν τα καταστήματα Promenade στο Centrera, όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερα από 70 διαφορετικά καταστήματα και εστιατόρια, όπως το Macy's, το Charlotte Russe και το Victoria's Secret.