Ο οδηγός σας για το Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor

Οδηγός Αεροδρομίου

Επεξεργασμένο από τον Benet Wilson

Η πόλη του Φοίνιξ άρχισε να λειτουργεί το διεθνές αεροδρόμιο του Sky Harbor τον Ιούλιο του 1935. Το αεροδρόμιο είναι το 10ο μεγαλύτερο στο Ηνωμένες Πολιτείες, εξυπηρετώντας 44 εκατομμύρια επιβάτες το 2015. Το αεροδρόμιο έθεσε ένα ημερήσιο ρεκόρ επιβατών στις 2 Φεβρουαρίου, την επομένη Super Bowl XLIX.

Σε μια τυπική μέρα, χειρίζεται πάνω από 1.200 αφίξεις και αναχωρήσεις αεροσκαφών και περισσότερους από 100.000 επιβάτες κάθε μέρα.

Το αεροδρόμιο έχει τρεις διαδρόμους.

Διεύθυνση:
3400 E Sky Harbor Blvd, Phoenix, AZ 85034

Κατάσταση πτήσης: Οι ταξιδιώτες μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση της πτήσης στον ιστότοπο του αεροδρομίου και ακόμη και να ελέγξουν τους ναύλους.

Πώς θα φτάσετε στο διεθνές αεροδρόμιο Sky Harbor: Το PHX Sky Train είναι ένα αυτοματοποιημένο τρένο που ταξιδεύει μεταξύ της σιδηροδρομικής γραμμής Valley Valley στις οδούς 44 και Ουάσινγκτον, στην περιοχή στάθμευσης της ανατολικής οικονομίας και στα τερματικά αεροδρομίων. Τα τρένα φθάνουν και αναχωρούν κάθε 3-5 λεπτά και η υπηρεσία είναι δωρεάν.

Ο σταθμός διαθέτει επίσης κιόσκια επιβίβασης για να εκτυπώσουν κάρτες επιβίβασης πριν φθάσουν στο τερματικό, νωρίς έλεγχο τσάντα για American Airlines, Southwest Airlines και Ηνωμένες Αερογραμμές, ένα κινητό τηλέφωνο αναμονής, ένα πάρκο κατοικίδιων ζώων και τεσσάρων ωρών στάθμευσης.

Χώρος στάθμευσης στο PHX: Το FindASpot του Sky Harbor επιτρέπει στους ταξιδιώτες να αναζητούν επιλογές στάθμευσης με βάση την αεροπορική εταιρεία στην οποία ταξιδεύουν, είτε με ευκολία είτε με προσιτές τιμές.

Αναφέρει επίσης στους ταξιδιώτες πόσα διαστήματα είναι διαθέσιμα στα τερματικά συνεργεία και σε ακάλυπτες παρτίδες, με τιμές που κυμαίνονται από 9 δολάρια την ημέρα έως 25 δολάρια την ημέρα.

Χάρτες του αερολιμένα PHX

Σημεία ελέγχου ασφάλειας

Αερογραμμές στο Αεροδρόμιο Sky Harbor: το αεροδρόμιο φιλοξενεί 16 αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν συνδέσεις ή χωρίς στάση σε περισσότερους από 80 εσωτερικούς και 20 διεθνείς προορισμούς.

PHX Αεροδρόμιο

Ξενοδοχεία : Ενώ το αεροδρόμιο δεν διαθέτει ξενοδοχείο στο χώρο του ξενοδοχείου, υπάρχουν περίπου 200 κοντινά που μπορούν να επιλέξουν οι ταξιδιώτες. Οι πιο κοντινές περιλαμβάνουν:

  1. Sheraton Grand Phoenix
  2. Ξενοδοχεία Κοντά στην Περιοχή: Kimpton Hotel Palomar Phoenix
  3. Ξενοδοχείο Renaissance Phoenix Downtown
  4. Westin Phoenix Downtown
  5. Το Drury Inn & Suites Phoenix Airport
  6. Radisson Hotel Phoenix Airport
  7. Το Holiday Inn Hotel & Suites Phoenix Airport
  8. Το Holiday Inn Express Phoenix Airport
  9. Hampton Inn Phoenix-Airport Βόρεια
  10. Country Inn & Suites by Carlson

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για τα ξενοδοχεία κοντά στο Sky Harbor στο TripAdvisor.

Ασυνήθιστες υπηρεσίες

Αν έχετε προβλήματα με το αυτοκίνητό σας - ξέχασα πού σταθμεύσατε το αυτοκίνητό σας, κλειδώσατε τα κλειδιά σας στο όχημά σας ή έχετε κάποια άλλη έκτακτη ανάγκη για αυτοκινητιστές - το αεροδρόμιο προσφέρει μπλε πάρκινγκ Βοήθεια κλήσης που βρίσκεται σε χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και γκαράζ. Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να τηλεφωνήσουν στο 24ωρο hotline του αεροδρομίου στο (602) 273-4545 για βοήθεια 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται περιλαμβάνουν βοήθεια για την εύρεση του αυτοκινήτου σας, για να βγείτε από ένα κλειδωμένο αυτοκίνητο, προσφέροντας ένα άλμα μπαταρίας ξεκινώντας και τοποθετώντας αέρα σε επίπεδη ελαστικά.

Το Μουσείο Αεροδρομίου Phoenix δημιουργήθηκε για να ενισχύσει την εμπειρία του ταξιδιώτη, δημιουργώντας ένα αξέχαστο περιβάλλον που προωθεί την μοναδική καλλιτεχνική και πολιτιστική κληρονομιά της Αριζόνα. Το πραγματικό μουσείο καλύπτει πέντε κτίρια στο Sky Harbor και δύο άλλα αεροδρόμια που λειτουργούν από την πόλη του Φοίνιξ. Τα περισσότερα εκθέματα βρίσκονται σε τερματικούς σταθμούς, οπότε οι ταξιδιώτες μπορούν να τα δουν χωρίς να περάσουν από την ασφάλεια του αεροδρομίου. Παραδείγματα εκθεμάτων περιλαμβάνουν:

Άλλοι σύνδεσμοι