Πότε ανθίζει το Κεράσι του Μπρούκλιν;

Τα καλύτερα σημεία για να δείτε τα ανθισμένα δέντρα κερασιάς

Ποτέ δεν θα μάθετε τον καιρό που θα έχετε κατά τη διάρκεια της άνοιξης του Μπρούκλιν. Οι ντόπιοι έχουν σανδάλια και μπότες χιονιού στο έτοιμο για τον εκλεκτικό καιρό τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Ωστόσο, κάθε άνοιξη, παρά το μίγμα της ψυχρής και ζεστής θερμοκρασίας, όπως το ρολόι, τα άνθη κερασιού μας καλωσορίζουν από έναν κρύο χειμώνα και είναι ενδείξεις ότι έφτασε μια άλλη άνοιξη. Τα Cherry Blossoms είναι το πιο πολύχρωμο και συναρπαστικό θέαμα, αλλά δυστυχώς, όπως πολλές πτυχές της φύσης, η ομορφιά της είναι σύντομη.

Εάν έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι στην πόλη της Νέας Υόρκης την άνοιξη και ψάχνετε για ανθισμένα κεράσι, εδώ είναι τα καλύτερα σημεία για να τα βρείτε στο Μπρούκλιν. Πότε ανθίζουν τα δέντρα των κερασιών του Μπρούκλιν;

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν βλέποντας κεράσι σε πάρκα και γειτονιές του Μπρούκλιν, αλλά ειδικά στον περίφημο Βοτανικό Κήπο του Μπρούκλιν. Αλλά πότε ακριβώς είναι η εποχή των άνθη του κερασιού, και πότε λουλούδια τα κερασιά πραγματικά λουλουδιών;

Πότε είναι η εποχή του κερασιού ανθίσει;

Η περίοδος άνθη Cherry στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης τρέχει από τα μέσα Μαρτίου έως τα τέλη Απριλίου. Στην πραγματικότητα, διαφορετικές ποικιλίες κερασιάς ανθίζουν σε διαφορετικούς χρόνους την άνοιξη. Τα κερασιά δρυώνουν πριν από τα κεράσι. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε την εποχή των ανθισμένων κερασιών σε μια περίοδο εβδομάδων και να δείτε διάφορα δέντρα να ανθίζουν κατά τη διάρκεια του μήνα.

Όπως γνωρίζουν πολλοί κάτοικοι της περιοχής, η εποχή των ανθισμένων κερασιών χαρακτηρίζεται στο Μπρούκλιν από μια όμορφη επίδειξη διαφόρων ποικιλιών κερασιού στο Βοτανικό Κήπο του Μπρούκλιν.

Στην πραγματικότητα, αν θέλετε να βρείτε την ιδανική στιγμή για να δείτε τα άνθη των κερασιών, η ιστοσελίδα του Βοτανικού Κήπου του Μπρούκλιν έχει ένα Cherrywatch, επισημαίνοντας τα διάφορα δέντρα στον κήπο και όταν είναι σε άνθιση. Ο Βοτανικός Κήπος του Μπρούκλιν είναι διάσημος για τον εορτασμό της άφιξης της σεζόν κερασιάς με:

Ο Βοτανικός Κήπος του Μπρούκλιν βρίσκεται σε Prospect Heights, κοντά στο Μουσείο Μπρούκλιν, την Κεντρική Βιβλιοθήκη του Μπρούκλιν, το Prospect Park και το Park Slope στη λεωφόρο 900 Washington.

Μπορείτε να δείτε Κεράσι Blossoms σε άλλα μέρη του Μπρούκλιν;

Ναι μπορείς. Αν δεν είστε οπαδός πλήθους, εδώ υπάρχουν κάποιες άλλες εναλλακτικές λύσεις. Περάστε ένα ανοιξιάτικο απόγευμα στο νεκροταφείο Greenwood Wood στο Greenwood Heights. Κάντε μια βόλτα στο γαλήνιο ιστορικό νεκροταφείο στα τέλη Μαρτίου και θα δείτε τα άνθη των κερασιών να ανθίζουν.

Σύμφωνα με το Τμήμα Πάρκων της Νέας Υόρκης, μπορείτε να δείτε τα κεράσια να ανθίζουν στο Borough Hall, κοντά στην οδό Joralemon Street, Lenox Street & Cadman Plaza West. Αυτή η περιοχή βρίσκεται μέσα και γύρω από το γραφικό Brooklyn Heights. Αφού εντοπίσετε τα δέντρα βλάστησής σας, κάντε τον εαυτό σας σε μια βόλτα γύρω από τα γραφικά Brooklyn Heights.

Αυτό το ιστορικό τμήμα του Μπρούκλιν εξακολουθεί να έχει λίγα λιθόστρωτα δρομάκια και είναι επίσης το σπίτι του Brooklyn Heights Promenade, με εκπληκτική θέα στο χαμηλότερο Μανχάταν.

Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε τα μετρητά για τον Βοτανικό Κήπο του Μπρούκλιν (μια άκρη-δωρεάν την Τρίτη), κατευθυνθείτε προς το γειτονικό πάρκο Prospect, όπου μπορείτε να δείτε κεράσι δέντρα ανθίζουν τον Απρίλιο. Εάν ο καιρός το επιτρέπει, πακετάρετε ένα μεσημεριανό γεύμα και ξεκινήστε την πικ-νικ σας εποχή στο γκαζόν σε αυτό το αγαπημένο πάρκο του Μπρούκλιν.

Οι ανεμιστήρες Cherry Blossom οι οποίοι τυχαίνει να είναι δρομείς πρέπει να παίζουν τα παπούτσια τους και να συμμετέχουν στο Cherry Tree 10-Miler του Prospect Park Track Club. Αν και ο αγώνας θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο, λίγο πριν αρχίσει η εποχή του Cherry Blossom, είναι μια παράδοση που τρέχει το Μπρούκλιν.

Εάν βρίσκεστε στο Μπρούκλιν κατά τη διάρκεια της άνοιξης, φροντίστε να χαράξετε χρόνο για να σταματήσετε και να δείτε τα άνθη κερασιάς.

Μην ξεχνάτε τη φωτογραφική μηχανή σας, επειδή θέλετε να κάνετε Instagram αυτές τις φωτογραφίες #cherryblossom.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein