Τι να κάνετε πριν φύγετε για Disneyland

Χρησιμοποιήστε αυτήν τη λίστα ελέγχου των πραγμάτων για να κάνετε πριν φύγετε για τη Disneyland και ελπίζουμε ότι θα έχετε ένα υπέροχο ταξίδι!

Οσο πιο γρήγορα μπορείς

Θα πάρετε τις καλύτερες τιμές στο αεροπορικό εισιτήριο και θα έχετε την καλύτερη ευκαιρία να βρείτε εκείνο το δωμάτιο του ξενοδοχείου που έχετε ονειρευτεί, αν το κρατήσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

Ένα μήνα πριν φύγετε

Δεν μπορείτε να τα κάνετε νωρίτερα, αλλά τώρα είναι η ώρα.

Κάντε κράτηση για δείπνο στο Blue Bayou, το Cafe Orleans Carthay Circle και το κρασί Trattoria. Τώρα είναι επίσης καιρός να κάνετε κράτηση για ένα γεύμα χαρακτήρα μέσα ή έξω από το πάρκο. Η σελίδα κράτησης θέσεων διαμονής One-Stop Disneyland έχει συνδέσμους και αριθμούς τηλεφώνου για να σας βοηθήσει να το κάνετε γρήγορα.

Για πτήσεις προς Orange County στις Southwest Airlines, πάρτε τα εισιτήριά σας εντός της επόμενης εβδομάδας έως 10 ημέρες, πριν αρχίσουν να ανεβαίνουν οι ναύλοι (κάτι που συμβαίνει δύο εβδομάδες μπροστά - ή περισσότερο).

Κάντε κράτηση σε μια περιοδεία Disneyland : Αν θέλετε να περπατήσετε στα βήματα του Walt ή να κάνετε μια ξενάγηση, κάντε κράτηση τώρα ή μπορεί να γεμίσουν.

Reserve Disneyland Γεύματα φαγητού και χαρακτήρα: Πρέπει επίσης να γίνει τώρα, πριν είναι πολύ αργά.

Δύο εβδομάδες πριν φύγετε

Καθίστε μαζί με τα παιδιά ή τους συντρόφους σας για να μιλήσετε για το τι θέλετε να κάνετε. Μετρήστε το ύψος του παιδιού σας πριν επισκεφθείτε και ελέγξτε τις περιγραφές της Disneyland και της Περιπέτειας Καλιφόρνιας, ώστε να γνωρίζετε ποια βόλτα μπορούν να πάνε.

Ελέγξτε τις συμβουλές μας για εξοικονόμηση χρόνου στη σειρά , παραγγείλετε το Ridemax και αρχίστε να δημιουργείτε το δρομολόγιό σας με το χρόνο - ή κάντε λήψη των κορυφαίων εφαρμογών Disneyland .

Διαβάστε πώς να είστε έξυπνος επισκέπτης της Disneyland

Το RideMax σας δίνει ένα πρόγραμμα που σας κρατάει σε βόλτες και έξω από τις γραμμές και δεν θα πάμε σε ένα ταξίδι της Disneyland χωρίς αυτό.

Μπορεί να σας εξοικονομήσει τόσο χρόνο ώστε να είστε σε θέση να μείνετε λιγότερες ημέρες, γι 'αυτό σας προτείνουμε να το αγοράσετε πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο .

Μια εβδομάδα πριν φύγετε

Αν κάποιος στην ομάδα σας είναι επιρρεπής σε ασθένεια κίνησης, αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας θεραπείες.

Εκτυπώστε το δρομολόγιό σας ή βεβαιωθείτε ότι είναι διαθέσιμο στην κινητή συσκευή σας.

Φόρτωση σε εφαρμογές: Εάν έχετε μια κινητή συσκευή, υπάρχουν πολλές εφαρμογές εκεί έξω - αλλά είναι δύσκολο να γνωρίζετε ποιες λειτουργούν καλύτερα και που απλά καταλαμβάνουν χώρο στην οθόνη σας. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε τη διαφορά - οι καλύτερες από αυτές δεν είναι μόνο δωρεάν, αλλά μπορούν να κάνουν το ταξίδι σας στο Disneyland πιο διασκεδαστικό.

Εκτυπώστε τα eTickets σας εάν τα αγοράσατε στο διαδίκτυο ή βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πού είναι τα εισιτήριά σας από χαρτί εάν τα είχατε παραδώσει. Και αν πετάτε στην Disneyland, τα βάζετε στη μεταφορά σας, μόνο σε περίπτωση που οι αποσκευές σας αποφασίσουν να κάνουν διακοπές κάπου αλλού.

Αν είσαι γελώντας στη Disneyland, ξέρω πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να καταλάβεις τι να πακετάρεις. Έχω πάει εκεί τόσες φορές - και είδα όλους τους φίλους μου να γεμίζουν αποτυχίες - που δημιούργησα έναν οδηγό μόνο για σένα. Εδώ είναι τι πρέπει να συσκευάσετε για τη Disneyland - και τι δεν έχετε .

Εκτυπώστε τις επιβεβαιώσεις κράτησης ξενοδοχείων και πτήσεων και συσκευάστε τις για να πάρετε μαζί τους.

Εκτυπώστε τις οδηγίες και στο ξενοδοχείο σας.

Όταν είστε έτοιμοι να Pack για Disneyland

Ελέγξτε την πρόβλεψη : Γενικεύσεις σχετικά με τον καιρό της Καλιφόρνιας είναι συχνά λάθος. Πάρτε ένα λεπτό για να μάθετε αν ο καιρός προβλέπει ένα κύμα καύσωνα τον Ιανουάριο ή έναν κατακλυσμό τον Ιούλιο - και δείτε τι να συσκευάσετε σε κάθε εποχή. Ελέγξτε τις συμβουλές της Disneyland για περισσότερες ιδέες για το τι πρέπει να φέρει (και τι όχι).

Εκκενώστε τη βροχή : Εάν ταξιδεύετε το χειμώνα όταν βρέχει, οι ομπρέλες είναι δύσκολο να διαχειριστούν. Πακέτα καπέλα ή αδιάβροχα με κουκούλες αντ 'αυτού.

Αφαιρέστε τον ήλιο : Φέρτε αδιάβροχο αντηλιακό, καπέλα με ένα καλώδιο (ώστε να μην πετάξουν σε μια βόλτα) και γυαλιά ηλίου, ειδικά το καλοκαίρι.