Άμεσες & Άμεσες Πτήσεις προς Διεθνές Αεροδρόμιο Βανκούβερ (YVR)

Οι Αεροπορικές Εταιρείες που Προσφέρουν Μηνιαίες Πτήσεις στο Βανκούβερ από όλο τον κόσμο

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ (YVR) είναι το διεθνές αεροδρόμιο για το Βανκούβερ, BC. Αν και είναι τεχνικά τοποθετημένο στο Richmond, BC (30 λεπτά νότια από το κέντρο του Βανκούβερ, με το αυτοκίνητο), είναι το πλησιέστερο και μεγαλύτερο αεροδρόμιο που εξυπηρετεί το μετρό Βανκούβερ.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ εξυπηρετείται από την ταχεία διαμετακόμιση του Καναδά Line, καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση από και προς το αεροδρόμιο στο κέντρο του Βανκούβερ. Ταξί, λεωφορεία και υπηρεσίες αυτοκινήτων είναι επίσης διαθέσιμα.

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στο Βανκούβερ είναι να πετάξετε ασταμάτητα. Αυτές είναι οι αεροπορικές εταιρείες που πετούν όλο το Βανκούβερ, καθώς και οι πόλεις από όπου πετούν.

Canadian Airlines με απευθείας πτήσεις προς το Βανκούβερ

Η Air Canada είναι η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του Καναδά. Είναι μέλη της Star Alliance, που σημαίνει ότι συνεργάζονται με διεθνείς αεροπορικές εταιρείες που είναι επίσης μέλη της Star Alliance. Εάν έχετε συχνά μίλια με αεροπλάνο Star Alliance (π.χ. United Airlines, Air China, Lufthansa), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα μίλια και να κερδίσετε μίλια στην Air Canada.

Η Air Canada προσφέρει αεροπορικές πτήσεις για το Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ (YVR) από το

West Jet: Το West Jet είναι η δεύτερη μεγάλη αεροπορική εταιρεία του Καναδά. Επίσης, προσφέρει δωρεάν πτήσεις από το διεθνές αεροδρόμιο του Βανκούβερ (YVR)

Air Transat : Αυτός ο καναδικός αερομεταφορέας προσφέρει εποχιακές πτήσεις χωρίς διαδρομή στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ (YVR) από την Ευρώπη:

Αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες με απευθείας πτήσεις προς το Βανκούβερ

Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ προσφέρουν πτήσεις μετ 'επιστροφής στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ (YVR):

Όπως αναφέρθηκε, η United Airlines είναι συνεργάτης Star Alliance με την Air Canada. αν έχετε μίλια σε ένα θα πρέπει να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε από την άλλη, καθώς και τη συλλογή μιλίων για μελλοντικά ταξίδια.

Ασιατικές Αερογραμμές με απευθείας πτήσεις προς το Βανκούβερ

Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες της Ασίας προσφέρουν μη απευθείας πτήσεις προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ (YVR):

Ευρωπαϊκές Αερογραμμές με απευθείας πτήσεις προς το Βανκούβερ

Αυτές οι ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν πτήσεις μη απευθείας με το Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ (YVR):

Ψάχνετε να εξοικονομήσετε χρήματα αντί να πετάτε απευθείας; Πώς να βρείτε Φθηνές πτήσεις προς Βανκούβερ περιλαμβάνει συμβουλές και κόλπα για τη μεγιστοποίηση της αναζήτησής σας πτήσεων, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων σε εναλλακτικά αεροδρόμια. Για παράδειγμα, η Air Canada προσφέρει αεροπορικές πτήσεις στο Abbotsford Airport (YXX), ένα μικρό περιφερειακό αεροδρόμιο περίπου μία ώρα από το κέντρο του Βανκούβερ.